




已阅读5页,还剩8页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
2016优化设计英语答案【篇一:2016年全国高考英语优化习题集 (7)】lass=txt(建议用时:30分钟) .阅读理解 a a probable reason that darrows monopoly became the hugely successful game that still exists today is that he took a great approach to producing it.other similar games existed, but they had no board or regulation pieces.with the help of his wife and son, who decorated the sets with details, darrow personally created the pieces and boards that became the first monopoly game sets.his extra work in creating the entire environment that players needed gave his game something extra that other variations did not have. darrow had success in selling his games in various parts of the country.several philly area stores were the first to carry his game and sell it in large quantities.however, darrow had difficulty selling his game to the major game producer of the time, parker brothers.he was told that his game was too complex and had fundamental errors in its design that would limit its appeal.eventually, the continued sales he managed on his own forced parker brothers to reassess the worth of his game.in the end, the company agreed to produce the game and shortly afterwards it became the bestselling game in the country. that success turned charles darrow into a millionaire, which is the heavy darrow initially began work on monopoly to help support himself and his family following the financial troubles tied to the stock market crash of 1929.thus, charles darrow became a millionaire by producing a game that allows “regular” people to feel like they are buying and selling real homes and land like millionaires. 1what made darrows monopoly different from other similar games? athe way of avoiding financial troubles. bthe safe environment created for players. cthe buying and selling of real homes and land. dthe specific pieces and a playing board in each set. 2the author suggests in paragraph 3 that _ amonopoly was initially too complex to play bdarrow failed to make expected profit in philly ccertain errors in monopoly limited its attraction dsome people once doubted monopoly would be popular 3what does the underlined word “irony” in the last paragraph mean? afinancial gain. bunexpected result. cmarketing plan.dunsatisfying reward. 4what is the passage mainly about? athe difficulties in darrows life.bthe comparison of some board games. cthe way to the success of darrows game. dthe business management of parker brothers. b hours admission:open every day except december 25.admission is free. regular hours:10:00 am to 5:30 pm extended hours:10:00 am to 7:30 pm december 26-30, 2014. march 30-april 20, 2015. fridays and saturdays, april 24-may 16, 2015. may 17-september 7, 2015. visiting tips: limit the number of bags: all visitors are screened through metal detectors upon entry.the fewer items you bring inside the museum, the faster your entry.before you visit, please review the list of prohibited items, which include pocket knives and tripods(三脚架)visitors carrying prohibited items will not be allowed inside the museum, so please leave them at home or in yourcar. no food and drink: only bottled water is permitted in the museum.you may only consume food and other drinks in the food court, not in the museum.groups who bring food are encouraged to picnic on the national mall. please take photos: you are welcome to take photos for personal use.however, tripods and monopods(单脚架) are not permitted without approval. first aid:the museum has a first aid of fice and a nurse on duty.please contact the nearestsecurity officer or the welcome center for assistance. visit the welcome center: at our welcome center in the south lobby, staff and volunteers can answer any questions you have during your visit. open 10:00 am to 5:30 pm phone:202-633-2214 e-mail: 5according to the passage,the national air and space museum is a museum _ awhere only adults can take part in some educational activities beveryone can pay a visit to without buying tickets cwhere one can touch anything he likes deveryone can visit without time limits all the year round 6if the greens plan to visit the museum at 6:00 pm, it is accessible on _ adecember 24, 2014 (wednesday) bmarch 1, 2015 (sunday) cjuly 6, 2015 (monday) dseptember 15, 2015 (tuesday) 7a visitor to the museum can _ aeat and drink in the museum or in the food court btake photos with tripods for personal use cbring fewer bags to go through metal detectors dget some medical treatment if he suddenly falls ill 8the purpose of this passage is to _ amake an advertisement for the museum battract people to explore the universe cencourage adults to bring their children there dshow what is on display in the museum .完形填空 when he was a senior, he was asked to write about what he wanted to be and do when he grew up.that night he wrote a seven-page paper goal.he wrote it in great acre ranch, showing the location of all the buildings,the front page and a note that reads,“” “why did i get an f?”the teacher said,“ money.theres ” then the teacher added,“more realistic goal,i will reconsider your grade.” do.his father said,“,“you can keep the f and ill keep my dream.” later, his teacher admitted when seeing his ranch,“when i was your teacher,i was during those years i stole a lot of kids dreams.fortunately you had enough gumption(进取心” 1.a.novel cpaper 2.a.recalling cseeking 3.a.detail cneed 4.a.line csign 5.a.received caccepted 6.a.c ce 7.a.all cschool 8a.dream cranch 9.a.rich cpoor 10.a.earns cwastes 11.a.point cuse 12.a.report cexcuse 13.a.wrote csighed 14.a.mother cfather 15.a.make up cpick up 16.a.work cmind 17.a.changes ccorrections 18.a.doubted cimproved 19.a.maker cstealerclook down upon dgive up on 第二十四组 .阅读理解 1解析:选d。细节理解题。根据第二段第二句“other similar games existed,but they had no board or regulation pieces.”可知,答案选d。 2解析:选d。推理判断题。根据第三段第四句“he was told that his game was too complex and had fundamental errors in its design that would limit its appeal.”可知,刚开始parker brothers认为这个游戏过于复杂而且设计上还有一些基本的错误,而这会限制它的吸引力,由此可推知,有人不相信这个游戏能受欢迎。故选d。 3解析:选b。词义猜测题。根据最后一段可知,darrow因为在股票市场遭遇了金融危机,所以才开始研发大富翁游戏,但是通过这个游戏他却成为了百万富翁,这是个意想不到的结果。所以画线词与b项意思相近。故选b。 4解析:选c。主旨大意题。本文主要讲述了darrow研发大富翁游戏以及他的成功之路。故选c。 5解析:选b。细节理解题。根据文章第一段中“hours admission:open every day except december 25.admission is free.”可知,这家博物馆是免费对公众开放的。故答案选b。 6解析:选c。细节理解题。根据文章第一段中“extended hours”的介绍,并结合选项可知,格林一家只能在2015年7月6日的晚上六点去这家博物馆参观。故答案选c。 7解析:选d。推理判断题。根据文章“first aid”部分的内容可推知,如果来访者突然病倒,可以得到紧急救助。故答案选d。 8解析:选a。写作意图题。通过对文章的整体理解可知,本文是一篇有关博物馆参观事宜的介绍,由此可推知,本文是一篇广告,其目的在于宣传这家博物馆,以吸引更多人来此参观。故答案选a。 .完形填空 1解析:选c。考查名词辨析。根据本段第二句中“wrote a seven-page paper”可知,男孩写了一篇长达七页的文章(paper),由此可知,此处指老师要求他们写一篇文章。故答案选c。 2解析:选b。考查动词辨析。recall意为“回忆”;describe意为“描述”;seek意为“寻找”;recognize意为“认出”。结合空格后“his goal”可知,此处指老师布置完写作任务后,当天晚上他写了一篇七页的文章来描述他的目标。故答案选b。 3解析:选a。考查介词短语辨析。空格前的in与选项分别构成固定搭配。in detail意为“详细地”;in total意为“总计,合计”;in need意为“在危急中”;in time意为“及时”。男孩写了七页纸,且下文说他还配了图,所以此处应是十分详细。故答案选a。 4.解析:选d。考查名词辨析。line意为“线”;signal意为“信号”;sign意为“标志”;diagram意为“图”。根据空格前的动词drew以及空格后提到的各种关于牧场的信息可知,男孩给自己梦想的牧场画了一幅图。故答案选d。 5解析:选a。考查动词辨析。receive意为“收到”;post意为“邮寄”;accept意为“接受”;bring意为“带来”。根据空格后“his paper back”可知,两天后,老师把学生们的作文批完发下来了,故男孩应该是拿到了自己的作文。故答案选a。【篇二:【优化设计】2016春高中英语 模块综合测评 新人教版必修2】:120分钟 满分:150分) 第卷 第一部分:听力(共两节,满分30分) 第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分) 听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的a、b、c三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1.what does the man mean? a.she should take more exercise. b.shed better have a few days rest. c.she is badly ill. 答案:b 2.on which day will mr white be free? a.this saturday. b.next friday. c.next sunday. 答案:c 3.where does the conversation most probably take place? a.at a bookstore. b.at a post office. c.at a supermarket. 答案:b4.how many people are mentioned in the dialogue? a.at least four. b.only three. c.more than five. 答案:a 15.at which price may the man buy the chair in the end? a.$15. b.$25. c.$20. 答案:c 第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分) 听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从每题所给的a、b、c三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第6段材料,回答第6至8题。6.what are the two speakers talking about? a.the building of london. b.the traffic of london. ling in britain. 答案:b 7.what does the woman think of the london taxi? 答案:c 8.in the womans opinion,what is the best way to travel in london? a.by bus. b.by underground. c.on foot. 答案:b 听第7段材料,回答第9至11题。 c.too expensive. 2 9.who are the two speakers? a.a man and his servant. b.a man and his wife. c.a man and his sister. 答案:b 10.what does the man always do? a.the man helps with the housework. b.the man makes the room dirty. c.the man enters the room without taking off his shoes. 答案:b 11.why does the woman go away? a.the man doesnt give her money for her work. b.the man drops cigarette ash everywhere in the house. c.the man doesnt think housework is important. 答案:c 听第8段材料,回答第12、13题。 3 12.whats the man looking for? a.some records of guitar music. b.some tapes of modern music. c.some records of modern piano music. 答案:a 13.why does the man want to buy some records of julian bream? a.he enjoys them. b.he damaged the records his father gave him in his suitcase. c.he saw them in the shop window the week before. 答案:b 听第9段材料,回答第14至16题。4 14.who is busy? a.mrs brown. b.the mans wife. c.the man himself. 答案:a 15.whos going to look after the mans daughter? a.the nurses. b.the man. c.the mans wife. 答案:b 16.whats the possible relationship between them? a.colleagues. b.employer and employee. c.neighbors. 答案:b 听第10段材料,回答第17至20题。17.what is the change of the population in the united states according to the speaker? a.it has hardly increased. b.it has been twice as much as that in 1920. c.it has been reduced. 答案:b 18.why can more food be grown for human beings today? a.because machines are widely used. b.because the farmers work harder than before. 5【篇三:【优化设计】2016春高中英语 unit 3 computers单元测评 新人教版必修2】:120分钟 满分:150分) 第卷 第一部分:听力(共两节,满分30分) 第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分) 听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的a、b、c三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1.when is jessicas birthday? a.sep.8. b.sep.9. c.sep.10. 答案:b 2.which hotel does the woman live in now? a.china great hotel. b.holiday inn. c.hilton. 答案:c3.why will the woman not go to the zoo tomorrow? a.the mans son is too young. b.she will attend a meeting tomorrow. c.itll snow heavily. 答案:c 4.where does the conversation most probably take place? a.at a bus stop.b.at a railway station. c.in a bank. 答案:a5.whats the time now? a.8:00 am. 答案:a 第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分) 听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的a、b、c三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第6段材料,回答第6、7题。6.whats the relationship between the two speakers? a.teacher and student. b.boss and employee. c.husband and wife. 答案:a 7.what happened to the man? a.he failed his final test. b.he was out of work. c.he gave the students a hard final. 答案:b 听第7段材料,回答第8至10题。b.8:30 am. c.5:30 pm. 8.whats the probable relationship between the two speakers? a.salesperson and customer. b.old school friends. c.fellow workers. 答案:b 9.what do we know about the woman in the dialogue? a.she is fond of her work. b.shes tired of travelling. c.she is interested in law. 答案:a 10.where does the man work? a.in a school. b.in a food processing company. c.in a law firm. 答案:c 听第8段材料,回答第11至13题。11.why does the man want to hire a car? a.to go and see his friends. b.to visit the city. c.to go shopping. 答案:b 12.what is the rental money for a santana? a.400 yuan a day. b.300 yuan a day. c.200 yuan a day. 答案:a 13.which of
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 人际沟通技能培训测试题及答案全解一
- 2025年供水公司招聘试卷及答案
- 太原面试2025年真题及答案
- 个人抵押合同(标准版)
- 汽车维修质保合同(标准版)
- 修路施工合同(标准版)
- 郴州药材公司合同(标准版)
- 电子商务多渠道销售咨询创新创业项目商业计划书
- 环保包装认证服务创新创业项目商业计划书
- 环保教育国际交流与合作创新创业项目商业计划书
- 2025年春初中地理七年级下册人教版教案设计 第九章第二节 第2课时
- 大学英语四级考试2024年12月真题(第一套)Part IV Translation
- 数据库应用技术-第三次形考作业(第10章~第11章)-国开-参考资料
- 人教版四年级上册数学第三单元《角的度量》测试卷附答案(能力提升)
- AIGC基础与应用第6章-AIGC造就绘画大师
- 【拆书阅读笔记】-《复盘》
- 媒介素养概论 课件 第0-2章 绪论、媒介素养、媒介素养教育
- 综合实践活动课程的设计与实施
- 《影视鉴赏》教学课件 《影视鉴赏》第三章
- 职工三级安全教育卡模版
- 新疆民族团结模范人物
评论
0/150
提交评论