




免费预览已结束,剩余2页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
广西阳朔县2016高考英语七选五类任务型阅读二轮选编(7)【2016模拟题】第二节 (共5小题;每小题2分,满分10分根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。are you truly happy? do you ever know what it means to be happy and what it takes to achieve happiness? _36_. the following are a few tips that i follow to create happiness in my life. make a plan for attaining goals that you believe will make you happy. your moods will very likely increase if you are going after something you value.surround yourself with happy people. it is easy to begin to think negatively when you are surrounded by people who think that way. _37_.when something goes wrong, try to figure out a solution instead of being absorbed in self pity. truly happy people don t allow setbacks to affect their mood because they know that with a little thought they can turn the circumstances back to their favor. 38 . these few minutes will give you the opportunity to focus on the positive things in your life and will lead you to continuous happiness. 39 . whether you treat yourself to lunch, take a long, relaxing bath or simply spend a few extra minutes on your appearance, you will be subconsciously (下意识地) putting yourself in a better mood.finding the humor in situations can also lead to happiness. find a way to make light of a situation that would otherwise make you happy.keeping healthy is another way to achieve happiness. 40 .aon the contrary, if you are around people who are happy, their emotional state will be infectious.bwhat makes one person happy may be very different from what makes someone else happy.cbeing overweight or not eating nutritious foods can have a negative effect on your mooddthere are some tips in life that lead to happiness.eit s also important to take some time each day to do something nice for yourself.fthese are important questions for anyone who is seeking happiness to ask themselves.gspend a few minutes each day thinking about the things that make you happy.七选五3640、fagec 【上海市虹口区2014模拟】任务型阅读directions: complete the following passage by using the words in the box. each word can only be used once. note that there is one word more than you need.a. adapt b. natives c. identities d. cost-saving e. alert f. insteadg. established h. practically i. route j. enrolled k. significantofficials at boston college have made what may be a critical decision: theyve stopped giving out new email accounts to incoming students. the officials realized that the students had already established digital 41 by the time they entered college, so the new email addresses were just not being used, but, 42 , the college will offer forwarding (转发) services.starting next year, freshman 43 at boston college wont be given an actual email account complete with login and inbox, just an email address. this address, in the format of johnsmithbc. edu will simply forward mail to the students already 44 inbox, be it gmail, windows live mail, yahoo mail, aol, or whatever else they may be using.the college reached a smart decision after first looking into outsourcing (外包) their email to the cloud. while the boston college decision may have been made for 45 reasons more than anything, we can easily imagine this as being the start of a new trend.can you even imagine a u.s. college student who didnt have an email address of their own by the time they were a freshman? its 46 unheard of. todays students are digital 47 immersed (浸润) in technology from the day they were born. it simply doesnt make sense to give them yet another account to manage when they enter college.by going this 48 , there are still some challenges to overcome, though. for example, a student who changes their email carrier will probably forget to 49 the institution to the change and could then miss out on 50 messages from the university with regard to their courses, scholarship, safety information, etc.in the end, we think the decision boston college made could easily be the start of a new trend. were sure the students like it, too. 【参考答案】41. c 42. f 43. j 44. g 45. d 46. h 47. b 48. i 49. e 50. kautumn is a time when nature prepares to test and it is just the same with many people.with less energy or strength they have no desire to meet with friends after work,preferring to sit still in front of the television before going to bed early.and the next morning they find it hard to get up,too.for most people,this period of time passes without any major effects,but a small minority suffer from complete winter depression(压抑)apart from tiredness and without energy,the latter often has the following symptoms(症状)they have an increased need for sleep and also for sweet food like chocolate.normally,depression is along with difficulty in falling asleep and loss of appetite(胃口)true winter depression exists when the symptoms occur repeatedly in autumn and winter.moreover,they have to last at least two weeks.symptoms of winter depression begin for northern hemisphere(北半球)countries in october,november or december,and reduce in january.the symptoms decrease when the days grow longer again.lack of light during the cold months is the cause of peoples depression.to reduce the bad effect of the winter depression,sufferers should spend as much time outdoors as possible.exercise is also a tested cure for depression.a regular sleep wake cycle can help too,and sufferers should stick to it even at weekends.by getting up early,they can receive more daylight regardless of the weather.titlelight up your lifemain ideapeople who 36._ from winter depression can light up their life.37._feel tired. lack 38._.need more sleep and sweet food.find it 39._ to go to sleep.have no 40._ to have meals.occurrencewinter depression exists with the symptoms occurring over and over again in autumn and winter,and 41._ two weeks or longer.winter depression starts for northern hemisphere countries in october,november or december and 42._ in january.cause43._ to lack of light in cold weathersolutionsspend as much time outdoors as 44._.take exercise.go to bed and get up 45._ every day.36. suffer 第二段第一句是关键句。37symptoms 第二段末有该词,第三段对该词进行了解释。38energy 第二段第二句里的energy是关键词。39hard/difficult 第三段第二句里的difficulty是解题关键。40desire/appetite 第三段末句里的appetite是解题线索。41lasts 第四段第二句是解题线索。42decreases/reduces 第四段倒数第二句是解题线索。43due 第五段里的the cause of是解题线索。44possible 末段首句里的“as much time outdoors as possible”是解题线索。45regularly 末段第三句是解题线索。【上海市黄浦区2014模拟】任务型阅读 directions: read the passage carefully. then answer the questions or complete the statements in the fewest possible words.travelers arriving at heathrow airport this year have been met by the smell of freshly-cut grass, pumped from a corner through an “aroma box”, a machine which blows warm, sweet-smelling air into the environment.heathrows move into “sensory” marketing is the latest in a long line of attempts by businesses to use sensory psychology the scientific study of the effects of the senses on our behavior to help sell products. marketing people call this “atmosphere” using smells to influence consumer behavior. on valentines day two years ago, the chain of chemists superdog scented one of its london shops with chocolate. “chocolate is associated with love, ” said a marketing spokeswoman, “we thought it would get people in the mood for romance.” she did not reveal, though, whether the smell actually made people spend more money.however, research into customer satisfaction with certain scented products has clearly shown that smell does have a commercial effect, though of course it must be an appropriate smell. in a survey, customers considered a lemon-scented detergent (洗涤剂) more effective than another scented with coconut despite the fact that the detergent used in both was similar. on the other hand, a coconut-scented sun cream was rated more effective than a lemon-scented one. a research group from washington university reported that the smell of mint or orange sprayed in a store resulted in customers rating the store as more modern and more pleasant for shopping than other stores without the smell. customers also rated the goods on sale as better, and expressed a stronger intention to visit the store again in the future.writers and poets have often described the powerful effects of smell on our emotion, and smell is often considered to be the sense most likely to recall emot
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年村级秘书考试模拟练习题集
- 2025年动作捕捉师面试问题及答案集
- 2025年职业规划必修课选调生财务管理方向考试预测题及解析
- 2025年教育心理学面试题及答案
- 2025年村级护路员桥梁面试高频题
- 2025年汽车维修技师技术水平认证试题及答案解析
- 2025年汽车改装师执业技能考核试题及答案解析
- 2025年美容护肤师专业知识考核试卷及答案解析
- 2025年客服安全操作题库含答案
- 2025年建筑装饰设计师执业能力测评题及答案解析
- 2024新苏教版一年级数学上册全册教案(共21课时)
- 船舶行业维修保养合同
- 影响宠物毛发质量的因素研究进展
- 网约车司机礼仪培训
- 山东省二年级下册数学期末考试试卷
- 交通事故现场勘查课件
- GB/T 44621-2024粮油检验GC/MS法测定3-氯丙醇脂肪酸酯和缩水甘油脂肪酸酯
- 餐饮加盟协议合同书
- 知道网课智慧《睡眠医学(广州医科大学)》测试答案
- 糖尿病医疗广告宣传指南
- T CEC站用低压交流电源系统剩余电流监测装置技术规范
评论
0/150
提交评论