全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
2015届高三考前辅导参 考 答 案听力答案:1-5 CABBA 6-10 BCCBB 11-15 ACACC 16-20 ABCACA组单选:21-25 CBCDB 26-30 ADABC 31-35 BAADCB组单选:21-25 BCBAD 26-30 ADACB 31-35 CBADCA篇完型:36-40 BCCBA 41-45 DDCAD 46-50 ACBAD 51-55 BCBAD B篇完型:36-40 BDACA 41-45 BBDDC 46-50 ABABC 51-55 DCCDA阅读理解:56-57 CA 58-60 DCA 61-64 DCDB 65-70 DBAACB篇56. C。判断推理题。题意要求找出没有真实描写这一邮报的题项第四段“This year, it will invest heavily to accelerate its growth and reinforce its editorial content with anadvisory board of renowned expertsin their fields.”,表明为了拥有更多的读者,报社将加大投资促进杂志的发展,并邀请所在领域有名的学者专家来提高编写的内容层次。C项是 “报社全方面的发展已无需任何改进”,很明显与事实不相符合。57. A。判断推理题。文章主要给我们介绍了The Saturday Evening Post相关的一些信息,故以上内容应归入About us栏目。篇58. D。推理判断题。由第二段“It does exceptionally well on the environment and health. ”以及“They can expect to live up to 82 years of age, compared with an average of 80 years in the OECD.”可知。59. C。词义猜测题。根据最后一段“Perhaps the most surprising result of all is Australias low score in work-life balance.”,和the countrys reputation for an easy and leisurely lifestyle,可知square with意思为相一致,相符合。Correspond with相一致;consist in在于;collide with相冲突;submit to屈从于。60.。主旨大意题。纵观全文,Australia不仅仅是lucky,更是the happy country,并从自然与生活中加以阐述说明。C篇61. D。细节理解题。根据第一段第二行that places volunteers in projects mostly in developing countries可知。62. C。细节理解题。根据第三段第二行直到最后The local groups define and direct the projects. The volunteers learn about local cultures and make friends as they work in the community和最后一段倒数第三行They help children with schoolwork and computer skills,得知local groups“指导”,而志愿者只是learn about local cultures, make friends或help children with schoolwork and computer skills等等。63. D。细节理解题。根据文章第四段Amizade charges college students as much as ten thousand dollars for three months of experience得知。64. B。根据志愿者在Tanzania 收集雨水的作为和第10段的The rain harvesting systems mean that a family member no longer has to walk long distances to get water说明,Amizade的志愿者的确起到了作用make a difference。篇65. D。推理判断题。根据文章“But there was a problem, the heavy snow on the roads to come to a stop. Children of the village were worried. How could Mr. Nathan Jackson, the storyteller, make it to the villages Christmas Eve celebration?”可知,第一段对于雪的描述,人们的担心,旨在告诉我们Nathan Jackson今年到来的困难。66. B。推理判断题。由第二段“These ornaments had special meaning to the villages because they demonstrated stories told by Mr. Nathan Jackson.”知,村民对于圣诞树的装饰物,是为了纪念一个特别的讲故事的人Nathan Jackson.67. A。细节事实题。根据题意“当地人对于Jackson的到来确信无疑,主要源于”,根据第四段“He hadnt missed a year since he started story telling in 1969”可知。68. A。归纳总结题。根据文章第六段和第七段,两位村民对于Jackson先生所讲圣诞故事的追忆,旨在表明人们对于Jackson故事的记忆犹新。69. C。判断理解题。第14段“of untold stories: so that in the future years the quilt can be hung for all to see. Old remembered stories could be retold”,用patches in the Christmas quilt指代old remembered stories,是为了唤起当地人对于想象力故事的记忆。70. B。作者意图理解题。由文章最后一段“I now charge you parents to gather your family on Christmas Eveshare your traditionsyour lovebut also His love- who came to us as an ordinary baby so many years ago”,可知作者写作的目的是呼吁人家在圣诞节分享传统以及爱。故选B。任务阅读:71. accounting 72. distinguish/tell/differentiate/discriminate 73. safety / security 74. constructive 75. aware / conscious / know 76. order 77. (self-)confidence 78. regularly 79. Encourage 80. accompanied / company书面表达范文:(1)Everyone has experiences of being rejected. Although rejection makes us feel hurt, we can never avoid it, or well certainly miss out on things we want.Three years ago, I competed with my classmates for an important role in an English show to be held in my school. I was so eager to participate in it that I practiced hard in my spare time. However, I was turned down in the last round. I felt really disappointed and deeply hurt because my friends made it but I failed. Personally, if we can deal with rejection well, it will have a minimal effect on us. First, we should have a positive attitude toward rejection; that is to say, we ought to acknowledge it and keep reminding ourselves that rejection is always a possibility. Second, we can tell our family or friends what happened and how we feel about it or even cry if we want to its a natural way to release our emotions. Last but not least, we should consider rejection as an opportunity for self-improvement and try our best to get accepted next time.(2)With the development of our modern society, children have more and more pocket money, which has raised public concern. As is seen from the pictures, nearly twenty-six percent of the students take 50-100yuan or more from their parents every week while forty percent get less than 10yuan. Although four in ten parents refuse to give the money when thinking its not reasonable, half of them seldom refuse their childrens request and one in ten cares little about how the money is spent. Therefore, some students with a large amount of pocket money may not know how to use it appropriately. Just as the picture shows, to show off how rich he is, one student treats his classmates to dinner, asking them to order whatever they like. There are several reasons for the phenomenon but I think the main reason for this is that children arent taught the skills to manage money. So
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025广东惠州博罗县榕盛城市建设投资有限公司及下属子公司招聘2名工作人员拟聘用人员笔试历年典型考点题库附带答案详解试卷3套
- 2025山东济南高新控股集团有限公司招聘10人笔试历年典型考点题库附带答案详解试卷3套
- 2025安徽泾县宣纸小镇有限公司招聘3人笔试历年备考题库附带答案详解试卷3套
- 2025四川省广安金广建筑有限公司招聘财务部出纳人员1人笔试历年常考点试题专练附带答案详解试卷3套
- 2025年及未来5年市场数据中国外径研磨机行业市场深度分析及投资战略咨询报告
- 机场综合交通枢纽配套工程建设工程方案
- 2025上海地铁招聘96名见习人员笔试历年典型考点题库附带答案详解试卷3套
- 福建公务员考试李杨菲试题及答案
- 凤山公务员考试试题及答案
- 定边公务员考试试题及答案
- 监理单位开展的危险源辨识与评价
- DB37∕T 3472-2018 省级地名文化遗产认定规范
- 基于EVA模型的北大荒企业价值深度评估与战略洞察
- 客服劳动合同
- 消费品行业投资咨询合同(2篇)
- 2025年针织大圆机项目可行性研究报告
- 结核病科护理工作总结
- 中建室外工程施工方案
- 2024-2025学年人教版小学四年级上学期期中英语试题与参考答案
- (一诊)德阳市高中2022级(2025届)高三第一次诊断考试英语试卷(含答案)
- 2024年初级会计师职称《初级会计实务》考试提分卷(含答案)
评论
0/150
提交评论