免费预览已结束,剩余1页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
unit 3 celebration period two lesson 2 parties and lesson 3 weddings 课时精练(北师大版必修1,广东专用)(时间:30分钟).语法填空阅读下面短文,按照句子结构的语法性和上下文连贯的要求,在空格处填入一个适当的词或使用括号中词语的正确形式填空,并将答案填写在标号为110的相应位置上。valentines day is the time of the year when couples show their love for each other by sending cards,flowers and chocolates.its origins are _1_(clear)and hidden in the river of time.nobody knows exactly _2_st.valentine was,although some historians suggest he was _3_roman killed in the third century ad by a roman emperor.it is said that the first _4_(record)valentines card was sent by the imprisoned duke of orleans in 1414._5_is believed that he tried to find comfort from his imprisonment by writing love poems to his wife.now,valentines day _6_(celebrate)in many countries around the world.however,the traditions often differ from place to place.in japan,for example,it is normal for the woman to send chocolates to the man,_7_in korea april 14th is known _8_“black day”and is when the unfortunate men who received nothing on valentines day gather to eat noodles and show sympathy for each other.technological _9_(develop)have also played their part _10_keeping valentines day relevant in the 21st century.valentines ecards have been very popular in recent years.答案:1.unclear2.who3.a4.recorded5.it6.is celebrated7.while/but8.as9.developments10.in.阅读理解alast year my wife patti and i decided to take a vacation into the past with roys england metal detecting tour.we arranged the trip through john buck and england metal detecting tour.with a group of five other adventurers we boarded a jet airliner for the 8hour trip to gatwick airport in london.upon our arrival in england we were met by roy,our host and guide who made sure we and our belongings were transported to the beautiful northeast town of upwell,where we were to stay at the older mill inn hotel.we were met by the owner,matt brown,and given our lovely rooms,and after a short time to settle in,we had a short meeting to plan the weeks activities.it rained the day when we arrived so we all chose to do a bit of site seeing.we went to some ancient churches,and even an antique(古董) shop that was so large that it would take a person a week just to see everything that they had to offer.the rest of the week the weather held out for us,so we were in the fields every day detecting pieces of english history.roys knowledge of the history of the countryside was remarkable as he led us from one period of english history to another.all the time he gave us a history lesson and described how the sites were set and how the people lived and carried out their lives.we uncovered roman,saxon,celtic,and medieval artifacts(手工艺品) and coins in every site roy took us to.all in all,our trip into english history was a real adventure that we will remember for the rest of our lives.11how many adventurers got on board for the trip?afive. bsix. cseven. deight.答案:c细节理解题。根据文章第一段第一句“last year my wife patti and i decided to take a vacation.”提到的“妻子和我”,以及后面的“with a group of five other adventurers.”可知共有7个人。12they took the vacation in order to _adetect valuable things like artifactsbenjoy the beautiful scenerychave a holiday by the seasidedknow more about english history答案:d推理判断题。根据整篇文章的内容来看,此次旅游的目的主要是对英国历史的探索。故答案为d项。13if we have another paragraph after the fourth one,what will it probably be about?aenglish history.bthe troubles from the trip.cthe hotel and food.dthe arrangements for the trip.答案:c推理判断题。文章的第四段中已经叙述了旅游的安排,故排除d项;本篇是旅游方面的文章,应以旅游为主线,故排除a项;文章第五段是全文总结,谈到此次旅游是愉快的,所以猜测此处最可能叙述的是愉快旅行的一部分,比如说住宿和美食。故正确答案为c项。14what can we infer from the passage?ait took them a week to visit an antique shop.bthe trip was unpleasant because of the rain.cjohn buck is an expert at researching english history.droy has a good knowledge of english history.答案:d推理判断题。根据文章第四段中“roys knowledge of the history of the countryside was remarkable.”可以推断出roy的英国历史知识非常丰富。故d项为正确答案。15according to the passage,we can infer that _ait is an advertisementbit is a travel diarycit is a news reportdit is an introduction of roy答案:b推理判断题。根据文章内容可知这是一篇旅游日记性质的文章节选。故正确答案为b项。bthe middle school transition(过渡)to high school is very important for childrens development.according to cindy carson of the child advocacy(拥护)group first call,a positive transition to high school is one of the keys to a childs success in life.the dropout(退学者)rate for ninth graders is much higher than that of other grades.students also repeat the ninth grade at a much higher rate than other grades.thats why ninth graders in particular need the attention and support of parents to get a firm foothold in high school.when parents spend time answering their childrens high school question,they give their children the confidence they need to make the transition easier.key topics to discuss during the eighth grade should include the differences between middle and high school,the importance of academics,the role of friends,and organization and time management.studies of middle schoolers feelings about high school show that they are excited about developing new friendships,having more freedom and more choices,and participating in the extracurricular activities.at the same time,they are nervous about older students making fun of them,getting lost in a big school,getting bad grades,having stricter teachers,and being unable to handle harder academic work.many school districts have carried out programs to ease the transition to high school by separating freshmen from upperclassmen or setting up ninth grade academies to beffer ninth graders from the pressure from older students.parents can explain the benefits of such programs to their children and encourage them to make the most of this special attention.another way for parents to help their eighth graders make the transition easy is to stay actively involved in the decisions their children make about high school classes.parents can review class choices and discuss how they fit into the students overall high school plans.parents can talk about electives(选修课)and encourage their children to express their individuality through elective classes.parents can also talk about the opportunities high school offers for making new friends.16for teens,starting high school _ais very difficult and can be a headachebcan be both scary and excitingcis a good chance to communicate with parentsdcan increase students confidence答案:b细节理解题。根据文章第三段studies of middle schoolers feelings about high school show that they are excited about developing new friendships.at the same time,they are nervous about older students making fun of them.可知答案选b。17according to the text,parents can help their teens prepare for the transition by _atelling them the benefits of high schoolbgiving more financial support to themcstaying involved in their educationdasking for advice from first call答案:c细节理解题。根据最后一段parents can explain the benefits of such programs to their children and encourage them to make the most of this special attention.及another way for parents to.都可得出答案选c。其他三项没有提及。18the underlined word “beffer” in the last paragraph probably means “_”aprotect bseparate cprevent dforbid答案:a词义猜测题。因为上文中提到了学生的担忧,所以许多学校采取措施来缓解这一问题,这些措施的目的就是“保护”学生免于承受来自高年级学生的压力,答案选a。19according to paragr
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 雨课堂学堂在线学堂云《国防科技工业管理(北理 )》单元测试考核答案
- 小学六年级收心班会课件
- 2025年男病人导尿术操作考试试题及答案(50道单选题)
- 2024北京十一学校顺义学校高三(上)开学考化学试题及答案
- 园林行业发展趋势及前景分析报告
- 客户投诉分析根本原因与改进措施
- 房地产市场营销策略与客户关系维护
- 幼儿英语启蒙教育教学方法及面试要点
- 如何制定有效的销售策略与销售计划
- 战略部战略分析师年度工作总结
- 防御性驾驶培训内容
- 新型职业农民培育手册
- 数学思维训练(三年级全册)
- 液化气体气瓶充装规定 第2部分燃气气瓶 征求意见稿
- 2025年四川医疗卫生事业单位《卫生公共基础知识》考试真题及答案
- AI语音对话公仔创新创业项目商业计划书
- 装配式建筑汇报
- 钓鱼考试题库及答案
- DB36∕T 1968-2024 公路路基工程利用锂渣技术规范(试行)
- 军品应急采购管理办法
- 保安安全检查记录表范本
评论
0/150
提交评论