




已阅读5页,还剩4页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
2014高考英语阅读理解巩固练习(35)及答案Celebrity(名人) has become one of the most important representatives of popular culture. Fans used to be crazy about specific film,but now the public tends to base its consumption (消费)on the interest of celebrity attached to any given product. Besides,fashion magazines have almost abandoned the practice of putting models on the cover because they dont sell nearly as well as famous faces. As a result.celebrities have realized their unbelievably powerful market potential, moving from advertising for othersproducts to developing their own.Celebrity clothing lines arent a completely new phenomenon,but in the past they were typically aimed at the ordinary consumers,and limited to a few TV actresses. Today theyre started by firstclass stars whose products enjoy equal fame with some world top brands. The most successful startups have been those by celebrities with specific personal style. As celebrities become more and more experienced at the market,they expand their production scale rapidly, covering almost all the products of daily life.However,for every success story, theres a related warning tale of a celebrity who overvalued his consumer appeal. No matter how famous the products origin is, if it fails to impress consumers with its own qualities it begins to resemble an exercise in selfpromotional marketing. And once the initial (最初的) attention dies down, consumer interest might fade, loyalty (忠诚) returning to triedandtrue labels.Today, celebrities face even more severe embarrassment. The popcultural circle might be bigger than ever, but its rate of turnover has speeded up as well. Each_misstep_threatens_to_reduce_a_celebritys_shelf_life,_and the same newspaper or magazine that once brought him fame has no problem picking him to pieces when the opportunity appears. Still,the egos (自我的)potential for expansion is limitless. Having already achieved great wealth and public recognition,many celebrities see fashion as the next frontier to be conquered. As the saying goes, success and failure always go hand in hand. Their success as designers might last only a short time, but fashionlike celebrityhas always been temporary.1、 Fashion magazines today_.A. seldom put models on the coverB. no longer put models on the coverC. need not worry about celebritiesmarket potentialD. judge the market potential of every celebrity correctly【详解剖析】细节理解题。由第一段“fashion magazines have almost abandoned the practice of putting models on the cover”可知答案。【最佳选项】A2、 A change in the consumer market can be found today that_.A. price rather than brand name is more concernedB. producers prefer models to celebrities for advertisementsC. producers prefer TV actresses to film stars for advertisementsD. quality rather than the outside of products is more concerned【详解剖析】推理判断题。文章第三段论述名人如果高估了自己的形象价值而忽视了质量问题,人们还是最终会失去兴趣而信任质量过硬的品牌。【最佳选项】D3、 The underlined sentence in Paragraph 4 indicates that any wrong step will possibly_.A. decrease the popularity of a celebrity and the sales of his productsB. damage the image of a celebrity in the eyes of the general publicC. cut short the artistic career of a celebrity in show businessD. influence the price of a celebritys products【详解剖析】推理判断题。联系此句上下文:流行文化圈越来越大,但失败的风险也会越来越大,依靠名人效应的品牌一旦失足,影响的不只是名人自己的形象还有企业的效益。A项最全面,其他选项片面或偏离中心。【最佳选项】A4、 The passage is mainly about_.A. celebrity and personal styleB. celebrity and market potentialC. celebrity and fashion designD. celebrity and clothing industry【详解剖析】主旨大意题。通过对文章的分析可以看出,文章讲的是名人和市场潜能的关系,而不是和个人风格、流行设计、服装工业的关系。【最佳选项】B Five million people visit Grand Canyon in the US every year. For the purpose of helping project Grand Canyon for your fellow visitors and future generations, please follow the guidelines below.CampingTo protect the park, camping is allowed only within permitted campgrounds. Permits are required for overnight camping at the North Rim. Advance booking can be received by mail. Please write: Information Center, P. O. Box 129, Grand Canyon, AZ 86023FiresBecause of the extreme fire danger, campfires are not allowed except at Mather and Desert View campgrounds. Collection of firewood is not allowed either.Hiking(远足)Please stay on permitted paths.Otherwise you may destroy desert plants. Pack_out_what_you_pack_in,_so you leave no signs of your visit. It is important to keep in mind that you are in a national park where wildlife exists.WeatherThe weather at Grand Canyon can change very quickly.With so much rock,lightning(闪电) causes a particular danger during sudden summer storms. These storms also frequently bring floods inside valleys,a danger to hikers. Watch the skies and check daily weather reports.WildlifeDo not feed park wildlife. There have been a few cases at Grand Canyon National Park where deer(鹿) were purposely shot because they are plastic bags that left them sick and weak. Hungry deer can be a danger and have kicked and bitten visitors at Grand Canyon. Some other animals will also beg and bite. For your own safety and the wellbeing of the animals,please do not feed wildlife, no matter how gentle they may appear.1、 What can you do first if you want to go camping?A. Know the permitted paths.B. Book campgrounds in advance.C. Make sure not to make a fire.D. Stop at Mather and Desert View.【详解剖析】细节理解题。根据文章第二段“Advance booking can be received by mail”能看出要想出去夏令营首先做的就是book campgrounds in advance.【最佳选项】B2、 What do the underlined words “pack out what you pack in” in Paragraph 4 probably mean?A. keep everything out of campgroundsB. take away everything you bring inC. carry all the necessary foodD. look after your personal belongings【详解剖析】推理判断题。根据“you leave no signs of your visit.”来推断带走你所带来的东西,不要留下任何的东西。【最佳选项】B3、Why were some deer killed on purpose at Grand Canyon?A. They ate wrong things and became very ill.B. They were a danger to other gentle animals.C. They begged food from visitors.D. They kicked and bit visitors.【详解剖析】细节理解题。根据“purposely shot because they are plastic bags that left them sick and weak”可知它们吃错了东西而变得有病。【最佳选项】A4、What is the main purpose of the text?A. To provide travel information.B. To report some recent news.C. To teach tourists hiking skills.D. To introduce the wild life.【详解剖析】主旨大意题。根据第一段“For the purpose of helping project Grand Canyon for your fellow visitors and future generations,please follow the guidelines below.”可知道整篇文章都是为旅游提供信息。【最佳选项】A A(2011重庆卷,B)Mapping Your WorldDifferent forms of maps are appearing.They allow independent travelers to get local knowledge of places they are visiting,from the official to the unusual.Meanwhile,hitech developments are creating new ways for us to map the world.Here are two of our favorites:Green MapsGreen Maps allows people to share with the world their knowledge of environmentally friendly places and attractions in the local areas. Users add information with a set of icons(图标),making it easy to read any map, whatever the nationalities of those who produce it . At present there are over five hundred map projects being developed in 54 countries. Green Maps advertised idea is “think global,map local”It is a wonderful way of gaining all sorts of information of a place ,ranging from community gardens to good places of birdwatching.Green Maps is not specifically intended for travelers. Not all of its maps are online, so it may be necessary for some users to communicate with the producers through the Green Maps website.Map MashupsMany people use online maps developed by Google, but not many know about the mashups of them. Working in a similar way to Green Maps, Map Mashups allows people to add icons of their own to existing maps to express a certain topic. The mashups is so called because it combines all the knowledge you could ever need. It ranges from the extremely useful, such as where all the World Heritage Sites are, to the most bizarre (古怪的),such as where Americas drunkest cities are.With the mashups added to the basic Google Maps, a multilayered (多层的) map can be created.本文讲述了人们最喜欢的地图,一种是Greens maps,另一种是Maps Mashups。他们的共同特点是人们可以在网上编辑地图。1According to the passage,which of the following is a characteristic of Green Maps?AAiming at environmental protection.BIntroducing local attractions with icons.COffering advice to independent travelers.DCollecting icons worldwide for local maps.答案:B。细节理解题。根据第二段一、二句话可知,绿色地图可允许人们分享当地一些环保的地方及吸引人的东西,并且用图标来添加信息,使人们更容易地看地图,由此可知B项正确。2Which of the following icons is most probably NOT used in Green Maps?答案:B。细节理解题。根据第三段第二句话“Its a wonderful way.to good places of bird watching”可知答案为B。3“Map Mashups” is named with the word “mashups”because _.Ait is produced by users all over the worldBit gathers various kinds of informationCit shares icons with Green MapsDit is a branch of Google Maps答案:B。由最后一段的第三句话可知,为什么用“mashups”这个名,是因为它把所有的知识都结合起来,从最有用的到最古怪的。由此可知B项正确。4What do Green Maps and Map Mashups have in common?A. They are created by local people.B. They are environmentally friendly.C. Users can edit maps on the Internet.D. Users need to communicate with producers.答案: C。细节理解题。根据短文最后一段第二句话“Working in a similar way to Greens Maps,Map Mashups allows people to add icons of their own to existing maps to express a certain topic.”可知C项正确。B(2011四川卷,B)Exploit your parking spaceAn unused parking space or garage can make money. If you live near a city center or an airport, you could make anything up to 200 or 300 a week. Put an advertisement(广告)for free on Letpark or Atmyhousepark.Rent(出租)a roomSpare room? Not only will a lodger(房客)earn you an income, but also, thanks to the governmentbacked “rent a room” program, you wont have to pay any tax on the first 4,500 you make per year. Try advertising your room on Roomspare or Roommateeasy.Make money during special eventsDont want a fulltime lodger? Then rent on a shortterm basis. If you live in the capital, renting a room out during the Olympics or other big events could bring in money. Grashpadder can advertise your space. Live on set Renting your home out as a “film set” could earn you hundreds of pounds a day, depending on the film production company and how long your home is needed. A quick search on the Internet will bring up dozens of online companies that allow you to register your home for freebut you will be charged if your home gets picked.Use your roofYou need the right kind of roof, but some energy companies pay the cost of fixing solar equipment(around14,000), and let you use the energy produced for noth
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- GB/T 46280.5-2025芯粒互联接口规范第5部分:基于2.5D封装的物理层技术要求
- GB/T 46280.3-2025芯粒互联接口规范第3部分:数据链路层技术要求
- 2025年机关老年大学招聘笔试模拟考试题
- 资源共享合作协议模板
- 2025年企业战略规划师专业技能认证试题及答案解析
- 2025年品牌形象设计师综合能力测评试题及答案解析
- 2025年健身教练技术水平考查试题及答案解析
- 2025年建筑经理执业资格考试试题及答案解析
- 课件中参考文献
- 2025年国际企业管理专业考试试题及答案解析
- 教学课件-信号智能电源屏(鼎汉)的简介与维护
- CML慢性髓系白血病医学教学课件
- 临床实习带教工作总结
- 老年营养不良
- 北京香格里拉饭店庭园环境设计
- 【公开课】社区教案
- 高考语文一轮复习备考小说语言 (共25张ppt)
- 2023年漳州市交通发展集团有限公司招聘笔试模拟试题及答案解析
- 放射性药物医学知识培训
- 关于运用监督执纪“第一种形态”的实施办法重点内容学习PPT课件(带内容)
- SHSG0522023年石油化工装置工艺设计包(成套技术)内容规定
评论
0/150
提交评论