


全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
unit 10 拓展阅读ayard sale是美国一种独特的售物方式,它可以翻译成前院大清货,指的是私人家庭在自家的前院摆卖那些自己不要的旧货,供买主选购。谁都爱买便宜货,买到便宜货,或者买到超值的东西,谁会不喜欢?而且你还有可能免费得到自己心仪的商品哟a few weeks ago,my friend had a yard sale. i thought it would help to clean my 9-year-old sons room. we agreed that whatever we sold in toys would be his money.the night before the sale, we put toys on the truck as we as a little bike that was too short for my son now. this little bike had at least 2 owners before it came to my son. it was not in the best shape and it certainly was not shiny new but it was still a bike, and the tires (轮胎)were still good.we put a price of $ 10 on it but it didnt sell. so after the sale was over, my friend put it on the sidewalk with a sign that said “free bike”. within five minutes,a little girl was standing there. she asked if the price of the bike was really free. my friend said yes. the girl smiled and rode away quickly.later that evening when i told my son how much money he had made at the yard sale, he smiled. when he asked about the bike, i told him that a little girl was very happy because she got the bike for free. the grin(咧嘴笑)on my sons face was much more than when i told him how much he had made. he was so thrilled to hear that someone else would get good use of that little bike.the bike was given to us, so in this way, i guess we got to pay it forward!根据短文内容,选择最佳答案。1. the money from toys at the yard sale belonged to .a. the boys parents b. the friendc. the boyd. the girl,答案:c42. how did the little girl get the bike?a. she bought the bike on the sidewalk.b. she paid ten dollars for the bike.c. she asked my son for the bike.d. she got the bike for free.答案:d3. according to the passage, the little bike .a. was in the best shape b. had very bad tiresc. was very new d. had at least 4 owners答案:d4. the underlined word “thrilled” probably means in the passage.a. interested b. excited c. worried d. relaxed答案:b5. we can infer(推断)from the passage that .a. the writer was proud of his sonb. the writer was sorry for the bikec. the writer was angry with the friendd. the writer was satisfied with the girl答案:ab家乡是每个人自己小时候生长的地方,是自己的“老家”,无论是土生土长的家乡人,还是生活在当地的外乡人,或者是旅居在海外的华人,谁不对自己的家乡有份难舍的情怀,每个人都爱自己的家乡,喜爱的理由何止一百条a young man returns to his hometown ofaracataca,colombia. he visits the house where he lived as a child. here, he remembers the most important memories of his childhood. standing in front of his old house, the young man makes an important decision. he says tohimself, “i will start my life over again. i will become a writer.”this man is the world famous writer, gabriel garcia marquez. gabriel garcia marquez was born on march 6, 1928. during his early life, garcia marquezs grandmother and grandfather told himmany stories. his grandmother would tell him legends(传说) as if they were real. garcia marquez says that his grandmothers way of storytelling later influenced his own methods.when garcia marquez was about 20 years old, he left aracataca and attended university inbogota. he began studying law because this was what his father wantedhimto study. however, garcia marquez was not happy.during this time garcia marquez returned to aracataca. it was on this visit that he realized he must stop studying law. and he recognized that he must return to the dream of his childhood writing. for the next few years, garcia marquez wrote formany different newspapers. and in 1955, he published his first book called“leaf storm”.formany years, garcia marquez knew he wanted to write about his grandfathers house in aracataca. to write this book, garcia marquez and his wife had to sell almost all of their possessions to survive. but their act was worth it. the book, “one hundred years of solitude” was immediately successful. and this book created a path for garcia marquezs future success.in 1982, gabriel garcia marquez was given the nobel prize in literature for hisbook“one hundred years of solitude”, makinghimthe first colombian and the fourth latin american to win a nobel prize in literature.根据短文内容,选择最佳答案。1. who influenced garcia marquezs writing style?a. his grandfatherb. his grandmotherc. his fatherd. his wife答案:b2. garcia decided to take up writing .a. when he worked for a newspaperb. under the influence of his familyc. when he graduated from colleged. after a visit tohishometown答案:d3. garcias book “one hundred years of solitude” _.a. was written in the 1950sb. enjoyed a quick successc. helped garcialeada better lifed. was about garcias grandfather答案:b4. what do we knowfromthe text about garcia marquez?a. he is the first latin american to win a nobel prize in literature.b. his book “leaf s
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 家政服务人员信用制度对行业规范化发展的推动
- 10万千瓦风电项目施工方案
- 建筑装饰工程环境保护措施方案
- 北京2025自考医疗器械与装备临床检验仪器模拟题及答案
- 2025年上海梅园中学试题及答案
- 四川2025自考工商管理金融理论与实务简答题专练
- 土石方工程质量控制与管理措施
- 2025年高二年级上学期英语第一次月考试卷含答案
- 8.24.2关注农村环境教学设计-北师大版生物八年级下册
- 储能项目风险评估与管控方案
- 调查问卷数据平台
- 《热工仪表》课件
- 《桥梁支座 》课件
- 糖尿病周围神经损害的康复治疗
- 工程伦理 课件第8、9章 工程、健康与可持续发展;全球化视野下的工程伦理
- 大学《教育社会学》试题
- ISO-37301-2021-合规管理体系要求及使用指南
- 研究借鉴晋江经验-加快构建三条战略通道
- 他克莫司治疗肾病综合征优势课件
- 新版GMP教程第五章设备课件
- 99S203 消防水泵接合器安装图集
评论
0/150
提交评论