2012年职称英语考试《卫生类》考前冲刺(3)-中大网校.doc_第1页
2012年职称英语考试《卫生类》考前冲刺(3)-中大网校.doc_第2页
2012年职称英语考试《卫生类》考前冲刺(3)-中大网校.doc_第3页
2012年职称英语考试《卫生类》考前冲刺(3)-中大网校.doc_第4页
2012年职称英语考试《卫生类》考前冲刺(3)-中大网校.doc_第5页
已阅读5页,还剩12页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

中大网校引领成功职业人生 2012年职称英语考试卫生类考前冲刺(3)总分:100分 及格:60分 考试时间:120分第1部分:词汇选项(第115题,每题1分,共15分)下面共有l5个句子,每个句子中均有1个词或短语划有底横线,请从每个句子后面所给的4个选项中选择1个与划线部分意义最相近的词或短语。(1)Two events have highlighted the tensions in recent years.A. A extendedB. B emphasizedC. C distortedD. D illustrated(2)Poor children should not be deprived of the opportunity to participate in sports when ever possible.A. A deniedB. B retreatedC. C oppressedD. D refused(3)Unlike the common cold, flu tends to start abruptly.A. A mysteriouslyB. B seasonallyC. C repeatedlyD. D suddenly(4)He left the building before smoke was spotted coming up the stairs.A. A droppedB. B searchedC. C seenD. D led(5)About twenty years ago, all important resources in our country were allocated by the central government.A. A nationalizedB. B distributedC. C speculatedD. D appointed(6)They tried their best to resolve the residual problems.A. A domesticB. B remainingC. C geographicalD. D elaborate(7)His qualifications surpass the job requirements.A. A satisfyB. B alterC. C exceedD. D uphold(8)The research team needs to confer with the director before it begins its final report.A. A argueB. B debateC. C computeD. D consult(9)As an assistant in a shop, she tries to be courteous at all times, even when she is very tired.A. A straightforwardB. B politeC. C flexibleD. D neat(10)Both princes gave up earthly wealth and power for the spiritual life.A. A announcedB. B renouncedC. C denouncedD. D pronounced(11)After her death, her papers including unpublished articles and correspondence were deposited at the library.A. A identificationsB. B cardsC. C filesD. D documents(12)You dont need to carry large amounts of cash actually all financial business will be conducted by computers.A. A transmissionsB. B transitionsC. C transactionsD. D transportation(13)The people who speak Esperanto(世界语) hope that the language someday will become the international language for trade, science, and diplomacy.A. A commonB. B uniqueC. C officialD. D well-known(14)All dogs are capable of doing harm to human beings.A. A damageB. B injuryC. C dangerD. D wound(15)They have been tightening their belts for months, adapting themselves to a war economy.A. A modifyingB. B adoptingC. C arrangingD. D adjusting第2部分:阅读判断(第1622题,每题1分,共7分)阅读下面这篇短文,短文后列出了7个句子,请根据短文的内容对每个句子做出判断。(1)(2)All instructors will allow somewhat changed focus in the original topic.A. A RightB. B WrongC. C Not mentioned(3)If all the topics are interesting, you are advised to choose the one that has necessary information and is easy to get the basic resources you will need in the library.A. A RightB. B WrongC. C Not mentioned(4)Choosing a good research topic certainly refers to finding something that has a lot written about it.A. A RightB. B WrongC. C Not mentioned(5)An exciting and original topic must be any two interests combined.A. A RightB. B WrongC. C Not mentioned(6)You can research the topic by cooperating with others.A. A RightB. B WrongC. C Not mentioned(7)The passage is most likely written for researchers.A. A RightB. B WrongC. C Not mentioned第3部分:概括大意与完成句子(第2330题,每题1分,共8分)(1)(2)Paragraph 3_(3)Paragraph 4_(4)Paragraph 5_(5)(6)A majority of accidental poisonings take place_.(7)There are some several common signs of poisoning including_.(8)It says vomiting should be used only_. 第4部分:阅读理解:第3145题,每题3分,共45分)下面有3篇短文,每篇短文后有5道题,每道题后面有4个选项。请根据文章的内容,从每题所给的4个选项中选择1个最佳答案,涂在答题卡相应的位置上。(1)(2)The Grenville Program refers to_.A. A King George s plan to gather money in North AmericaB. B the British governments desire to raise money in North America中大网校+在线考试中心C. C a plan to share the expenses of maintaining an army in the American coloniesD. D a decision of the British Parliament to collect money in the American colonies(3)The Stamp Act_.A. A was an act about selling stamps at prices from a few cents to almost a dollarB. B required that all commercial and legal documents in America have stamps on themC. C was the main cause of the American Revolution中大网校+在线考试中心D. D chiefly affected business people who felt it would ruin their businesses(4)From the text we learn that Patrick Henry_.A. A had been a member of the Virginia Assembly for a long timeB. B didnt know what courses to take to complete his studies as a lawyerC. C was almost the only one who openly protested against the Stamp ActD. D didnt value life or peace as much as other people did中大网校+在线考试中心(5)This passage is mainly about_.A. A one of the events leading to the American RevolutionB. B the Treaty of Paris between Britain and France中大网校+在线考试中心C. C the Grenville Program to raise money in the American coloniesD. D Patrick Henry, a hero who opposed the Stamp Act(6)(7)All the following symptoms may be experienced by a phobic EXCEPT_.A. A sweatingB. B tremblingC. C forgetting thingsD. D feeling like vomiting(8)When faced with the object or situation they are afraid of, most phobic_.A. A try to stay away from the object or situationB. B try to pick up courage and fight the object or situationC. C go to their doctors so as to gain freedomD. D know that their fears are the same with other forms of anxiety(9)People suffering from agoraphobia may be afraid of_.A. A staying with dogs and catsB. B taking the bus in rush hoursC. C standing on top of a high buildingD. D staying alone at home(10)Systematic desensitization and exposure therapy are similar ways of treating phobias_.A. A because both involve gradual exposure of phobic to fear stimuliB. B because both are behavioral methodsC. C because both use anti-anxiety drugsD. D because both use antidepressant drugs(11)(12)In the second paragraph the author lists the kinds of books_.A. A recently publishedB. B of various shapesC. C babies likeD. D popular among children(13)Which of the following statements is true?A. A Books made of cloth came out earlier than picture bookB. B When you buy work-books you will be given free comic bookC. C Traditional childrens books are not being removed from markeD. D Babies cannot have books while taking a bat(14)The expression get across to children in the last paragraph probably means _.A. A pass on to childrenB. B made children believeC. C teach childrenD. D get around to children(15)The main idea of the last paragraph is that people haveA. A warmly welcomed the abundance of wealth shown by publishersB. B warmly welcomed the enormous amount of creativityC. C showed great enthusiasm in publishers of great wealthD. D reacted strongly to the unlimited creativity of publishers第5部分:补全短文(第4650题,每题2分,共10分)(1)(2)()(3)()(4)()(5)()第6部分:完形填空(第5165题,每题1分,共15分)下面的短文有15处空白,请根据短文内容为每处空白确定1个最佳选项。(1)(2)A thatB it C asD what(3)A waysB meansC methodsD approaches(4)A matingB excitingC warningD boring(5)A identicalB similarC differentD unfamiliar(6)A But B ThereforeC AfterwardsD Furthermore(7)A inferB explainC interpretD express(8)A encouragesB enablesC enforcesD ensures(9)A speechesB soundsC wordsD voices(10)A ours B theirsC anotherD others(11)A so B andC butD or(12)A thisB thatC whichD it(13)A in B at C ofD for(14)A whereasB sinceC anyhowD somehow seless(15)A ordinaryB alikeC likelyD common 答案和解析第1部分:词汇选项(第115题,每题1分,共15分)下面共有l5个

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

最新文档

评论

0/150

提交评论