




已阅读5页,还剩4页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
牛津上海版(深圳用)2019-2020学年小学英语三年级上册期末专题复习:阅读理解B卷姓名:_ 班级:_ 成绩:_小朋友,带上你一段时间的学习成果,一起来做个自我检测吧,相信你一定是最棒的!一、 阅读理解 (共9题;共88分)1. (10分)阅读短文,完成地图。 Welcome to my city. Its very beautiful. First, you can see the science museum. Its between the zoo and the post office. The post office is on the right. The zoo is next to the cinema. The park is in front of the cinema. The library is in front of the science museum. There is a hospital next to the park. The school is next to the hospital and the library. Its in front of the post office. Lets finish the map. _2. (10分)阅读理解 The summer vacation is coming. Tina and Jenny are going to London with the school dancing club. They are going there by plane on July 15. They are going to stay there for six days. They are also going to dance for some English children and learn some English dancing. They want to see Big Ben and visit the British Museum in London. They also want to visit the London Eye and Tower Bridge.Sherry is going to the USA with her family. They are going there by car on August 2. She is going to stay with her grandparents in Washington D.C. for a week. Her grandparents house is near the White House, so Sherry and her family are going to go there, too. She also wants to go to some of the museums in Washington D.C. She is going to take many photos there.(1)Where is Tina going on her summer vacation? (2)How is Sherry going there? (3)What is Sherry going to do there? (4)How long is Tina going to stay in London? 3. (10分)阅读理解。My parentsMy parents work in a show factory. They get up at five thirty. They first get breakfast ready. Then they go to work by bus. They work there from eight to five. They come home at about six and prepare supper for us. Mother washes clothes in the evening. Father often makes toys for us. They are busy all day.仔细阅读,判断句子正误。(1)My parents work in a shop. (2)They go to work by bus. (3)We always have supper at school. (4)Mother often watches TV in the evening. 4. (8分)根据表格中所提供的信息,判断句子正误。ThingsShelffruitfishmeatmilkvegetablesbooksABCDEF(1)Fruit, fish and vegetables are on Shelf B.(2)Books are on Shelf A. (3)Fish is on Shelf C, but vegetables arent on Shelf C. (4)Fruit and fish are on Shelf D, but meat is on Shelf E. (5)Milk and vegetables are on Shelf F. 5. (10分)阅读理解,判断正误。Hello, Im Danny. Im tall. I like autumn. In autumn, it is cool.The trees are brown. I can fly a kite. I am happy.(1)Theboy is Danny.(2)Dannyis short.(3)Inautumn, it is cold.(4)Inautumn, it is green.(5)Dannycan fly a kite in autumn.6. (10分)阅读短文,判断下面说法“正确”还是“错误”。This is my friend, Jim. He is an English boy. He is twelve. He is in Class Three, Grade One. He is Number Two in Row Five. My name is Dong Cheng. I am a Chinese boy. I am twelve, too. I am in Class One. I am Number One in Row One.(1)Jim is an American boy.(2)Dong Cheng is an English boy.(3)Jim is in Class Three, Grade One.(4)Dong Cheng is Number One in Row One.(5)Dong Cheng and Jim are brothers.7. (10分)根据短文内容,判断正确还是错误。There is a big fruit shop near Kittys home. Kitty is at the fruit shop now. There are many kinds of fruits. There are big apples, yellow pears, fresh bananas, juicy oranges, and so on. Kitty wants to buy some apples and bananas. They are expensive. The apples cost ten yuan. The bananas cost twenty yuan.(1)There is a small fruit shop near Kittys home.(2)Kitty is at home now.(3)The apples are very small.(4)Kitty wants to buy some apples and bananas.(5)The bananas cost twenty yuan.8. (10分)阅读短文,判断正(正确)误(错误)。Hello, I am John. I am a boy. I am ten. I am short and fat. My hair is short. My mouth is big. My eyes are big, too. This is my new friend, Jack. He is a boy, too. He is 11. He is tall and thin. His hair is short. His mouth is small. His ears and eyes are big. I like red and yellow. He likes blue and green.(1)John is ten.(2)John is thin and short.(3)Johns hair is long.(4)Jack is tall and thin.(5)Jacks eyes are big.9. (10分)阅读短文,判断正(正确)误(错误)。Hello, I am Tom. I am a boy. I am nine. I am fat. I can run, but I cant run fast. I like meat and sweets. This is my little sister, Mary. She is five. She is thin. She can sing and dance. She can draw dogs, too. This is my mother. Shes big and tall. She is a good teacher.(1)Tom is two.(2)Tom is thin.(3)Mary can draw cats.(4)Tom is Marys brother.(5)
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年无人机电池测试员初级面试题及答案
- 2025年安全生产技术题库含答案
- 课件不完整问题分析
- 2025年村级农机长助理考试模拟试卷
- 2025年安全员考试通关指南与题解
- 2025年节目编导招聘面试题及答案解析
- 2025年安全管理面试题及答案解析
- 己亥杂诗教学课件
- 2025年养老驿站招聘面试问题及高分答案
- 2025年地震观测员技能鉴定笔试指南
- 客运驾驶员安全行车课件
- 2025年食品安全监管局工作考核试题及答案
- 民建支部管理办法
- 脑膜刺激征临床表现
- 集团公司财务管理制度
- 医院药品支付管理办法
- 学平险介绍课件
- 2025年院感知识理论考试题库及答案
- 从2025年河南中考语文试卷中分析阅读理解如何提分
- 《智能建筑供配电与照明》课件(上)
- 公共打印区域管理办法
评论
0/150
提交评论