已阅读5页,还剩7页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
人教版(PEP)2020小升初英语重点题型训练-阅读判断姓名:_ 班级:_ 成绩:_小朋友,带上你一段时间的学习成果,一起来做个自我检测吧,相信你一定是最棒的!一、 阅读理解。 (共8题;共72分)1. (10分) Its a fine day today. The children are playing with their toys.Amy has a new plastic cup. Its red. Mike has a new toy truck. Its purple and green. Sarah has a lollipop. Its orange. John has a new bucket. Its green. Bob has a yellow balloon, its nice.Mike and Bob are sharing their toys with others. How happy they are!根据短文内容,判断正误。(1)Amy has a new ball.(2)Mike has a purple and green toy truck.(3)Sarah has a big ball, its green.(4)John has a big boat.(5)Bob has a yellow balloon, its nice.2. (10分) Bob is a clever boy, but he is a little lazy. One day his math teacher assigns a lot of math homework for him. He is doing his math homework at home. There are so many numbers that makes him feel very boring. Then he has a good idea.He goes to a shop in a hurry with his notebook. “Can I help you?” the shop assistant asks him.“Yes, Id like two kilos of carrots, three kilos of potatoes and three kilos of onions.” Bob says.“Its eight kilos. Do you need a shopping bag?” the shop assistant says.Bob writes the answer on his notebook, and says “No, thanks. And I would like four kilos of apples, one kilo of bananas and two kilos of pears, too.”“Its seven kilos. But Im afraid its too heavy for you to carry”, the shop assistant says in surprises. “ You dont have a shopping bag, how you take them home.”Bob writes the answers on his notebook quickly and says “Im sorry, I dont want to buy them now.” Then he runs home.阅读短文,选择正确答案。(1)Bob is a _boy.A . cuteB . cleverC . bad(2)Dose Bob have a lot of math homework ? _.A . Yes, he has .B . No, he doesnt.C . Yes, he does.(3)Bob goes to the _ with his notebook.A . schoolB . homeC . shop(4)Bob says he would like_ and _.A . two kilos of carrots, three kilos of onions.B . two kilos of apples, three kilos of pears.C . one kilo of pears , three kilos of apples.(5)Bob buys_ in the shop.A . some fruitsB . nothingC . vegetables3. (10分)KoalasLook at the two cute animals! They look like small bears, but they are not bears. Their names are Koala.They live in Australia. They are grey and brown. They have big ears, but they have no tails.They have strong legs, so that they can climb the tree. They like eating leaves. They eat a lot of leaves every day, and they sleep in the tree for about 14 to18 hours a day. They hardly ever get down the tree. When you see them, they are always in the tree.Many people like koalas, but the number of koalas is reducing. We should do something to protect our dear animal friends.根据短文内容,选择正确的答案。(1)Koalas are from _ .A . ChinaB . Australia C . America(2)Koalas have_ .A . small ears B . no tailsC . long tails(3)Koalas like eating_.A . leaves B . eggsC . fruit(4)Koalas sleep for about _ a day.A . 9-10hoursB . 7-8hoursC . 14-18hours(5)Which of the follow sentences is ture?A . Koalas are cute,many people like them.B . Koalas are small bears.C . Koalas have strong legs and long tails.4. (4分) Today is Sunday. Jenny goes to the park with her friends. She puts on her pink coat. The park is far from her home. They go to the park by car. They sing songs in the car, and they are so happy. Then they have lunch on the grass. They have bread, milk, apples and chicken. After lunch, they fly kites.They have a good time.根据短文内容,填空。(1)Today is_.(2)Jenny goes to the_.(3)She puts on her_coat.(4)The park is far from her_.5. (10分)Hi! This is Mr. Lis farm. Lets have a look. There is a vegetable garden. These are carrots and pumpkins. Those are tomatoes and green beans over there. There are animals, too. Whats that? Its a cow. How many cows on the farm? He has ten cows on the farm.根据上面短文的意思判断下面的句子是否正确。(1)This is Mr. Wangs farm.(2)There is a vegetable garden.(3)There arent animals.(4)There are nine cows on the farm.(5)There are ten sheep on the farm.6. (10分) Hello! My name is John. Im a boy. Im eleven years old. I have three friends. They are May, Peter and Xiao Mao. May is a girl. She is twelve years old. She is from Canada. Peter is a boy. He is thirteen years old. He is from China. Xiao Mao is a boy. He is two years old, He likes eating meat. Haha, he is a dog!根据上面短文的意思判断下面的句子是否正确。(1)John has three friends.(2)Peter is a boy.(3)May is from USA.(4)May is 20 years old.(5)Xiao Mao is a student.7. (10分) Hello! My name is Lily. Im ten years old. Im in Class Three, Grade Three. Look! This is my new schoolbag. Its red, I like red very much. I have English and music today. I like English very much. I like hamburgers and hot dogs, too. I have a dog, its name is Benben. Its small and white. Its very lovely. I love it.根据短文内容,判断正误。(1)Lilys new bag is blue.(2)Lily is ten years old.(3)Lily likes hamburgers very much.(4)Lily has a cat.(5)Benben is big and white.8. (8分)Miss Wang: Welcome to my house!Everyone: Happy birthday to you, Miss Wang!Miss Wang: Thank you.Ann: Heres a big birthday cake for you.Miss Wang: Wow, its so cute.Lucy: Here are some flowers for you.Miss Wang: Oh, they are so beautiful!Jack&Tom: Here are our boys gifts for you.Miss Wang: Thank you very much!选择正确的答案填在括号里。(1)Its _ birthday.A . Miss WangsB . AnnsC . Lucys(2)Ann gives a _ to Miss Wang.A . dollB . birthday cakeC . car(3)The bir
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年药士三基考试试题及答案
- 2025四川蒙顶山理真茶业有限公司招聘任务制员工7人笔试历年难易错考点试卷带答案解析2套试卷
- 2025四川安和精密电子电器股份有限公司招聘销售经理岗1人笔试历年典型考点题库附带答案详解2套试卷
- 2025中铁一局集团第七工程有限公司招聘笔试历年备考题库附带答案详解2套试卷
- 关于农村面试题及答案
- 公选团委面试题及答案
- 2025年过渡期中考试试题及答案
- 高三地理一模考试试题及答案
- 高校助理面试题及答案
- 2025年健身中心会员服务协议
- 智能制造工程生涯发展报告
- 国家学生体质健康测试标准评分表(大学)
- 国际篮联三对三篮球比赛记录表
- 电气改造工程施工方案施工组织设计
- TCI 077-2022 -次性使用无菌止血夹使用规范
- 2022年10月上海申康医疗卫生建设工程公共服务中心招考3名工作人员2笔试参考题库含答案解析
- 超级电容器课件
- 与吴老师执教《平行与垂直》教学实录
- DB22T 5131-2022 预拌盾构砂浆应用技术标准
- 中国气血健康白皮书
- 消防设计审查申报表
评论
0/150
提交评论