




已阅读5页,还剩8页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
第 1 页 共 13 页 牛津上海版 通用 小学英语四年级上册期末专项复习 阅读理解牛津上海版 通用 小学英语四年级上册期末专项复习 阅读理解 D D 卷卷 小小朋朋友友 带带上上你你一一段段时时间间的的学学习习成成果果 一一起起 来来做做个个自自我我检检测测 吧吧 相相信信你你一一定定是是最最棒棒的的 一 一 阅读理解阅读理解 共共 1010 题 共题 共 9696 分分 1 10 分 阅读理解 A brown duck meets a sad cat and asks him Please tell me OK I can do a lot of things for you Oh no You can t The cat shakes his head and goes away The duck keeps up with the cat and asks him again The cat cries I want to buy some flowers for my mother on Mother s Day But I can t find the flowers The duck claps his hands happily I see I can help you The duck points to the other side of the river and says Look there There are many beautiful flowers So the cat climbs up a tree Wow how beautiful they are But I can t swim How can I get there The cat is worried The duck says Don t worry I can swim You can just sit on my back In the river the duck tells the cat If we help each other we can do many things 1 The duck is A black B brown C white 2 The duck asks the cat for time s A one B two 第 2 页 共 13 页 C three 3 The cat wants some for her mother A food B coats C flowers 4 Where is the flowers A On the other side of the river B In the river C On the tree 5 How does the cat cross the river A He sits in a boat B He climbs on the tree C He sits on the duck s back 2 16 分 读对话 在表格的相应位置画 Mike What would you like to eat Amy I d like a sandwich What about you Mike I d like a hamburger and an ice cream Amy What would you like to drink Mike I d like some tea And you Amy Me too 第 3 页 共 13 页 3 10 分 读短文 判断下列句子是否正确 The nature park is so big There is a forest in the nature park There are so many flowers There is a lake between the flowers There are many ducks on the lake What a beautiful park it is 1 The nature park is so small 2 There is a forest in the nature park 3 There are lots of flowers 4 There is a lake beside the flowers 5 There are many ducks on the lake 4 10 分 读短文 根据短文内容及首字母提示 完成下列英文句子 The Mid autumn Festival is one of the most important festivals in China It is usually in September or October And it is on the fifteenth day of the eighth month of the lunar calendar On this day people usually have a happy get together with their family They eat mooncakes and a lot of other delicious food The mooncakes look like the round moon It means get together At night people usually watch the bright moon with their family and friends And the children usually light the colourful and beautiful lanterns All the children like them very much They all have fun 第 4 页 共 13 页 1 The Mid autumn Festival is an i festival in China 2 The Mid autumn Festival is on the f day of the eighth month of the lunar calendar 3 People eat m and lots of other delicious food at the Mid autumn Festival 4 The mooncakes look like the m 5 The lanterns are colourful and b 5 10 分 读短文 按短文内容判断对错 Hello My name is Janet There are six people in my family They are my grandfather my grandmother my father my mother my brother and me My grandfather is old but he looks young My father is so tall My mother is nice My brother is so cute I am lovely 1 There are six people in Janet s family 2 Janet s grandfather is too old and he looks very heavy 3 Janet s father is very tall 4 Janet s grandmother looks young 5 Janet s brother is very cute 6 5 分 阅读短文 选择正确答案 An old woman went shopping last Tuesday She came to a bank and saw a car near a door A man got out of it and went into the bank She looked into the car The keys were inthe lock The old woman took the keys and followed the man into the bank The man took a gun out of his pocket and said to the clerk 办事员 Give me all the money But the old woman didn t see this She went to the man put the keys in his hand and said Young man you re foolish Never leave your keys in your car Someone is going to steal it 第 5 页 共 13 页 The man looked at the old woman for a few seconds 秒 Then he looked at the clerk and then he took his keys ran out of the bank got into his car and drove away quickly without any money 1 Who drove the car to the bank A An old woman B A clerk C A young man 2 The word followed in the short article means A went after B went before C went on doing 3 The old woman put the keys A in the clerk s hand B in someone s hand C in the young man s hand 4 The young man drove quickly without any money because A someone was stealing his car B the old woman had telephoned the police C he thought he was not safe in the bank 5 For a few seconds means A for a long time 第 6 页 共 13 页 B for a while C for ever 7 10 分 根据短文内容 判断句子正误 Mr Baker worked in a small town Two weeks ago his friends helped him to find work in New York so he and his wife were going to move to a building in the big city Mr Baker wanted to live in a room on the first floor and he could go for a walk by the beautiful garden after supper But his wife hoped to live on the second floor There is enough sunlight 阳光 I think And we can watch the flowers in the garden by the windows said the woman Mr Baker thought she was right and agreed 同意 with her It was Saturday All their friends came to help them They were tired but still had a party Mrs Baker got nice food ready They ate and drank a lot Then they sang and danced It lasted a long time Suddenly the telephone rang 响 Mrs Baker went to answer it Then she said to her husband proudly 自豪地 Luckily 幸运的是 you have listened to me The man downstairs complained 抱怨 on the telephone that they couldn t fall asleep 1 Mr Baker moved to the building in New York because he began to work there 2 Mrs Baker liked the second floor because her husband liked walking after supper 3 Mrs Baker got nice food ready because their friends helped her husband to find work there 4 That night the Bakers and their friends were all happy 5 The Bakers and their friends made a lot of noise 噪声 upstairs The man downstairs couldn t fall asleep 8 9 分 阅读短文 选择正确答案 Hello My name is Jenny I m ten years old I have a sister and a brother My sister s 第 7 页 共 13 页 name is Lynn She is six years old She is young Her hair is red She is short My brother is very tall His name is Bob He is a student 1 What is Jenny s sister s name A Bob B Lynn C Jenny 2 How old is Lynn A Six B Nine C Ten 3 Is Bob tall or short A Tall B Short C Tall and short 4 How old is Jenny A She is eight years old B She is nine years old C She is ten years old 5 Is Lynn old or young A She is young B She is tall 第 8 页 共 13 页 C She is old 9 8 分 阅读短文并判断正误 Nancy s house is big and beautiful There are many rooms in it There are five people in her family her father mother grandfather grandmother and her Look at Nancy s bedroom There are two toy bears on the bed Near the bed there s a desk On the desk there are some books and a computer Under the desk there is a cat It s Mimi 1 Nancy s house is small 2 There are six people in Nancy s family 3 There is no computer on the desk 4 There is a cat in Nancy s bedroom 5 There is a desk beside the bed 10 8 分 阅读理解 根据短文的意思 选择最合适的答案 Daming and his father went to the Great Wall at the weekend It is very old and very long They went there at ten o clock in the m
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年绿色金融产品创新模式与风险管理分析报告
- 现场作业讲评课件
- 上海市嘉定区嘉定二中2026届高三上化学期中预测试题含解析
- 2025年营养师考试模拟试卷:冲刺阶段营养干预方案设计
- 2025年电气工程师考试试卷:电气自动化控制专项训练
- 2025年银行从业资格考试 银行法律法规专项训练试卷
- 2025年电气工程师考试重点难点 电气设计专项训练试题集
- 2025年小学数学毕业升学考试综合题型冲刺试卷
- 2025年小学数学毕业升学考试易错题型解析与应用模拟试卷
- 新疆伊宁生产建设兵团五校联考2026届化学高一上期中复习检测试题含解析
- 《隔离技术规范》课件
- 《云南省学校安全条例(修订草案)》知识培训
- 【初中化学】二氧化碳的实验室制取课件-2024-2025学年九年级化学人教版上册
- 商场租户撤场协议书范本
- 九年级上册英语书译林版单词表
- 车库业主与租赁者安装充电桩协议书
- 园林工程竣工验收与养护期
- 儿童感觉统合能力发展评定量表
- 《养老护理员》-课件:协助老年人如厕
- 丙酸丙酯的分离工艺
- 二维层状材料的堆叠效应
评论
0/150
提交评论