2019_2020学年高中英语Unit15Learning(十四)Lesson4课时跟踪检测(含解析)北师大版必修5.docx_第1页
2019_2020学年高中英语Unit15Learning(十四)Lesson4课时跟踪检测(含解析)北师大版必修5.docx_第2页
2019_2020学年高中英语Unit15Learning(十四)Lesson4课时跟踪检测(含解析)北师大版必修5.docx_第3页
2019_2020学年高中英语Unit15Learning(十四)Lesson4课时跟踪检测(含解析)北师大版必修5.docx_第4页
2019_2020学年高中英语Unit15Learning(十四)Lesson4课时跟踪检测(含解析)北师大版必修5.docx_第5页
免费预览已结束,剩余1页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

课时跟踪检测(十四) Lesson 4.单句语法填空1The doctor suggested that he change his way of living (live)2Most people here are unwilling (willing) to give up their cars. They dont want to use buses instead.3At that time we had to make the assumption (assume) that the disease was spreading and took action to stop it.4Plastics have taken the place of many conventional (convention) materials.5He stood up and said something in defence (defend) of himself.6As we all know, healthy eating is beneficial (benefit) to our health.7If no agreement (agree) was reached, the army would step in.8The people in the earthquakestricken area are in urgent (urge) need of food, medicine and shelters.完成句子1越来越多的人敦促政府多为残疾人做些事。More and more people urge_the_government_to_do_more for the disabled.2如果不浇水,植物在炎热的天气里容易枯死。Plants tend_to_die in the hot weather if you dont water them.3他认为这个改变会对她的健康有益。He considered that the change would_be_beneficial_to her health.4他的父母不同意他独自旅行的决定。His parents didnt approve_of his decision to travel on his own.5习惯于生活在农村,金先生发现很难在城市生活。Accustomed_to_living_in_the_countryside,_Mr. King found it hard to live in the city.课文缩写语法填空“Who questions much, shall learn much, and remember much,” said Francis Bacon.Now 1.it seems obvious how we acquire knowledge and 2.understanding (understand). However, in the 17th century, people believed more in religion than in facts.3.As a result, people who proved 4.scientific (science) ideas 5.were often punished(punish)Many people tended 6.to_ignore (ignore) the facts and were unwilling to challenge what they 7.had_believed (believe). Till today, people still feel that if someone important and respected says that something is right, then it must be so. But sometimes great men such 8.as Aristotle and Galilei might make mistakes.Therefore our understanding of the world around us is 9.constantly (constant) growing and changing.In other words, we learn more every day and none of us can simply say, “We know it all.”“All truths are easy 10.to_understand (understand) once they are discovered; the point is to discover them,”said Galileo Galilei.阅读理解AIts one school where teachers will not be able to send dunces (后进生) to stand in the corner because every classroom is round.All eight classrooms at the new school are built round.Teachers will stand in the middle with pupils sitting in a circle all around him. And instead of an oldfashioned blackboard, a projector (投影仪) will bounce (反射) words and pictures onto the classroom walls.The $4 million school is being built in the former mining village of Abergwynfi, near Neath, South Wales.Teachers and architects believe the classroom will be a big success.They believe that the 360 degree classrooms will give pupils a new learning experience and no chance to hide behind their desks in the back row.Neath Port Talbot Council spokesman Gareth Nutt said, “The teacher is in the centre of the classroom among the pupils.No one is at the back of the class and no one is at the front.” The classrooms, all grouped around a circular main building, make it look as if a flight of UFOs has landed in the village.Hitech features include windows which open and close automatically depending on the temperature.Local schoolboy Morgan Jones, 10, said, “It looks cool a lot better than oldfashioned schools.”Some adults are less impressed.One parent said, “I have lovely memories of going to the old school in the village it was a happy place with good teachers.The classrooms were square and the desks all lined up in rows with the best children in the front and the worst at the back what was wrong with that?Everyone knew where they were then.It is not the shape of the classroom that is important but the teacher giving the lessons anyway.”语篇解读:南威尔士建造了一种圆形的教室,这样的教室没有黑板,使用投影仪上课。老师站在中间,学生围着老师坐成一个圆圈,这样就不会造成好学生坐在前排而后进生坐在后排的现象了。1When having classes in the new classroom, the teachers can _.Astand in the front of the classroomBask some students to stand in the cornerCwrite the words on the blackboardDteach without drawing pictures解析:选D细节理解题。根据第一段倒数第二句“And instead of an oldfashioned .onto the classroom walls.”可知,这里没有黑板,而是借助投影仪把图片和文字反射到墙上的。故D项正确。2The writer wants to tell us _.Awhy the dunces dont have to stand in the cornerBhow the teachers will teach in the new classroomCwhat the new kind of classroom will be likeDwhat kind of equipment the teachers will need解析:选C写作意图题。文章主要向我们描述了一种新型的教室布局。故正确答案为C项。3According to the teachers and architects, this new kind of classroom will _.Acost too much moneyBbe needed only in villagesCprovide the students the chance to hideDbecome very popular解析:选D推理判断题。根据第二段第一句“Teachers and architects believe the classroom will be a big success.”可知,他们认为这种新型的教室会是一个巨大的成功。也就是说他们认为这种教室将会很受欢迎。4What is the opinion of one parent?AThe best children had better not sit in the front.BThe shape of the classroom affects the students.CThe teachers teaching plays an important role in school.DThe desk shouldnt be lined in rows.解析:选C细节理解题。根据最后一段中的“It is not the shape of the classroom that is important but the teacher giving the lessons anyway.”可知,在一个家长看来不是教室的形状而是教师的教学水平对学生的学习起重要作用。故正确答案为C项。BWe receive many messages from our successdriven society that tell us we need to be independent. We are encouraged to find things out on our own and sometimes even discouraged from asking others for advice. However, this, at times, may make us miss out on opportunities to learn from others who have already achieved success. Finding a great mentor (导师) can fill in the gaps and help you achieve more and make your journey to success more enjoyable.A mentor is a person with more experience than you, who can guide you in mastering the key skills you need for your career in a shorter amount of time than you could do on your own. A good mentor will let you know when youre straying (偏离) from the best possible course. He or she will also have the wisdom and patience not to just hand out advice or try to control your decisions. Even after you master the skills you set out to learn, a mentor can still provide a positive relationship and be a person you can go to if new questions come up.So find a proper mentor for yourself. However, the perfect mentor is unlikely to walk into your office one day without any effort on your part. Finding the right mentor takes time. The right match may not be the first person you approach or even the second or third. Thus you need to know several successful people in your field whose personal qualities you admire, and then find out as much as you can about them before you approach them. Be sure to choose someone who is optimistic and wellbalanced in their career, not just successful by things like wealth and reputation.Overall, keep taking action each day towards connecting with people you think might be a good fit for you. The more you connect with others and get clear about your goals, the more chance youll have of finding a mentor that can help you take your career to the next level.语篇解读:本文是说明文。本文主要介绍了导师的作用及如何寻找合适的导师。5What is the function of Paragraph 1?ATo describe the situation.BTo provide the background.CTo introduce the topic.DTo explain the problem.解析:选C推理判断题。第一段通过介绍当今社会对我们的要求和建议,引出了文章的主题我们应当找个合适的导师。6How can we benefit from having a good mentor?AWell know ourselves better.BWell work more productively.CWell be wiser and more patient.DWell be good at solving any problem.解析:选B推理判断题。由第二段“. who can guide you in mastering the key skills you need for your career in a shorter amount of time than you could do on your own”可推断,有了良师的帮助,我们的工作会更有效率。7In addition to being professionally successful, a right mentor should also _.Athink positivelyBlive a balanced lifeCbe wealthy and famousDbe approachable to people解析:选A细节理解题。由第三段“Be sure to choose someone who is optimistic and wellbalanced in their career .”可知,良师应该对生活持有积极乐观的态度。8The last paragraph is trying to _.Astress the importance of a mentorBintroduce a way to set a clear goalCcall on people to be socially activeDencourage people to find a mentor解析:选D段落大意题。由最后一段“Overall, keep taking action each day towards connecting with people you think might be a good fit for you”可推断,本段鼓励人们要敢于去寻找良师。.语法填空Do you think obtaining an academic degree is a very difficult task? Try 145. Professor VN Parthiban, who teaches in Chennai, India, _1_ (obtain) 145 degrees over the last 30 years and has no plans _2_ (stop) studying soon.Parthibans journey started after he struggled _3_ his first degree. He was a disorganized student _4_ would often mix up course work and study for the wrong test leading him to fail major exams and projects. After he graduated, Parthiban got a job working for the Judiciary Department, but the desire to study never _5_ (complete) went away. Attracted by all the _6_ (amaze) subjects and areas of study that were available to _7_ (he) in university, Parthiban decided to go back and seek a second degree, and then 143 more. When asked _8_ there was a subject he didnt enjoy studying, Parthiban answered “mathematics” without any doubt.Unfortunately, there have been some negative side _9_ (effect) to his constant study

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论