下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、新小学小升初英语阅读理解及答案【解析】一、阅读理解1 阅读理解阅读理解。Hi, I'm Jack. Children's Day is coming. I'm getting very excited. Here is a plan (计划) for my Children's Day.I'm going to get up at eight. Then I am going to brush my teeth at eight ten. I usually have my breakfast at seven thirty. But, on Child
2、ren's Day, I am going to have breakfast at eight thirty. Mum is going to buy a lot of things for me on Children's Day. Tds and I all like playing with yo-yos. So, we're going to play with yo-yos at ten thirty-five. After lunch, about one in the afternoon, we are going to play a lot of in
3、teresting games. We all love games. At seven twenty in the evening, I'm going to watch some cartoons. At last, I am going to write my diary at nine. 阅读短文,判断正误。( 1 ) Jack usually gets up at eight.( 2 ) Jack is going to have breakfast at 7:30.( 3) Jack is going shopping at 9:40.( 4 ) Jack likes pl
4、aying games with his friends.(5) Jack is going to watch cartoons at 7:10 in the evening.【答案】 ( 1 ) 1(2) 0(3) 0(4) 1(5) 0【解析】 【分析】( 1)根据第二段第一句关键词get up at eight 得知主人公就是打算在八点起床。故选正确。(2)根据第二段关键句But,on Children's Day,I'm going to have breakfast at eight thirty 得知主人公是在八点半吃早餐。故选错误。( 3 )根据第二段内容,均未见
5、到go shopping 去购物词组,故选错误。( 4 )根据第二段内容Tds and I all like playing with yo yos 得知主人公喜欢和小伙伴们一起玩游戏。故选正确。( 5)根据第二段最后一句At seven twenty in the evening, I'm going to watch some cartoons.At last, I am going to write my diary at nine. 得知主人公在晚上七点二十看动画片。故选错 误。【点评】考查阅读理解能力,同学平时要多记单词和词组。2 阅读理解阅读并判断。The children
6、 are talking about their dreams. Sandy likes painting. She has some painting lessons every week. She wants to be an artist. Mary likes dancing. She can dance beautifully. She wants to be a dancer. Tom is good at sport. He likes playing football. He wants to be a football player. Danny wants to be a
7、policeman. He thinks policemen are cool. He likes films about policemen.(1) The children are talking about their holiday plans.(2) Sandy is learning to paint.(3) Mary is good at dancing.(4) Tom wants to be a basketball player. Danny likes watching films about policeman.【答案】(1)01(3) 1(4) 11【解析】【分析】本短
8、文主要讲述的四个孩子的梦想。细节理解.题意:孩子们正在谈论他们的假期计划。根据短文第一句"The children aretalking about their dreams."可知孩子们正在谈论他们的梦想。这与题意不符,故答案为: 错误.推理判断.题意:桑迪正在学画画。根据短文第二、三句 "Sandyikes painting. She has some painting lessons every week.可推知桑迪正在学画画。这与题意相符。故答案为:正 确.细节理解.题意:玛丽擅长跳舞。根据短文中语句"Mary likes dancing. Sh
9、e can dancebeautifully.可推知玛丽擅长跳舞,这与题意相符。故答案为:正确 细节理解.题意:汤姆想成为一个篮球运动员。根据短文中语句"Tom is good at sport. Helikes playing football. He wants to be a football player.可知汤姆想成为一个足球运动员。这与题意不符,故答案为:正确 .细节理解.题意:丹尼喜欢看关于警察的电影。根据短文中语句“Dannywants to be apoliceman. He likes films about policemen.可知丹尼喜欢看关于警察的电影。这与
10、题意相 符,故答案为:正确.【点评】本题主要考查对文章的综合理解。做题时要把握文中的关键词句,在文章中找出 正确的答案。3 .阅读理解根据短文选择正确的一项。Do you know about Xiong'an? It's a new city near Baoding. There is a big lake in Xiong'an. Yes, it is Baiyangdian Lake. It is very big. In summer, you will see many beautiful lotus flowers on the lake. Some ar
11、e red. Some are pink. Many people like them. There will be many boats on the lake. And there will be many birds singing in the grass. Xiong'an is beautiful and new. You can come here by bus from Baoding. And you can come here by train. You will play in the water with your friends. You will eat d
12、elicious fish. You will take many wonderful pictures. You will have a nice trip in Xiong'an.11) Where is Xiong'an?A. It's a new city.B. It's near Baoding.C. It has a big lake.(2) Lotus flowers should beon Baiyangdian Lake.A. a new cityB. some buses and birds(4) You can't in Xiong
13、'an.C. many flowers and boatsA. eat delicious fishB. play in the waterC. get many birds You can't go to Xiong'an byA. planeB. busC. train【答案】(1) BA(3) C(4) CA【解析】【分析】大意:介绍保定附近一座美丽的新城雄安。(1)根据It's a new city near Baoding.可知雄安在保定附近。故选 B。(2)根据 you will see many beautiful lotus flowers on
14、 the lake可知可以在湖上看到美丽的荷 花可知,故选Ao(3) 根据 you will see many beautiful lotus flowers on the lake. 和 There will be many boats on the lake. And there will be many birds singing in the grass. 可知可以在白洋淀看至U荷花和船只。故选Co(4) 根据 You will play in the water with your friends. You will eat delicious fish. You will take
15、 many wonderful pictures.可知可以在雄安玩水并且吃到味道鲜美的鱼肉。与 birds鸟类无 关。故选Co(5) 根据 Xiong'an is beautiful and new. You can come here by bus from Baoding. And you can come here by train.可知可以乘坐公共汽车去保定在做火车到雄安。与飞机 plane无关。故 选Ao【点评】考查阅读理解。首先通读全文,理解大意。其次阅读问题,根据题干信息找出关 键句进行正确的选择。4 .阅读理解阅读理解Last spring, our class had
16、 a spring trip. We got on the bus at 8: 00. After half an hour, we got to the zoo. Then we visited the zoo. At eleven o'clock, we began to make dumplings, and we had our lunch at 12 : 00. After we had a rest, we rowed a boat at 14: 00. Two hours later we took pictures, sang and danced together.
17、We had a very good time!(1) When did the class have a spring trip?A. This spring.B. Last spring.C. Next spring.(2) Where did they go in the morningA. To the zoo.B. To make dumplings.C. To row boats.(3) What time did they have lunch?A. At 11 o'clock.B. At 14 o'clock.C. At 12 o'clock.(4) W
18、hat did they do after 16 o'clock?A. They had a rest.B. They took pictures, sang and danced together.C. They rowed a boat.【答案】(1) BA(3) C(4) B【解析】【分析】文章大意:本文主要是作者讲述去年春天他们班去春游的情况。(1)根据 Last spring, our class had a spring trip.知,去年春天他们去春游,故答案为B。(2)根据 We got on the bus at 8: 00. After half an hour,
19、we got to the zoo. 知,早晨他们去了动物园,故答案为Ao(3)根据and we had our lunch at 12 : 00.知,他们十二点吃午饭,故答案为C。(4)根据 we rowed a boat at 14: 00. Two hours later we took pictures, sang and dancedtogether.知下午四点他们要去拍照、唱歌和跳舞,故答案为 B。【点评】考查阅读理解,浏览文章大意,理解问题意思,根据问题在原文寻找同义句选择 答案。5 .阅读理解阅读理解,判断正误。Changchun was very poor 100 years
20、 ago. Now it is a beautiful city. There are a lot of people.There are many workers, businessmen, doctors, teachers and students.Jingyue park is in the east of Changchun. It's the biggest park in Changchun.There are different trees there. There is a lake in the park. It's Jingyue pool.Nanhu p
21、ark is in the south of Changchun. It is the most beautiful-park. A lot of people go there to have a picnic at the weekend.Changchun park is in the west of Changchun. It is famous for tulips. There are many tulips of different colours in it. They are in bloom in summer.North Lake park is in the north
22、 of Changchun. It is a new park. It's big, too.Changchun is very great. It's a park city.(1) Changchun was not poor many years ago.(2) Changchun is a beautiful city now.(3) People do many different jobs.(4) North Lake park is the biggest park in Changchun. A lot of people go on a picnic in J
23、ingyue park.【答案】(1)01(3) 1(4) 0(5) 0【解析】 【分析】大意:介绍长春的现状以及其其中几大公园。( 1 )根据 Changchun was very poor 100 years ago. Now it is a beautiful city. 可知长春在100年以前是穷困的。与题干信息 not poor 不符。故选错误。( 2 )根据Changchun was very poor 100 years ago. Now it is a beautiful city. 可知长春现在是美丽的城市。与题干信息符合。故选正确。( 3 )根据There are a lo
24、t of people. There are many workers, businessmen, doctors, teachersand students. 可知身在长春的人们做许多不同的工作。与题干信息 different jobs 不同的工作 符合。故选正确。( 4)根据 Jingyue park is in the east of Changchun. It's the biggest park in Changchun.可知 Jingyue公园是长春最大的公园。与题干信息 North park不符合。故选错误。( 5)根据Nanhu park is in the south
25、 of Changchun. It is the most beautiful-park. A lot of peoplego there to have a picnic at the weekend. 可知许多的人周末去南湖公园野餐。与题干信息Jingyue park 不符。故选错误。【点评】考查阅读理解。首先通读全文,理解大意。其次阅读问题,根据题干信息找出相关句进行判断。6 阅读理解阅读短文,判断正误。One day, Mr. Read and his son Robert were going out for a walk. He put on a pair of shoes tog
26、ether with a pair of different socks, one white and one yellow. As he came out of his house, his son noticed ( 注意 ) the colours of his father's socks and said, " you have put on two different socks, dad."When he heard this, he looked at his socks and found that his son was right. He wa
27、s happy and said to himself, "What a clever son I have got!" Then he said to his n to go back to the house to get another pair of socks for him.When the son went back to the house, all he could find was one white sock and one yellow sock. Robert then took the socks to his father and said,
28、"It nos use changing! These socks at home are also different, one yellow and one white."( 1 ) One day Mr. Read and his daughter were going out for a walk.(2) Mr. Read put on a pair of shoes together with a pair of socks in the same colour.(3) Robert went back to the house to get another pa
29、ir of shoes for him.(4) Robert couldn't find a pair of socks in the house.(5) 5 ) The socks at home had the same colour.【答案】 ( 1 ) 0(2) 0(3) 0(4) 4) 1(5) 0【解析】 【分析】文章大意:本文主要描述了瑞德先生和他的儿子罗伯特准备外出散步时所发生的一些事情。( 1)根据 One day, Mr. Read and his son Robert were going out for a walk. 知,一天,瑞德先生和他的儿子罗伯特外出散步
30、。故答案为错误。( 2)根据He put on a pair of shoes together with a pair of different socks, one white and oneyellow.他穿着一双鞋和一双不同颜色的袜子。故答案为错误。( 3)根据These socks at home are also different, one yellow and one white." 知,罗伯特拿的是袜子不是鞋,故答案为错误。( 4)根据all he could find was one white sock and one yellow sock. 知,他找遍了都没
31、有找到相同的一双袜子,故答案为诶正确。( 5)根据These socks at home are also different, one yellow and one white. 知,他找到的是一只白色一只黄色。故答案为错误。【点评】考查阅读理解,浏览文章大意,理解问题意思,根据问题在原文找到相关句子,根据原文判断正误。7 阅读理解漫画阅读。阅读对话,选择正确的答案。rlicnionkLA.at the clcpluiiii1 stronj;.ItJiho. ill4 renterIio k(ni>nkc ilk lulki llkdiC ome cil childrenI think
32、 its the tallest aniniaJ at the 如口.(1) The students are at theA. parkB. zooC. library(2) The elephant is heavier than the A. monkeyB. pandaC. tiger(3) Jack is and than the monkey.B. shorter; smallerC. smaller ;biggerA. taller; stronger 【答案】(1) B( 3) A【解析】 【分析】这是参观动物园的对话.( 1 )根据谈话内容可知学生们在动物园 . 故答案为 :
33、 B.( 2 )根据对话it's much heavier than the tiger. 可知大象比老虎强壮.( 3)根据对话And you are stronger. 和 I' taller than it. 可知是比后者又强壮又高. 故答案为 :taller ; stronger.【点评】这是阅读理解题 , 首先仔细阅读短文, 注意细节理解, 然后根据问题找到相应的句子得出答案 .8 阅读理解读短文,判断下列句子与短文内容是否一致Hi, Xiaoling,Thanks so much for inviting me to visit you in China I can&
34、#39;t wait to see you. I am very excited to stay with your family. But I can't speak Chinese at all. Please teach me. I know China is very big. And the Chinese food is very famous. I can't wait to try all the delicious food. And there is a lot of natural beauty in China. I really want to see
35、 the beautiful lakes and waterfalls in China. I finally got my passport last Monday and I booked my plane ticket yesterday. I will arrive at Baiyun Airport on July 10th. The plane lands at 2:00 pm. I'm so excited.See you then, Janet.( 1 ) Xiaoling wrote this letter.( 2 ) Xiaoling invited Janet t
36、o visit her in China.( 3) Janet can't speak Chinese at all.( 4 ) Chinese food is very famous.( 5 ) Janet can't wait to try all the delicious food in China.【答案】 ( 1 ) 0(2) 1(3) 1(4) 1(5) 1【考点】阅读理解【解析】 【分析】大意:这是珍妮特写给小玲的信件,她想要来中国旅游,她不会说中文,但她想尝尝所有美味的食物,想看中国美丽的湖泊和瀑布,她已经拿到护照,订了机票,将于7 月10 日到达白云机场,飞
37、机下午2点降落。( 1)句意:小玲写了这封信。根据See you then, Janet. 可知珍妮特写了这封信,故答案为错误。( 2)句意:小玲邀请珍妮特到中国访问。根据Thanks so much for inviting me to visit you inChina I can't wait to see you. 可知小玲邀请珍妮特到中国访问,故答案为正确。( 3)句意:珍妮特根本不会说中文。根据But I can't speak Chinese at all. 可知珍妮特根本不会说中文,故答案为正确。( 4)句意:中国菜很有名。根据And the Chinese f
38、ood is very famous. 可知中国菜很有名,故答案为正确。(5)句意:珍妮特迫不及待地想尝尝所有的美味佳肴。根据I can't wait to try all thedelicious food.可知珍妮特迫不及待地想尝尝所有的美味佳肴,故答案为正确。【点评】本题考查了阅读理解,先翻译短文,然后根据短文内容,判断句子正确或错误。9 .阅读理解阅读理解Once upon a time, there was a farmer. One day, while he was working in the fields, he saw a hare run into a tree
39、stump accidentally and die of a broken neck. The farmer took the hare home and cooked a delicious meal for himself. That night he thought, I needn't work so hard. All I have to do is wait every day by the stump to pick up the hare that runs into it. So from then on he gave up farming, and stood
40、by the tree stump waiting for the hare to come and run into it. But from then on, he never saw another hare run into the tree stump.(1) Once upon a time, there was working in the field.A. a doctorB. a farmerC. a rabbit(2) The farmer took home and cooked a delicious meal for himself.A. the hareB. the
41、 tortoiseC. the bird(3) But from then on, he saw another hare run into the tree stump.A. oftenB. seldomC. never(4) From the story, we know the farmer is a man.A. cleverB. lovelyC. foolish From the story, we can tell the farmer that he should.A. work hardB. give up farmingC. wait for the hare【答案】(1)
42、BA(3) C(4) CA【考点】阅读理解【解析】【分析】大意:短文讲述了守株待兔的故事。(1) 根据 Once upon a time, there was a farmer. One day, while he was working in the fields, he saw a hare run into a tree stump accidentally and die of a broken neck.可知从前有个农民在田里干活,故答案为B.(2) 根据 The farmer took the hare home and cooked a delicious meal for hi
43、mself. 可知农夫 把野兔带回家,为自己做了一顿美味的饭,故答案为 A.(3) 根据 But from then on, he never saw another hare run into the tree stump.可知但从那时起,他再也没有看到一只野兔跑到树桩上,故答案为 C.(4) 根据 So from then on he gave up farming, and stood by the tree stump waiting for the hare to come and run into it.可知从故事中我们知道农夫是个愚蠢的人,故答案为C.(5)通读短文可知,我们可以
44、告诉农夫他应该努力工作,故答案为 A.【点评】本题考查了阅读理解,首先通读短文,理解大意;其次阅读题干,根据题干信息 找出相关句进行选择。10.阅读理解读一读,选择合适的句子补全对话,并根据对话内容补全表格。 (1)读一读,选择合适的句子补全对话A. How heavy are you?B. Who is she?C. Who's that man?D. How tall is she?E. How heavy is she?Sarah: Sam, come and look at my photo.Sam: Wow, you look so happy.Sarah: She'
45、s Jean, the tallest girl in my class.Sam:Sarah: 1.68 metres. She's 0.08 metres taller than me.Sam: She looks so thin.Sarah: She's 48kg. I'm heavier than her.Sam:Sarah: I'm 49kg. But she's one year younger than me.Sam:He looks so strong.Sarah: He's Mr. Zhang, our PE teacher. H
46、e's 20kg heavier than me.(2)根据对话内容补全表格NameAgeHeightWeightSarah12Jean48kgMr. Zhang361.75metres【答案】(1) B; D; E; A; C(2) 1.6metres; 49kg; 11; 1.68metres; 69kg【考点】阅读理解【解析】【分析】(1) A. How heavy are you?你多重?B. Who is she?她是谁?C. Who's that man?那个人是谁?D. How tall is she?她多高?E. How heavy is she?M多重?根据下
47、文She's Jean她是Jean。可知上文询问她是谁,故选B。 根据下文1.68 metres.1.68米。可知上文询问她多高,故选D。 根据下文She's 48kg她48公斤。可知上文询问她的体重,故选E。 根据下文I'm 49kg.我49公斤。可知上文询问你的体重,故选A。 根据下文He's Mr. Zhang, our PE teacher.他是张先生,我们的体育老师。可知上文询问他 是谁,故选 C。( 2 ) 根据 Sarah: 1.68 metres. She's 0.08 metres taller than me. 可知 Jean 身高
48、1.68 米,Jean 比 Sarah 高 0.08 米,因此 Sarah1.6米,故答案为 1.6metres。根据Sarah: I'm 49kg。可知Sarah49公斤,故答案为 49kg。 根据 But she's one year younger than me. 她比我小一岁。 Sarah12 岁,因此 Jean11 岁,故答案为 11。 根据 Sarah: 1.68 metres. 可知 Jean 身高 1.68 米,故答案为 1.68metres 。 根据下文 He's Mr. Zhang, our PE teacher. He's 20kg he
49、avier than me. 他是张先生,我们的体育老师。他比我重20 公斤,因此他69 公斤。故答案为 69 公斤。【点评】本题考查补全对话和阅读理解,首先将对话浏览一遍,理解选项意思,联系上下文,将选项补充进对话之中,确保逻辑通顺,其次读表格,抓住关键词,在对话中寻找答案。新小学小升初英语阅读理解练习题含答案一、阅读理解1 阅读理解阅读短文判断正误。It is May Day next Saturday, and it is also my brother Tim's birthday. In the morning, we are going to have a party at
50、 home. His friends are going to give presents to him. We are going to play some interesting games. Tim likes riding a bike. Our parents are going to give him a new bike. After lunch, we are going to a zoo. There is an animal show. We all love animals. I think we are going to have a lot of fun on tha
51、t day.( 1 ) It is May Day next Sunday.(2) My birthday is on the 1 st of May.( 3 ) We are going to play games at the party.( 4 ) The new bike is a birthday present from Tim's parents.( 5 ) We are going to be very happy on Tim's birthday.【答案】 ( 1 ) 0(2) 0(3) 1(4) 4) 1(5) 1【解析】 【分析】( 1)根据短文第一段第
52、一句 It is May Day next Saturday 得知下周六是劳 动节。故选错误。( 2 )根据短文第一段第一行中 It is May Day next Saturday, and it is also my brother Tim's birthday. 得知劳动节是我兄弟的生日。故选错误。( 3 )根据短文第一段中We are going to play some interesting games. 得知主人公们将会在聚会上玩一些有趣的游戏。故选正确。( 4 )根据短文第一段中Tim likes riding a bike. Our parents are going
53、 to give him a new bike.得知 Tim 的生日礼物是我们的父母亲送的。故选正确。(5) 根据短文最后一句I think we are going to have a lot of fun on that day.得知主人公一家人将会在那天过得非常开心。故选正确。【点评】考查阅读理解的能力。同学平时要多记单词和词组。2 .阅读理解阅读短文,选择正确的选项。The students in Grade Six are going to face(面临)the biggest exam (考试).They studyvery hard. Every day they do a l
54、ot of exercises of Chinese, maths and English.Li Jun is a student in Class Two. He is good at English and maths. But his Chinese is not so good. So he has to do some reading after the homework.Li Yan is Li Jun's cousin. She is in Class Three. She likes singing and dancing. She's going to be
55、a singer in the future. Every day, when she finishes her homework, she has to sing and dance for an hour.(1) Li Jun is good at.A. ChineseB. scienceC. English and maths(2) Li Jun after the homework.A. learns EnglishB. does some readingC. draws pictures(3) Li Yan is Li Jun's .A. pen palB. classmat
56、eC. cousin(4) Li Yan likes.A. paintingB. playing badmintonC. singing and dancing(5) The students in Grade Six will face.A. a big farewell party B. the biggest school trip C. the biggest exam 【答案】(1) CB(3) C(4) CC【解析】【分析】大意:短文讲述了六年级的学生李军和李燕。11)根据 Li Jun is a student in Class Two. He is good at Englis
57、h and maths.可知李军擅长英语 和数学,故答案为 C.(2)根据 So he has to do some reading after the homework.可知李军在做完作业后做些阅读,故答案为B.(3)根据Li Yan is Li Jun's cousin可知李燕是李军的表妹,故答案为C.(4)根据She likes singing and dancing.可知李燕喜欢唱歌和跳舞,故答案为C.(5)根据 The students in Grade Six are going to face the biggest exam.可知六年级的学生将面 临最大的考试,故答案为
58、C.【点评】本题考查了阅读理解,首先通读短文,理解大意;其次阅读题干,根据题干信息 找出相关句进行选择。3 阅读理解阅读短文,判断下列句子是否正确。Ann went to Qingdao with her friends on her holiday. They went there by train. They went to the beautiful beach. The weather was sunny and hot. So they had great fun playing in the water.They ate lots of fresh fish for lunch. In the afternoon, they rode bikes. Jack fell off his bike and hurt his leg. So Jack stayed at the hotel and watched TV.
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 幼教安全培训心得课件
- 护理专业课件制作中的多媒体应用
- 2025年环保咨询公司年终总结报告
- 物流方案合同模板(3篇)
- 【课时练】二年级上册数学一课一练-二100以内的加法和减法二3进位加人教版含答案
- 铜棒合同模板(3篇)
- 2025大理市林业和草原局下关街道苍山卫士中队招聘(若干)(公共基础知识)测试题附答案
- 2026年书记员考试题库【综合题】
- 县域串串香店食材保鲜技术应用效果调研
- 2026年口腔正畸学考试题库及参考答案【培优b卷】
- 2025年查对制度考核考试题库(答案+解析)
- 云南省2025年普通高中学业水平合格性考试历史试题
- 骨关节疾病危害课件
- 《再见2025欢迎2026》迎新年元旦主题班会
- 猫屎咖啡介绍
- DB54T 0540-2025 区域性强降雨气象评估标准
- 2025-2026 学年三年级 道德与法治 随堂检测 试卷及答案
- 广西贵百河2025-2026学年高一上学期12月联考语文试题
- 《手术室护理实践指南(2025版)》
- 四川省2025年高职单招职业技能综合测试(中职类)汽车类试卷(含答案解析)
- 2025年虚拟数字人开发项目可行性研究报告
评论
0/150
提交评论