冀教版九年级上册英语课件 Unit5 Lesson 30 Science Affects Us_第1页
冀教版九年级上册英语课件 Unit5 Lesson 30 Science Affects Us_第2页
冀教版九年级上册英语课件 Unit5 Lesson 30 Science Affects Us_第3页
冀教版九年级上册英语课件 Unit5 Lesson 30 Science Affects Us_第4页
冀教版九年级上册英语课件 Unit5 Lesson 30 Science Affects Us_第5页
已阅读5页,还剩14页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、 冀教版九年级上Lesson 30Science Affects UsUNIT 5 Look into Science123467891051112答案呈现131415suggestdevelopmentinfluences/affectsmobile phonesdiscoverypushing upIn generaltook offbe related toturned; oversuggestionsdevelopmentdiscoveryplayinglives提示:点击 进入习题答案呈现16171819AADC.根据句意及所给提示填空。1. You cough so badly!

2、I s that you should go to see the doctor.2. The Chinese government pays attention to the _ (发展) of science and technology.3. You should give up smoking. It _ (影响) your health.uggestdevelopmentinfluences/affects4. The school doesnt allow the students to bring _ (手机)with them.5. I felt I would make an

3、 interesting _ (发现).mobile phonesdiscovery.用所给单词的适当形式填空。6. Could you give me some _(suggest) on dealing with the problem?suggestions7. 【新题】 The _(develop) of AI (人工智能) will enable us to learn more about our brain.development8. The _(discover) of a new planet has been reported in todays newspaper.dis

4、covery9. In our class, most boys enjoy _(play) the computer games.playing10. (易错题)The old doctor has saved many peoples _(life).lives.单项选择。11. The air pressure _on the cardboard is higher in the experiment.turnover, push up, be related to, in general, take offpushing up12. _, excellent learners have

5、 some good habits in common.turnover, push up, be related to, in general, take offIn general13. Our flight _at 11 oclock and arrived in Venice at 1:30.turnover, push up, be related to, in general, take offtook off14. He told me this heart attack may _my overwork. He asked me to have more rest.turnov

6、er, push up, be related to, in general, take offbe related to15. Lily picked up the blue envelope and _it _curiously.turnover, push up, be related to, in general, take offturnedover.阅读理解。16. People can feel 5Gs advantage directly by its _.A. surprising speedB. comparatively low costC. powerful funct

7、ionD. cheap connectivityA【点拨】根据原文第一段中句子They allow people to get faster services. Downloading information takes only seconds, instead of minutes.可知答案。17. What will the users need to bring in 5G signals?A. An adapter. B. Cable TV.C. Broadband. D. An app.A【点拨】根据原文第二段中句子Users will need an adapter to bring in 5G signals.可知答案。18. What will the writer probably write about next?A. 5Gs role. B. 5Gs history.C. 5Gs influence. D. 5Gs development.D【点拨】推理判断题。上文主要介绍了目前5G技术的应用情况,接下来应当介绍5G的未来发展情况。19. Where does this passage probably come from?A.

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论