版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、 PAGE 页码 9 / NUMPAGES 总页数 9三年级湘少版上学期英语阅读理解专项过关题班级:_ 姓名:_1. 阅读理解。I have a pencil box. Its blue. There are lots of things in it. I have a pen. Its red and long. I like it. I have three pencils. They are short. I have a ruler. Its big. I have an eraser. Its small.(1)The pencil box is _.A.blue B.red(2)T
2、he pen is _.A.yellow B.red(3)I have _ pencils.A.3 B.2(4)The pencils are _.A.short B.long(5)The eraser is _A.big B.small2. 读对话,在表中相应的食物下面打“”。: Can I help you? : Id like some juice and bread.: Id like some milk . : Id like some fish.: Im hungry. Id like some rice, a cake and an egg.: Here you are. : T
3、hank you!3. 根据短文内容,完成句子。Look at me. Im a beautiful girl. My face is round. My eyes are big. My nose is small. My mouth is red. I have long hair. My hair is black. My arms are thin and my legs are long. I like my dress.(1)Her face is.(2)Her eyes are.(3)Her nose is.(4)Her mouth is.(5)Her legs are.4. 阅
4、读理解,判断正误。My name is Lucy. Look! This is a picture of my village. There is a very beautiful lake in my village. There are many fish in the lake. The water in the lake is very clean. Near the lake, there are some small houses. There is a path near the houses. There are many trees near path. You can se
5、e many birds in the trees. The sky is blue, the air is fresh. I love my village.1There are many fish in the lake.(_)2The birds are in the sky.(_)3There are some houses beside the lake.(_)4The sky is blue.(_)5The water is not clean.(_)5. 阅读短文, 选择正确的项。My favourite clothes is a dress. Its a birthday gi
6、ft from my mother. Its red. There are some blue flowers on it. It is really beautiful. I often(经常)wear(穿着)it. But now the dress is too small. I grow(长大)so much! I give this dress to my little sister. She can wear this red dress. I think(认为)it will be her favourite.(1)Whats the girls favourite clothe
7、s? Its a.( )A.jacket B.skirt C.dress(2)Who gives the dress to the girl?( )A.Her sister. B.Her friend. C.Her mother.(3)What colour is her dress? Its.( )A.pink B.black C.red(4)Who has the dress now?( )A.A boy. B.Her little sister. C.Her friend.(5)Whats the passage(短文)about? Its about.( )A.a girls favo
8、urite dress B.a boy C.a Teddy Bear6. 阅读理解,回答问题。Look at all the kinds of drinks on the table. Therere milk, tea, water, fruit juice, milk and fizzy drinks (碳酸饮料). What should we drink? Coke tastes great, but it is really bad for your teeth and bones (骨骼). It has a lot of sugar. Some drinks are good f
9、or us. Some are not. The health experts (健康专家) tell you to drink water and milk. Your body has lots of jobs and it needs (需要) water to do many of them. Milk is good for your eyes and bones.判断下面句子正确与否。( )(1)Coke tastes great, but it is really bad for your teeth and bones.( )(2)Coke has a little sugar
10、.( )(3)All drinks are good for us.( )(4)The health experts (健康专家) tell you to drink water and juice.( )(5)Fizzy drinks (碳酸饮料)are good for your eyes and bones.7. 读短文,回答问题。Its Sunday today. Peter, Alice and Danny are in the toy shop.There are manytoys in it. Peter likes cars very much. They are super.
11、 And he buys a bluecar. Its ten yuan. But Alice doesnt like cars. She likes the dolls. Theyare soft. What does Danny like?He likes the robots. He buys a black robot.Its 20yuan. They are all very happy.1. Are Peter, Alice and Danny in the toy shop?2. How much is the blue car?3. Does Alice like the ca
12、rs?4. How do the dolls feel? 5. Are they happy?8. 阅读短文,完成问题。This is my bedroom. This is my desk and chair. I have many toys. This is my boat. It is on my desk. I have a bus. It is under the desk. This is my doll. It is on my chair. Where is my car? Oh! It is on my bed.(1) I have many _.(2)My boat is
13、 on my _.(3)My bus is _ my desk.(4)My doll is on my _.(5)My car is _ my bed.9. 阅读短文,判断正误。Hello. Im Fangfang. I have got two good friends. One is Xiaoyong, the other is Xiaodong. Xiaoyong is a good boy. He is very clever, but he is a bit quiet. He can make beautiful e-cards. Xiaodong is very loud. He
14、 is very naughty. He likes playing football very much, he can play it well.(1)Fangfang has got three good friends.( )(2)Xiaoyong is clever.( )(3)Xiaoyong can make beautiful e-cards.( )(4)Xiaodong is very quiet.( )(5)Xiaodong is good at football.( )10. 阅读短文,判断下列句子正误。My mother is a teacher。She is 35 y
15、ears old and she looks very youngHer hair is long and black。She is tall and thin.My mother is very beautiful.My mother is very busy every dayShe works in a big schoolShe likes her students and her school,My mother is a good teacher and a good mother( )(1)My mother has brown hair.( )(2)My mother is b
16、eautiful( )(3)My mother works in a big school( )(4)My mother is 36 years old( )(5)My mother has short hair11. 阅读理解。根据文章内容判断对(T)错(F)Tom and John are good friends. Tom is five years old. John is six years old. They are good students. They like hamburgers. Miss White is their English teacher.1Tom and J
17、ohn are good friends.( )2Tom is 5.( )3John is 7.( )4They like eggs.( )5Miss Green is their English teacher.( )12. 阅读判断。Boy:Hello,Im Mike.Whats your name?Girl:Hi,Im Sarah.Im a student.Boy:Where are you from?Girl:Im from the USA.What about you?Boy:Im from Canada.( )(1)Mike is a boy.( )(2)Sarah is a te
18、acher.( )(3)Mike is from the UK.( )(4)Sarah is from the USA.13. 据短文内容,判断正误。Tom and his parents(父母)often eat in the restaurant(餐馆). Toms father likes vegetables(蔬菜).He often orders(点餐)some green beans and tomatoes. Toms mother likes meat. She often orders some fish and pork(猪肉). Tom likes fast food,
19、Coke. Tom and his parents like ice cream very much. They often order ice cream for dessert(甜点).( )(1)Toms father likes meat.( )(2)Toms mother often orders green beans.( )(3)Tom doesnt like fast food.( )(4)Tom often orders hamburgers and Coke.( )(5)Tom and his parents like ice cream.14. 读对话,圈出迈克拥有的物品
20、。Tom: Hello, Mike. Have you got a basketball ?Mike: No, I havent. But Ive got a football.Tom: Wheres your football ?Mike: Its in my schoolbag.Tom: Have you got a coat ?Mike: Yes, I have. And Ive got a new sweater.Tom: Have you got a kite ?Mike: No, I havent. Ive got a bike. 15. 看图回答问题。(1)Whats the w
21、eather like in Beijing?(2)Whats the weather like in Hong Kong?(3)Is it sunny in Sydney?(4)Whats the weather like in Moscow?(5)Is it windy in London?16. 阅读短文,选择正确答案。There are two monks. They are not brothers but they live in the same house. Every morning they go out to look for some food.One day, the
22、y go out very early. They are on a road to a village. It is too early and there are no people on the road. They are walking. Suddenly, they stop. There is a comb on the road near them. They are running up to it at the same time.“I found it first. It is mine.” One of them says.“No, I found it before
23、you, so it isnt yours, its mine.” The other says.They sit on the road. They are quarrelling for the com B. Morning comes and then comes the afternoon. But they are still quarrelling.A little boy comes up to them and says, “You are monks. Monks have no hair. What is the use of the comb for you?”1The two monks go out to _ every morning.( )A.play
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 课题启动会课件
- 2026年北京市安全员资格考试B证考试试题试卷(含答案)
- 安利主题活动策划方案(3篇)
- 2026年皖西卫生职业学院单招综合素质考试备考试题带答案解析
- 2026年晋中师范高等专科学校高职单招职业适应性测试备考题库有答案解析
- 2026年西双版纳职业技术学院高职单招职业适应性测试备考题库有答案解析
- 环保市场活动策划方案(3篇)
- 2026年丽水职业技术学院单招综合素质考试备考试题带答案解析
- 贵州省铜仁市思南中学2026届高三上学期模拟预测(一)生物试卷(含答案)
- 八年级历史期末试卷
- 2026届江苏省常州市高一上数学期末联考模拟试题含解析
- 2026年及未来5年市场数据中国水质监测系统市场全面调研及行业投资潜力预测报告
- 强夯地基施工质量控制方案
- 艺考机构协议书
- 2025年12月27日四川省公安厅遴选面试真题及解析
- 2025-2030中国海洋工程装备制造业市场供需关系研究及投资策略规划分析报告
- 《生态环境重大事故隐患判定标准》解析
- 2025年度吉林省公安机关考试录用特殊职位公务员(人民警察)备考笔试试题及答案解析
- 岩板采购合同范本
- 山东高速集团有限公司2025年下半年校园招聘(339人)模拟笔试试题及答案解析
- 2025年中国作家协会所属单位公开招聘工作人员13人备考题库及一套参考答案详解
评论
0/150
提交评论