版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
2026年安徽池州市高职单招英语试题(附答案PartI:VocabularyandGrammar(30points)
1.A:I'mgoingtospendtheweekendinthecountryside.
B:___________.
A.Haveagoodtime
B.It'sagoodidea
C.Idon'tbelieveyou
D.That'sinteresting
Answer:A
2.Choosethecorrectverbformtocompletethesentence.
"___________(be)ateacherismydream."
A.Tobe
B.Being
C.Be
D.Been
Answer:B
3.Whichsentenceiscorrect?
A.Hehasbeentomanycountries,suchasJapan,France,andGermany.
B.Hehasgonetomanycountries,suchasJapan,France,andGermany.
C.Hehasbeeninmanycountries,suchasJapan,France,andGermany.
D.Hehasgoneinmanycountries,suchasJapan,France,andGermany.
Answer:A
4.Choosethecorrectwordtocompletethesentence.
"I'm___________(afraid/frightened)thatImightnotpasstheexam."
A.afraid
B.frightened
C.bothAandB
D.neitherAnorB
Answer:A
5.Whichsentenceiscorrect?
A.Theteacheraskedustoputupourhandsifwehadanyquestions.
B.Theteacheraskedustoputourhandsupifwehadanyquestions.
C.Theteacheraskedustoraiseourhandsifwehadanyquestions.
D.Theteacheraskedustoliftourhandsifwehadanyquestions.
Answer:C
PartII:ReadingComprehension(40points)
Passage1:
LastSunday,Ivisitedabeautifulparknearmyhometown.Theparkwasfulloftrees,flowers,andasmalllake.Manypeoplewerethere,enjoyingthefreshairandthesunnyweather.Somewerehavingpicnics,whileotherswereplayingsportsortakingawalk.Ispentthewholedaythereandhadagreattime.
6.WhatdidthewriterdolastSunday?
A.Visitedapark
B.Wenttothelake
C.Playedsports
D.Hadapicnic
Answer:A
7.Whatwastheweatherlikeinthepark?
A.Sunny
B.Rainy
C.Cloudy
D.Windy
Answer:A
Passage2:
Inthemodernworld,technologyhasbecomeanessentialpartofourlives.Weuseittocommunicate,work,andentertainourselves.However,theoveruseoftechnologycanleadtonegativeconsequences.Forexample,spendingtoomuchtimeonsocialmediacancauselonelinessanddepression.Itisimportantforustofindabalancebetweenusingtechnologyandenjoyingreallifeexperiences.
8.Whatisthemainideaofthepassage?
A.Technologyisessentialinmodernlife.
B.Technologycanhavenegativeconsequences.
C.Weshouldfindabalancebetweentechnologyandreallifeexperiences.
D.Socialmediacancauselonelinessanddepression.
Answer:C
9.WhichofthefollowingisNOTmentionedasanegativeconsequenceofoverusingtechnology?
A.Loneliness
B.Depression
C.Obesity
D.Sleepdeprivation
Answer:C
PartIII:Translation(20points)
10.TranslatethefollowingsentenceintoEnglish:
"昨天我去了池州,那是一个风景优美的城市。"
Answer:Yesterday,IwenttoChizhou,whichisacitywithbeautif
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 世界慢阻肺日:戒烟刻不容缓课件
- 霍乱病原学特征与暴发风险预警科普课件
- 离散数学及其应用-10 树
- 低碳出行绿色环保课件
- 2025年地理专升本考试真题及答案
- 2026定点医疗机构医保业务知识考试题及参考答案(考试直接用)
- 2026《职业病防治法》宣传周知识竞赛考试试卷附答案
- (2026)司法资格考试试卷及答案
- 人教版六年级数学上册分数乘法专项提升练习(含答案)
- 婴幼儿发热皮疹鉴别呼吸道传染病课件
- 有机磷农药中毒诊疗专家共识(2025版)
- (2026)中国石油化工集团中石化招聘笔试试题及答案
- 大学形势与政策《国家发展战略》课堂讲授课件
- 新版2026年湖南物理卷高考真题(含答案)(网络参考)
- 2026届中国移动校园招聘笔试真题(含详细答案解析)
- 新课标高中生物实验目录
- 20260402 偏差管理控制程序
- 中国历史简史课件
- 25春国家开放大学《园艺植物栽培学总论》形考任务1-3+实验实习参考答案
- 燃气维保合同协议
- 抖音房产直播敏感词汇表
评论
0/150
提交评论