版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
2026年辽宁省大连市高职单招英语题库试题附答案1.Directions:Choosethebestanswerforeachquestion.
Question1:Whichofthefollowingsentencesisgrammaticallycorrect?
A.Hedon'tlikeapples.
B.Shegoestoschoolbybuseveryday.
C.Theyiscomingtothepartytonight.
D.Wewashappytoseeourfriends.
Answer:B
2.Question2:Whichwordhasthesamemeaningas"SYNTHESIZE"?
A.Separate
B.Combine
C.Destroy
D.Ignore
Answer:B
3.Question3:Choosethecorrectverbformtocompletethesentence.
"I_______(be)ateacherforfiveyearsnow."
A.am
B.was
C.havebeen
D.been
Answer:C
4.Question4:Whichofthefollowingsentencesisinthepassivevoice?
A.Theybuiltanewschoollastyear.
B.Anewschoolwasbuiltbythemlastyear.
C.Thestudentsvisitedthemuseum.
D.Themuseumwasvisitedbythestudents.
Answer:B
5.Question5:Whichofthefollowingsentencesisinthepastcontinuoustense?
A.IwaswatchingTVwhenyoucalledme.
B.IwatchedTVyesterday.
C.IwatchTVeveryevening.
D.IwillwatchTVtonight.
Answer:A
6.Question6:Choosethecorrectprepositiontocompletethesentence.
"Canyouhelpme_______myhomework?"
A.with
B.on
C.at
D.in
Answer:A
7.Question7:Whichwordhastheoppositemeaningof"ADVANTAGE"?
A.Disadvantage
B.Benefit
C.Profit
D.Loss
Answer:A
8.Question8:Whichofthefollowingsentencesisinthefutureperfecttense?
A.Bynextweek,Iwillhavefinishedmyproject.
B.Iwillfinishmyprojecttomorrow.
C.Ihavefinishedmyproject.
D.Ifinishedmyprojectlastweek.
Answer:A
9.Question9:Choosethecorrectverbformtocompletethesentence.
"She_______(notfinish)herassignmentyet."
A.doesn'tfinish
B.didn'tfinish
C.hasn'tfinished
D.finish
Answer:C
10.Question10:Whichofthefollowingsentencesusesthecorrectconditionalsentencestructure?
A.Ifitrains,wewillgotothepark.
B.Ifitwillrain,wewillstayathome.
C.Ifitrained,wewouldgotothepark.
D.Ifithadrained,wewouldhavegonetothepark.
Answer:A
11.Question11:Whichofthefollowingsentencesiscorrectregardingreportedspeech?
A.Hesaidthatheisgoingtotheparty.
B.Hesaidthathewillgototheparty.
C.Hesaidthathewasgoingtotheparty.
D.Hesaidthathehasgonetotheparty.
Answer:C
12.Question12:Choosethecorrectwordtocompletethesentence.
"Knowledgeis_______power."
A.more
B.most
C.much
D.alotof
Answer:A
13.Question13:Whichofthefollowingsentencesusesthecorrectcomparativeform?
A.Sheistallerthanherbrother.
B.Sheistallerthanher.
C.Sheistallerthanhim.
D.Sheistallerthanhisbrother.
Answer:A
14.Question14:Choosethecorrectverbformtocompletethesentence.
"Bythetimewearrived,themovie_______(start)."
A.started
B.hasstarted
C.hadstarted
D.wasstarting
Answer:C
15.Question15:Whichofthefollowingsentencesiscorrectregardingtheuseof"usedto"?
A.Iusedtosmoke,b
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2026中国灵活用工市场供需变化与政策调整影响报告
- 场(厂)内专用机动车辆安全管理人员培训考核试卷及答案B
- 冲压工艺及模具设计试题及答案试卷
- 2026年糕点行业十年转型趋势报告
- 2026年环保材料产业创新与可持续发展报告
- 2026年北师大版数学四年级上册第三单元乘法知识梳理模拟试卷及答案
- 2026年北师大版数学四年级上册第二单元线与角同步练习模拟试卷及答案
- 2026工业气体行业供需格局与市场增长机会及投资风险研究
- 2026年山东鲁粮集团有限公司人员招聘考试题库及详细答案解析
- 2026墙面涂料环保化发展趋势及新型涂料生产工艺优化
- 《电子商务基础》课件-项目六 电商物流
- 工程试运行实施方案
- 老屋重修盖瓦协议书
- 小学教务主任岗位工作考核细则评分表
- 思想道德与法治(2023年版)电子版教材第一章 领悟人生真谛 把握人生方向
- DB14∕T 1570-2018 地理标志产品 芮城屯屯枣
- 中古时期的亚洲课件
- 《煤矿防治水细则》全文
- 2024年江苏省无人机应用技术职业技能竞赛(无人机测绘操控)试题库(含答案)
- GB/T 44311-2024适老环境评估导则
- 收费站春运保通保畅工作方案
评论
0/150
提交评论