




已阅读5页,还剩1页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
课时训练(十七)(限时:30分钟).单项填空1.Mr.Wang is a teacher and students like him very much.A.my B.hisC.her D.your2.It began to rain when we were playing football school.A.under B.onC.at D.of3.It was raining heavily, we decided to stay at home and watch TV.A.but B.soC.because D.or4.Must I clean the room now, Mr.White?No, you .A.shouldnt B.needntC.wouldnt D.cant5. does your new bike cost?¥1,299.A.How long B.How manyC.How much D.How often 6.Qomolangma is than any other mountain.I hope to climb it one day.A.high B.higherC.highest D.the highest 7.When I got to the playground, the P.E.teacher the girls.A.trains B.trainedC.is training D.was training8.He very hard since he joined the army.A.works B.workedC.is working D.has worked9.Have you seen my dictionary?Yes.I it on your desk five minutes ago.A.see B.sawC.sees D.will see10.Shes going to buy a new computer when she enough money.A.has B.haveC.will have D.is going to have11.A talk on pop music in the school hall next Sunday.A.is given B.givesC.will be given D.will give 12.Do you know ?Sorry, I dont know.A.when we will have winter holidayB.when we had winter holidayC.when will we have winter holidayD.when did we have winter holiday.xx朝阳二模 完形填空阅读下面的短文,掌握其大意,然后从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选择最佳选项。Mrs.Wettiner was old and blind.But she tried to do everything for herself.She even used to go for walks alone from her home once a day for exercise and fresh air, and found her way by 13 things with her white stick.She learnt where everything was, so she never lost her way.But then one day some men came and cut down some trees at the side of the road which she followed.When she reached that place that evening, she didnt feel the trees with her stick, so she was in 14.She stopped for a minute and 15, but she didnt hear any other people, so she went ahead for a kilometer or two, and then she heard water under her.“Water?” she said aloud, and stopped.“Am I 16? I suppose so.I must be on a bridge, and there must be a river under me.Ive been told that theres a river in this part of the country.But I dont know its exact position(位置).How am I going back to my home from here?” All at once she heard a young mans friendly 17 near her.It said,“Excuse me, can I help you?” “How kind of you!” Mrs.Wettiner answered 18.“Yes, please.Im lost.Some of the trees which I follow when I go for my evening walk have been removed today, and if I hadnt been lucky enough to come across you, I dont know what Id have done.Can you please help me to get home?” “Certainly,” the man answered.“Where do you live?”Mrs.Wettiner told him, and they began walking.The man took Mrs.Wettiner to her home, and she 19 him in and gave him some coffee and a piece of cake.She told the man how 20 she was that she had met him.“Dont thank me,” the young man said.“I want to thank you.I was trying to make up my mind to throw myself into the river.But Im not going to do it now.”13.A.reading B.touchingC.making D.helping 14.A.difficulty B.happinessC.control D.action15.A.rested B.watchedC.shouted D.listened 16.A.tired B.busyC.lost D.crazy17.A.voice B.noiseC.speech D.talk 18.A.proudly B.patientlyC.excitedly D.doubtfully19.A.ordered B.joinedC.helped D.invited 20.A.careful B.thankfulC.forgetful D.harmful.阅读短文,根据短文回答问题According to an international survey in xx, young people in emerging(新兴的) countries like China and India have a greater sense of hope about the future, compared with those living in developed areas such as Europe, North America and Australia.The survey was carried out between September and October by the Varkey Foundation. The Varkey Foundation is a non-for-profit organization set up to improve the standards of education for poor children all over the world. It surveyed 20,000 young people who were born between 1995 to 2001 in 20 countries. They were asked questions about their hopes, personal ideas and community values.It was found that 53% of those questioned in China thought the world was becoming a better placethe highest among the countries surveyed. Some 93% of them also felt hopeful for the future because of the development in technology, such as in medicine, renewable energy and computing. However, young people in France, Italy and Turkey had a pessimistic outlook on the future.“At present, most people pay more attention to the differences between people. The fact shows that young people share many similar ideas of the world.” Pota, the CEO of the Varkey Foundation, told The Guardian(卫报).As for young people in China, what they fear most is the environmental problemssome 82% of those who were surveyed said so. Pota said it was encouraging that young people in China were aware how serious the environmental problems are. The final survey showed a sense of optimism in the attitudes and opinions of the generation that is likely to shape the next tens of years, according to Pota.“They are more likely to travel, to move across borders(边境) and to build friendships in other countries than their parents,” he said.21.Is China an emerging country?22.What is the Varkey Foundation?23.How do young people in France think of the future?24.What do young people in China fear most?25.Whats your opinion for the future? And why?参考答案.16BCBBCB712DDBACA.主旨大意 Wettiner夫人年纪大了并且眼睛看不见,但是她还是用她的白色的拐杖触摸东西,每天出去散步锻炼身体和呼吸新鲜空气,但是有一天路边的树被砍了,Wettiner夫人迷路了,一个年轻人帮助她走回了家,Wettiner夫人很感谢他,但是年轻人说他也要谢谢Wettiner夫人,因为他本来是下决心要跳河的,但是现在他不打算这样做了。13.B通过上文信息可知Wettiner夫人年纪大了并且眼睛看不见,所以她是通过用拐杖触摸东西从而去感知找路的。故选B。14.A上文提到Wettiner夫人通过用拐杖触摸路边的树木找到回家的路,现在这些树木被砍掉,她也就没有了可以感知的物体,所以她应该是陷入困境。故选A。15.D根据“she didnt hear any other people”可知她什么也没听到,所以她是停下来听。故选D。16.C17.A突然她听到一个年轻人的声音,形容人的声音用voice。故选A。18.C正当Wettiner夫人陷入困境的时候,听到了年轻人的声音,并且想提供帮助,此时自然应该是兴奋的,高兴的。故选C。19.D年
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 景区旅游安全培训制度课件
- 智能化维修协同平台创新创业项目商业计划书
- 2025内蒙古自治区阿尔山市属国有企业外部董事拟进入人员考前自测高频考点模拟试题及完整答案详解1套
- 2025年国元农业保险股份有限公司蚌埠中心支公司招聘4人模拟试卷附答案详解(完整版)
- 张琦课件收获与感受
- 2025河南郑州空中丝路文化传媒有限公司社会招聘6人考前自测高频考点模拟试题及一套答案详解
- 2025江西抚州市崇仁县县属国有企业招聘员工有关事项考前自测高频考点模拟试题附答案详解(典型题)
- 2025福建泉州石牛山景区招聘5人模拟试卷及答案详解(夺冠)
- 养老护理员职业资格考试试题解析
- 小学三年级英语听说教学经验分享
- GB/T 44251-2024腿式机器人性能及试验方法
- 人音版 (五线谱)一年级上册音乐-1 《玩具兵进行曲》教案
- 医药产业园区智慧园区系统建设方案
- 村民集体经济发展规划方案
- 医药行业药品市场营销计划书中的销售预测与预算
- 人教版六年级数学上册第一、二单元试卷及答案
- 20236月信息技术服务管理体系审核员考试试题及答案解析
- 2016年高考语文全国Ⅰ卷《锄》试题及答案
- 小学校园足球课教案(1-2年级3-6年级)
- 化工中级职称答辩试题
- 现代控制理论基础-习题及答案 ch01动态系统的状态空间模型及变换
评论
0/150
提交评论