湖北省小升初英语 阅读理解强化训练2.doc_第1页
湖北省小升初英语 阅读理解强化训练2.doc_第2页
湖北省小升初英语 阅读理解强化训练2.doc_第3页
湖北省小升初英语 阅读理解强化训练2.doc_第4页
全文预览已结束

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

阅读理解强化训练2adear kate, how are you? im writing to you in my school. this school is great! there are nine hundred students in my school. i like the teachers. the other students are very friendly. they teach me chinese and i teach them english. there is a small river behind our school. the water is clean. we can swim in it. there are no classes on sundays. we stay at home and watch tv. my father and my mother go to shops on sundays. they all like china. i can speak chinese now. i can write my name in chinese. please write to me soon! love from lucy (t)1. this letter(信) is from lucy to kate. 【详解】从信的开头称呼和结尾署名可判断答案。 (f)2. there are eight hundred students in her school. 【详解】从there are nine hundred students in my school.一句判断答案。 (f)3. the other students dont like lucy. 【详解】friendly .adj.友好的. 从the other students are very friendly.一句可知其他的学生都对lucy很友好。 (t)4. lucy teaches the other students english. 【详解】从they teach me chinese and i teach them english.一句获取明示信息。 (t)5. lucy wants kate to write to her soon.【详解】从please write to me soon!一句获取明示信息。b my name is tom mallory. im english and im 13. im a student in brookes school. i like music and sports very much. i can play two instruments: the violin and piano. i can play them very well. i have two sisters. they are students, too. our parents are from ireland, but they live in london now. my mother is a teacher and my father is the manager of a small engineering company. (b)1. tom lives in _. 【详解】根据文中“im english”,可推断答案。 a) ireland b) english c) canada d) america (c)2. there are _ people in his family. 【详解】根据文中“i have two sisters. my mother and my father ”,可知答案。 a) three b) four c) five d) six (c)3. the word “instrument” in the passage means _ in chinese. 【详解】根据后文的“the violin and piano”,可知答案。 a) 运动项目 b) 钢琴和小提琴 c) 乐器 d) 工具 (d)4. tom is good at _. 【详解】根据文中i like music and sports very much. i can play two instruments: the violin and piano. i can play them very well.可知答案。 a) sports b) the piano c) the violin d) the piano and violin (d)5. toms father is _. 【详解】根据文中my father is the manager of a small engineering company.可推断答案。 a) a teacher b) 40 years old. c) from ireland d) an engineer c do you want to be a musician? do you want to be a musician? come to our club, and youll be very happy in the club. we have lessons about the piano, the drums, the bamboo flute, the guitar and the violin for just $20 each. you can also learn to sing, to dance for $25 each. if you like art, you can be satisfied, too. its just for $30 each! (a)1. -how many kinds of instruments are there in the ad?-there are _. 【详解】根据文章内容we have lessons about the piano, the drums, the bamboo flute, the guitar and the violin for just $20 each. 可知答案。 a) 5 b) 6 c) 7 d) 4 (b)2. -how much is it for piano? -its _. 【详解】根据文章内容we have lessons about the piano, the drums, the bamboo flute, the guitar and the violin for just $20 each. 可知答案。 a) $25 b) $20 c) $30 d) $45 (d)3. we cant learn about _ in the club. 【详解】根据文章内容we have lessons about the piano, the drums, the bamboo flute, the guitar and the violin for just $20 each. you can also learn to sing, to dance for $25 each. if you like art, you can be satisfied, too. 可知答案。 a) drums b) bamboo flute c) art d) chess (a)4. if you want to learn about guitar and singing, you should pay _. 【详解】根据文章内容we have lessons about the piano, the drums, the bamboo flute, the guitar and the violin for just $20 each. you can also learn to sing, to dance for $25

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论