2020新教材高中英语UNIT1CulturalHeritageSectionBReadingandThinking课后篇巩固提升新人教版.docx_第1页
2020新教材高中英语UNIT1CulturalHeritageSectionBReadingandThinking课后篇巩固提升新人教版.docx_第2页
2020新教材高中英语UNIT1CulturalHeritageSectionBReadingandThinking课后篇巩固提升新人教版.docx_第3页
2020新教材高中英语UNIT1CulturalHeritageSectionBReadingandThinking课后篇巩固提升新人教版.docx_第4页
2020新教材高中英语UNIT1CulturalHeritageSectionBReadingandThinking课后篇巩固提升新人教版.docx_第5页
已阅读5页,还剩3页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

Section B Reading and Thinking课后篇巩固提升基础训练.单句填空1.A (balance) diet and regular exercise are both of great importance for your health.答案balanced2.There has been an angry reaction to the governments (propose) to reduce unemployment benefit.答案proposal3.The more positive an article,the (likely) it was to be shared,as Dr.Berger explains in his new book.答案more likely4.The variety of food at the restaurant is (limit),but the amount of each dish is fairly large.答案limited5.Failure can make a positive (contribute) to your life once you learn to make use of it.答案contribution6.Whoever I am or whatever I am doing,some kind of excellence is my reach.答案within7.Only by making great efforts (prevent) pollution can the problem be solved.答案to prevent8.We want to make a (donate) to the Hope Project,so we are organizing a charity show.答案donation9.The collected money should be used to help those who suffered great (loss) in the earthquake.答案losses10.Little John passed the exam the first attempt,which delighted his parents a lot.答案at.短语填空give way to,keep balance,make a proposal,lead to,turn to,prevent.from,donate to,make sure,run over,be safe from 1.The doctor suggested he should combine work with pleasure and between them.答案keep balance2.As we all know,success lies in hard work while laziness failure.答案leads to3.When in trouble,he also doesnt hesitate to his teachers and classmates for help.答案turn to4.In the exams, that everything you write is relevant to the questions you have been asked.答案make sure5.Ive explained the subject pretty fully;now Illthe main points again.答案run over6.In order to this case happening again,we should improve our awareness of saving water.答案prevent;from7.A great deal of money wasthe school by an ordinary worker,which aroused public attention.答案donated to8.When the animal has left the exposed feeding grounds it attack.答案is safe from9.Our English teacher that the competition be put off until next week.答案made a proposal10.I believe old farming methods should improved modern ones.答案give way to.翻译句子1.到了一个人要为自己所犯的错负责的时候了。(There comes a time when.)答案There comes a time when one must take responsibility for ones mistakes.2.有可能我们的父母能更好地理解我们并给我们一些合理的建议。(It is likely that.)答案It is likely that our parents can understand us better and give us some reasonable advice.3.记住英语流行歌曲的单词是学习英语的好方法。(动词-ing形式作主语)答案Memorizing the words of English pop songs is a good way to learn English.4.我不仅能把好的想法和别人分享,而且能学会更清楚地表达自己。(not only.but also.引导倒装句)答案Not only can I share good ideas with others but also I can learn to express myself more clearly.5.大学毕业后,他去一所中学教英语了。(after doing.)答案After graduating from college,he went to teach English in a middle school.6.许多人建议父母应该多听孩子的话。(suggest that.)答案Many people suggest that parents should listen more to their children.7.你认为机器人有可能有自己的需求和愿望吗?(it is possible for sb to do)答案Do you think it is possible for a robot to have its own needs and desires?能力提升.阅读理解The city of Pompeii is a partially buried Roman town-city near modern Naples in the Italian region of Campania.Along with Herculaneum,Pompeii was partially destroyed and buried under 4m to 6m of ash in the eruption of Mount Vesuvius in 79 AD.By the 1st century AD,Pompeii was one of a number of towns located near the base of the volcano,Mount Vesuvius.The area had a large population which grew prosperous(繁荣的) from the regions agricultural fertility(丰产).Many of Pompeiis neighboring communities also suffered damage or destruction during the 79 AD eruption.The eruption occurred on August 24.A study of the eruption products and victims indicate that at Vesuvius and surrounding towns heat was the main cause of death of people,previously believed to have died by ash suffocation(窒息).The results of the study,published in 2010,show that exposure to at least 250 C hot surges at a distance of 10 kilometres from the vent (出口) was sufficient to cause instant death,even if people were sheltered within buildings.In 1748,a farmer called Andre and his brother dug a cupboard made of metal.To their surprise,there are a lot of dissolved jewelry and ancient money in it.This news took air.The farmers were thinking of the legend of disappeared Pompeii that ancestors told them.So,many archaeologists,historians,and even treasure hunters swarmed there.In 1876,Italy government agreed with experts to dig the Pompeii out.Through a hundred years working,they dug the Pompeii out completely.The historian Vnya said,“What a horrifying scene!Many people died when they are dormant(休眠的),and some people died behind the door of home.They are raising their hands and breathing.”Comparing with nature,human seems small and weak.We dont have enough power to compete with nature,so we should respect nature and protect the environment to lessen disasters.【语篇解读】庞贝古城始建于公元前6世纪,公元79年毁于维苏威火山大爆发。但由于被火山灰掩埋,街道房屋保存比较完整,从1748年起的考古发掘持续至今,为了解古罗马社会生活和文化艺术提供了重要资料。1.What did the people of Pompeii depend on for a living?A.Industry.B.Agriculture.C.Hunting.D.Business.答案B解析细节理解题。根据第二段的第二句“Theareahadalargepopulationwhichgrewprosperousfromtheregionsagriculturalfertility.”可知,该地的人们依靠农业谋生。2.What caused the deaths according to the study?A.Ash suffocation.B.Lack of shelters.C.Extreme heat.D.Starvation.答案C解析细节理解题。根据第三段的第二句“Theresultsofthestudy,publishedin2010,showthatexposuretoatleast250Chotsurgesatadistanceof10kilometresfromtheventwassufficienttocauseinstantdeath.”可知,C项正确。3.What does the underlined phrase “took air” most probably mean?A.Spread.B.Disappeared.C.Increased.D.Reduced.答案A解析词义猜测题。根据下文的“So,manyarchaeologists,historians,andeventreasurehuntersswarmedthere.”可知,这个消息被传播开来,所以选A项。4.What does the last paragraph tell us to do?A.To compete with nature.B.To fight against disasters.C.To protect our surroundings.D.To research on nature.答案C解析主旨大意题。根据最后一句“.soweshouldrespectnatureandprotecttheenvironmenttolessendisasters.”可知,文章告诫我们要尊重自然,保护环境。.七选五Archaeologists may have found the location of an ancient Greek city,Kane.For more than 400 years,what happened to Kane has confused experts.The city,mentioned in many ancient texts,was on one of a group of three islands in the Aegean Sea.1 Two of the islands,now known as the Garip Islands,are still there.However,the third island,an important stopping point on ancient trade routes,no longer appeared on maps made after the 16th century.No one knew why.Geo-archaeologists have helped solve the mystery.2 New evidence suggests that this former island is a mainland peninsula(半岛) now.Thats almost completely surrounded by water.3At one time,a channel between two areas of land separated(分开) the island and mainland.“The original channel was blocked out,” said Felix Pirson,the leader of the study.That means the space between the island and the mainland was filled with materials carried by running water.Thats how the peninsula formed.4 For scientists,this suggests that the land there had formed somewhat recently,perhaps because of the earthquakes.The scientists are looking forward to doing further testing.5 They said that this could provide them with more information about the area during ancient times.“The aim is to reconstruct the ancient environment to understand history,” said Felix Pirson.A.They said that the island didnt disappear.B.How did the island turn into a peninsu

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论