学位英语试题-_第1页
学位英语试题-_第2页
学位英语试题-_第3页
学位英语试题-_第4页
学位英语试题-_第5页
免费预览已结束,剩余3页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、学位英语试题-完形To be a good teacher, you need some of the gifts of a good actor: you must be able to 1 the attention and interest of your students, you must be a2 speaker,with a good, strong, 3 voice which is fully under your control; and you must be able to 4 what you are teaching, insgroupsto make its m

2、eaning clear. 5 a good teacher, and you will see that he does not sit still 6 his class: he stands the whole time he is teaching; he walks about, using his 7 ,hands and fingers to help him in his explanations, and his face to express feelings.Listen to him, and you will 8 the loudness, the quality a

3、nd the musical note of his voice always 9 according to what he is 10 about.The fact that a good teacher has some of the gifts of a good actor doesn't 11 that he will indeed be able to act 12 on the stage, for there are very important 13 between the teacher's work and the actor's.The acto

4、r has to speak words which he has learnt by heart; he has to repeat exactly the 14 words each time he plays a certain part. 15 his movements and the ways in which he uses his voice are usually 16 before hand.What he has to do is to make all these carefully learnt words and actions seem 17 on the sta

5、ge.A good teacher 18 in quite a different way.His students take an active part in his 19 : they ask and answer questions, they obey orders, and if they don't obey something, they will say no.The teacher therefore has to suit his act to the needs of his students, which is in his class.He can not

6、learn his part by heart, but must 20 it as he goes along.I have known many teachers who were fine actors in class but unable to take part in a stage play because their brains wouldn't keep discipline: they could not keep strictly to what another had written.1 .A.pay B.hold C.give D.know2 .A.clea

7、r B.slow C.quick D.loud3 .A.frightening B.fearing C.exciting D.pleasing4 .A.act B.talk C.say D.repeat5 .A.Listen B.Look C.Watch D.Observe6 .A.for B.before C.behind D.with7 .A.tongue B.words C.legs D.arms8 .A.hear B.see C.think D.guess9 .A.making B.changing C.expressing D.giving10 .A.talking B.thinki

8、ng C.hearing D.saying11 Atell B.express C.showD.mean12 .A.good B.badly C.well _ D.actively13 .A.things B.differences C.points D.jobs14 .A.different B.same C.above D.following15 .A.just B.never C.ever D.even16 .A.read B.known C.fixed D.written17 .A.natural B.real C.false D.clear18 .A.is B.works C.has

9、 D.teaches19 .A.group B.party C.class D.play20 .A.invent B.discover C.teach D.continueCloze Test 37阅读Among all the animals, the ape is most like human beings. Both people and apes have the similar brain structure, the similar nerve system, and the similar kind of blood.There are four kinds of apes:

10、the chimpanzee( 黑猩猩),the orangutan(猩猩),the gorilla(大 猩猩),and the gibbon(长臂猿).They live in the deep forests and warm tropical regions of Africa and of Southeast Asia, including Indonesia.All apes are covered with brown, reddish-brown, or black hair everywhere on their bodies except their faces, feet,

11、 and hands. Their hands each have four fingers and a thumb that helps them grip things the way our thumbs help us. But they also have a thumb on each foot instead of a big toe. Thus they can hold things with their feet also. Having short, weak legs, apes do not walk on the ground very much. However,

12、 their arms are very strong. This enables them to swing from branches and travel very quickly from tree to tree.These animals live in small family groups that move from place to place in search of vegetables and fruits. They also eat eggs, small animals, nuts, and insects. When they are tired, they

13、build nests in the trees. But they rarely sleep there for more than a night or two. Then they move on to look for more food.There are some differences among the following three kids of apes. The gibbon is never more than three feet high and weight only about fourteen pounds. The gorilla grows to be

14、six feet tall and weight up to 600 pounds. The orangutan is smaller than the gorilla. It stands three to five feet tall and weight up to 200 pounds.Chimpanzees are the smartest of all apes. They can be taught to sit at a table and eat, to dress themselves, and to do things that human children can do

15、.57. What does the first paragraph tell us?A The ape looks like human beings most.B People and the ape think alike.C People and the ape behave alike.D The ape is the most intellectual animal in the world.58. Which of the following sentences is TRUE?A All apes are brown or black.B All parts of apes&#

16、39; bodies are covered with hair.C Apes have weak legs but very strong arms.D Apes' arms are strong enough to swim.59. Apes build nests in the trees but seldom sleep there for more than a night or two because.A They like to live in small family groupsB They like to move from place to place in se

17、arch of more foodC They like to eat eggs, small animals, nuts and insectsD it rains too often in the deep forests60. Among the three kinds of apes,.A the gorilla is the biggestB the gibbon is only three feet high but it is heavier than the orangutanC the orangutan is smaller than the gorilla and cle

18、verer than the gibbonD the orangutan can stand up to a great height, but others cannot61. The last paragraph tells us that.A chimpanzees can do better than human childrenB chimpanzees can do many things that human children cannot doC human children can do many things that chimpanzees cannot doD the

19、intelligence of chimpanzees is similar to that of human children57. A细节题。由文章首句可知,在自然界中,猿与人最相似,故选Ao58. C细节题。由文章第三段倒数第二、三句可知,猿的腿短 而无力,但手臂很强壮,故选 Co倒数第一句说强壮的手臂使 得猿能够swing而不是swim,排除D。由该段第一、二句可D-5排除 A、 B 。59. B 细节题。文章第四段指出,猿四处迁居以寻找蔬菜与水 果,它们累了就在树上造窝,偶尔在窝里休息一两个晚上,然后继续迁移以找到更多的食物,所以 B 正确。60. A 细节题。 文章第五段指出, 长

20、臂猿 (gibbon) 高不足 3英尺, 重仅14磅;大猩猩 (gorilla) 高6英尺,重达600磅;猩猩(orangutan)高3至5英尺,重200磅。综合可知,A 正确。61. D 推断题。文章最后一段指出,黑猩猩是所有猿中最聪明 的,可以做人类儿童能做的事情,由此推断,黑猩猩的智力与人类儿童的智力相似,故选D 。【网络综合- 大学英语四六级考试 (CET) 试题】“ Family ”is of course an elastic word.But when British people say that their society is based on family life,th

21、ey are thinking of“ family ” in its narrow,peculiarly Europof mother,father and children living together alone in their own house as an economic and social unit.Thus,every British marriage indicates the beginning of a new and independent family hence the tremendous importance of marriage in British

22、life.For both the man and the woman,marriage means leaving one psarents and starting one oswn life.The man s first duty will then be to his wife,and the wife s to her husband.He wresponsible for her financial support,and she for the running of the new home.Their children will be their common respons

23、ibility and theirs alone.Neither the wife psarents nor the husband s,notrheir brothers or sisters,aunts or D-7uncles,have any right to interfere with them they are their own masters.Readers of novels like Jane AustenPrid esand Prejudice will know that in formertimes marriage among wealthy families w

24、ere arranged by the girl' s parents, ththe parents ' duty to find a suitable husband for their daughter,preferably a rich one,and by skillful encouragement to lead him eventually to ask their permission to marryher.Until that time,the girl was protected and maintained in the parents home,and

25、 the financial relief of getting rid ofher could be seen in their giving the newly married pair a sum of money called a dowry.Itis very different today.Most girls of today get a job when they leave school and become financially independent before their marriage.This has had two results.A girl chooses her own husband,and she gets no dowry.1. .What does the author mean by “ Family is of course an elastic word” ?A)Different families have different ways of life.B)Different definitions could be given to the word.C)Different nations have diffferent families.D)D

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论