牛津沪教版八年级上册英语习题课件 Unit6 阅读能力提升练_第1页
牛津沪教版八年级上册英语习题课件 Unit6 阅读能力提升练_第2页
牛津沪教版八年级上册英语习题课件 Unit6 阅读能力提升练_第3页
牛津沪教版八年级上册英语习题课件 Unit6 阅读能力提升练_第4页
牛津沪教版八年级上册英语习题课件 Unit6 阅读能力提升练_第5页
已阅读5页,还剩21页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、阅读能力提升练牛津沪教版八年级上 Unit 6 Ancient stories答案呈现678DB910B111213BC14AACA123CA45BAB提示:点击 进入习题151617CA18D19EF答案呈现202122科学家们认为,做正确的新年决定是成功的第一步。To show that finding the ways to keep a resolution is also important.23What is truly important to me?Use what you can do to describe your resolution.一、完形填空。In a busy

2、bus station, there is a little girl _1 all alone on a bench. She does not move. She seems to be lost.1. A. sit B. to sit C. sitting D. satCAfter some time, a man walks up to her. He is a father himself, so he feels _2 about this little girl. “Hello”, he says, “are you alright? Are your parents here

3、_3 you?”2. A. worried B. scaredC. angry D. surprised3. A. with B. on C. to D. fromAAThe little girl does not even look up at him. He gently sits down next to her and _4 her shoulder.4. A. kisses B. touches C. pulls D. pushesBNow she lifts her head and he can see that shes _5. He feels terrible.5. A.

4、 laughing B. cryingC. saying D. sittingBHe gives her a very warm smile and holds out his hand. She looks _6, but she takes his hand.6. A. surprised B. interestedC. excited D. scaredDHe takes her to the bus station information desk and makes an announcement(广播)over the _7.7. A. speakers B. computersC

5、. radios D. TVA“Attention! A young girl is waiting for her parents at the information desk. _8 youre looking for your daughter, please come soon. Thank you.”8. A. When B. If C. Although D. ButBMinutes later, a woman comes running towards the desk. As soon as she sees the little girl, she shouts and

6、runs up to her. She lifts the girl into her arms and holds her very _9.9. A. tightly B. carefullyC. happily D. sadlyAThen she turns to the man and says, “Thank you so much, sir. I was looking for her _10. I could not announce it here because she is deaf.”10. A. anywhere B. everywhereC. somewhere D.

7、nowhereBNow the man understands why the little girl did not look at him until he touched her shoulder. He feels happy that he has helped her.二、阅读理解【中考黄冈】。11. Why did the patient have to be transferred to another hospital?A. The patients disease was not serious enough.B. The patient needed an operati

8、on at once.C. The patients family was very poor.D. The director of the hospital was too strict.B【点拨】根据原文第一段中句子One day, a patient with serious disease was brought to the hospital, but had to be transferred(转移)to another hospital at once for an operation(手术).可知答案。12. Who paid for the patients bill whe

9、n his familys request was refused?A. The patient. B. The director.C. The nurse. D. The doctor.C【点拨】根据原文第二段中句子The nurse, who had just arrived to work, heard about the situation and made a decision. She took off her gold ring, took it to the cashiers desk(收银台)and said she would use it to pay for the p

10、atients bill.可知答案。13. Which of the following statements is not true according to the passage?A. The director refused the request from the patients family.B. The patient was saved in the end with the nurses help.C. The director married the girl because of her action.D. Sometimes, giving can bring som

11、ething unexpected to you.C【点拨】根据原文第三段中句子The nurses action caught the attention of the doctor on duty that day. The doctor saw everything in the hospital and he was deeply moved by the nurse. He later fell in love with the nurse and they finally got married.可知答案。14. What do you think of the girl in t

12、he passage?A. Kind and helpful.B. Hard-working and brave.C. Clever and active.D. Outgoing and careful.A【点拨】根据原文中句子She took off her gold ring, took it to the cashiers desk(收银台)and said she would use it to pay for the patients bill.可知护士为了帮助他人无私付出,是一个善良、有爱心的人。三、短文还原(有一项多余)【新题】What is health? “Health” m

13、eans eating well, getting enough exercise, and having a healthy weight. Lets read the following rules. _15.A. They include a lot of sugar.B. the less food you will eat.C. They can help you keep healthy.D. but many of us only eat our favourite food.E. the less time you spend playing sports.F. When yo

14、ur stomach feels full, stop eating.C1. Eat different kinds of foods, especially fruit and vegetables. We all know that eating fruit and vegetables can help us stay healthy, _16 Remember that we can only get the nutrition(营养) we need by eating different kinds of foods, especially fruit and vegetables

15、.A. They include a lot of sugar.B. the less food you will eat.C. They can help you keep healthy.D. but many of us only eat our favourite food.E. the less time you spend playing sports.F. When your stomach feels full, stop eating.D2. Drink water and milk more often. Besides water, kids need plenty of

16、 calcium(钙) to grow strong bones (骨头), and milk is rich in it. Every day, you should drink at least three cups of milk when you are 9 years old or older. You should also try to have less sugary drinks. _17A. They include a lot of sugar.B. the less food you will eat.C. They can help you keep healthy.

17、D. but many of us only eat our favourite food.E. the less time you spend playing sports.F. When your stomach feels full, stop eating.A3. Listen to your body. When you are eating, notice how your body feels. _18 Eating too much makes you feel uncomfortable.A. They include a lot of sugar.B. the less f

18、ood you will eat.C. They can help you keep healthy.D. but many of us only eat our favourite food.E. the less time you spend playing sports.F. When your stomach feels full, stop eating.F4. Limit(限制) screen time. Whats screen time? Its the time you spend watching TV, movies and playing computer games.

19、 The more time you spend on these sitting-down activities, _19 Try to spend more time on sports every day.A. They include a lot of sugar.B. the less food you will eat.C. They can help you keep healthy.D. but many of us only eat our favourite food.E. the less time you spend playing sports.F. When your stomach feels full, stop eating.E四、任务型阅读。20. Please translate the underlined sentence into Chinese._科学家们认为,做正确的新年决定是成功的第一步。【点拨】原句为:Scientists think making right New Years resolutions is the first step(步骤)to success.21. What should you think abo

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

最新文档

评论

0/150

提交评论