安徽省宿州市凌云中学高一英语联考试题含解析_第1页
安徽省宿州市凌云中学高一英语联考试题含解析_第2页
安徽省宿州市凌云中学高一英语联考试题含解析_第3页
全文预览已结束

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、安徽省宿州市凌云中学高一英语联考试题含解析一、 选择题1. So sudden _ that the enemy had no time to escape. A. did the attack B. the attack did C. was the attack D. the attack was 参考答案:C2. Youd better not leave the medicine _kids can get it. A. even if B. which C. where D. so that 参考答案:C3. My teacher gave us _ how to study. A.

2、 many advices on B. an advice on C. some advices of D. some advice on参考答案:D4. Suddenly, the lights _ and they _ in the dark. A. were put out, were left B. put out, were leaving C. were went out, were leaving D. went out, were left参考答案:D5. _ everyone has completed the work, it is possible to come to

3、a conclusion.A. In order that B. Even if C. So that D. Now that参考答案:D6. A student who lives near _famous battlefield may become interested in _history. A. the; / B. a; the C. a; / D. the; the参考答案:C7. - What do you think of the movie?- Its fantastic. The only pity is that I _ the beginning of it. A.

4、missB. had missedC. missedD. would miss参考答案:CC 考查时态。句意:你觉得这部电影怎么样呢?非常精彩啊!唯一的遗憾是我错过了(missed)开头。根据语境可知回答者是在陈述过去发生的事实,故用一般过去时,故选C。8. If you ask me, I would say that I wont mind _abroad to enrich my knowledge. A. taking B. to take C. to be taken D. being taken参考答案:D9. Please_all the numbers. Those numbe

5、rs_10,000.Aadd to; add up Badd up; add up to Cadd; add to Dadd up to; adds 参考答案:B略10. For ages, Bill Gates has been supporting educational programmes that _from kindergartens to universities. ks5uA. range B. move C. vary D. spread 参考答案:A11. Youd better _ your score and see if you have passed the exa

6、m.A. add up to B. add to C. add up D. add参考答案:C12. We must do whatever we can to the river being polluted any more. A. separate B. keepC. prevent D. guard参考答案:C13. Having taken our seats, _. A. the professor began the lecture B. the lecture began soon C. we were attracted by the lecture soon D. the

7、bell announced the beginning of the lecture参考答案:C略14. Shall I give you a ride as you live so far away . Thank you . .A. It couldnt be better B. Of course you can C. If you like D. It s up to you 参考答案:A略15. The meal over, the managers went back to the meeting room to _ their discussion.A. put away B.

8、 take down C. look over D. carry on参考答案:D二、 填空16. 短语填空sort out; in brief; devoted herself to; in addition to; above all1_English,he speake French.2You should _my thoughts before you can start writing.3What a child should do,_, is to do well in his studies.4_, he is sometimes clever.5She has_her teac

9、hing.参考答案:1.In addition to2.sort out3.above all4.In brief 5.devoted herself to三、 阅读理解17. Need an app for that? Anvitha Vijay,9 years old, can build it. With the help of YouTube videos, the young girl from Melbourne, Australia, Learned to code(编程)at age 7.Soon,she was trying her hand at making apps.W

10、hen I first got my iPad,I was attracted by all the apps on it, “she told TFK.It wasnt long before I wanted to create my own.She built her first two apps with her younger sister in mind. Smartkins Animals helps children know more than 100 animals and their sounds. Smartkins Rainbow Colors teaches kid

11、s color1 s. Each app has been downloaded thousands of times.Anvithas skills won her an award to attend a big tech conference hosted by Apple in San Francisco, California There, she got tips from so many smart people. She went to workshops where she learned about the latest software(软件)for app buildi

12、ng.All that training led to an idea for a third app. This one, called GoalsHi, inspires kids to practice good habits. Users are rewarded for achieving goals, such as eating their vegetables or practicing piano. Kids can set goals with this app and get stars when they achieve them, she says, The idea

13、 is to encourage kids to achieve one little step a day.Anvithas goal is to continue creating technology that helps kids learn while having fun. But even more important to her is that the world sees the power of technology in kids hands. The more training we get in technology at an early age, she say

14、s, the better chance we have of becoming people who will one day change the world.12. What can we learn from the text?A. Anvitha has created educational apps.B. Anvitha won an award for practicing piano.C. The power of technology has been in kids hands.D. Educational apps are very popular among pare

15、nts.13. Which of the following helped Anvitha to learn to code at an early age?A. YouTube videos. B. Her younger sister. C. All apps on her iPad D. All training in Australia.14. What do we know about the apps Anvitha created?A. They teach kids to paint.B. They teach kids to keep pets.C. They help ki

16、ds to invent instruments.D. They help kids learn while having fun.15. Whats the general meaning of what Anvitha says in the last paragraph?A. Kids should keep having a beautiful dream.B. Kids mastering technology must change the world.C. Work hard and youll have a better life in the future.D. Childr

17、en had better get training in technology as early as possible.参考答案:12. A 13. A 14. D 15. D本文是一篇记叙文。主要讲述了澳大利亚墨尔本一个叫Anvitha Vijay的女孩,七岁的时候在YouTube视频的帮助下学会了编程,后来九岁的时候,开始创造自己的APP。12. 细节理解题。由文章开头的“Need an app for that? Anvitha Vijay,9 years old, can build it.”可以得知,九岁的Anvitha Vijay可以自己开发APP,后面围绕这一事情进行了详细的叙述。故选A13. 细节理解题。由“With the help of YouTube videos, the young girl from Melbourne, Australia, Learned to code(编程)at age 7.”可以得知。 Anvitha Vijay在她七岁的时候,在YouTube视频的帮助下学会了编程。故选A14. 细节理解题。根据“Anvithas goal is to continue creating technology that helps kids learn while having fun.”可以得知,Anvitha的目标是可

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论