2022年秋新教材高中英语Unit9LearningPeriod1TopicTalk课时作业北师大版必修第三册_第1页
2022年秋新教材高中英语Unit9LearningPeriod1TopicTalk课时作业北师大版必修第三册_第2页
2022年秋新教材高中英语Unit9LearningPeriod1TopicTalk课时作业北师大版必修第三册_第3页
2022年秋新教材高中英语Unit9LearningPeriod1TopicTalk课时作业北师大版必修第三册_第4页
2022年秋新教材高中英语Unit9LearningPeriod1TopicTalk课时作业北师大版必修第三册_第5页
已阅读5页,还剩3页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、PAGE PAGE 8UNIT 9Period One题组A基础练(建议用时:10分钟).单词拼写1The town was f by English settlers in 1790.2Ive been learning English for 10 years, and I speak (流利的) English.3By the 1920s the film industry was well (建立) in Hollywood, California.4We are still in the (过程) of moving house.5The population of our prov

2、ince is now (接近;靠近) 74 million.6Are you (情愿的) to do public service work without pay?7I (更喜欢) the red dress to the green one because it fits me better.8Speaking on the phone requires (集中注意力) and takes a drivers attention from the road.9She is a highly (受过教育的) woman, and she is also beautiful.10I have

3、 to (竞争) against 19 other people for the job.【答案】1.founded2.fluent3.established4process5.approaching6.willing7prefer8.concentration9pete.单句语法填空1In the long jump, (competitor) try to jump as far forward as possible.2He was (determine) that none of his children would be denied (拒绝) an education.3The b

4、oy is fond playing the piano.He has a gift for music.4The graph has a title, a main idea, and supporting (detail)5Im afraid well have to work extra hours, for some problems are hard (settle)6That evening, I will tell you more about later, I ended up working very late.7A great number of children whos

5、e parents had died in the earthquake (send) to live with families in other cities.8They also tend to be more (educate), and (educate) is one of the strongest factors of good health.9If youre (willingly) to build trust in a relationship again, we have some steps you can take to get you there.10Profes

6、sor Smith is famous all over the world for his great (achievement) in the field of science.【答案】petitors2.determined3.of4details5.to settle6.which7.were sent8educated;education9.willing10.achievements.完成句子1There is no doubt that cultural relics.毫无疑问保护好文化遗产是我们的责任。2I really have no idea her invitation

7、or not.我真的不知道是否将接受她的邀请。3The government called on all citizens and soldiers to the rescues.政府号召全体军民积极参与救援活动。4Li Hua , so he determines to cycle to Tibet with his friend,Wang Ming.李华非常喜欢旅游,因此他决定同他的朋友王明骑车去西藏。5Wang Ming prefers and he is very stubborn.王明不愿骑车而喜欢开车,而且他很固执。【答案】1.it is our duty to protect2w

8、hether to accept3.take an active part in4is fond of travelling5.to drive rather than cycle题组B提升练(建议用时:30分钟).阅读理解More and more Englisheducated Chinese Singaporean parents are realizing the importance for their children to be not only good at the allimportant English language,but also at Chinese.China

9、 has become a great political and economic superpower and they want their children to become bilingual.It is common knowledge that,to master any language,especially ones mother tongue,one must begin from childhood.But there are challenges and barriers for children of Englishspeaking homes to succeed

10、 in their journey towards bilingualism.Take my family as an example.While my wife and I are products of English education,we had some foundation in Chinese which we kept up in our working life.But the language of communication in our home is mainly English.We are glad that our three children had bet

11、ween 8 and 11 years Chinese schooling before switching over to English schools.Their foundation in Chinese has become an advantage in their adult life.They can hold their own in the spoken language,but would find it hard to write a business letter in Chinese for lack of usage.We have a grandson who

12、will be two years old shortly.His parents have given us the unenviable(艰难的) task of making him bilingual.It is a very tough assignment,as we are with him only a couple of hours on most days.For the rest of the time,he is being surrounded by English sounds by his busy parents.Fortunately,our persever

13、ance is paying off.After eight months,he has been used to hearing Chinese sounds,and even he can now quite comfortably identify common everyday objects in Chinese.()1.The underlined word “bilingual” in Paragraph 1 probably means “ ”Aa person who knows EnglishBa person who knows ChineseCa person who

14、knows only one languageDa person who knows two languages()2.The author uses the example of teaching his grandson mainly to prove that .Athere are challenges for children of Englishspeaking homes to learn ChineseBhis foundation in Chinese is a big advantage in teaching his grandsonChe is quite good a

15、t teaching small children ChineseDlearning Chinese is very popular in Singapore()3.We learn from the passage that .Aall the children in Singapore need to learn ChineseBunderstanding Chinese is becoming an advantage in SingaporeCthe authors children know nothing about ChineseDthe author feels it easy

16、 to teach others Chinese【语篇解读】本文介绍了很多新加坡的华人让孩子学习汉语的情况。1D词义猜测题。第一段第一句提到,越来越多的接受英语教育的新加坡籍华人父母意识到孩子要同时掌握英语和汉语的重要性,因此bilingual应指“会两种语言的人”。2A推理判断题。由第二段第二句可知对于一个处于英语环境的儿童,要掌握汉语需要克服很多困难和挑战。再根据第五段第三、四句可知,作者认为这是一项艰巨的任务,因为他的孙子每天大多数时间都和讲英语的父母待在一起。故选A。3B推理判断题。由第四段第二句“Their foundation in Chinese has become an ad

17、vantage in their adult life.”可知,作者的孩子们有一些汉语基础,这成为他们在生活中的优势,由此推知,在新加坡懂汉语正在成为一种优势。阅读加油站allimportant adj.非常重要的;首要的superpower n超级大国common knowledge常识mother tongue母语;本国语言for lack of 因缺乏;因缺少It is common knowledge that,to master any language,especially ones mother tongue,one must begin from childhood.众所周知,

18、要掌握任何一种语言,尤其是母语,必须从小开始。.完形填空Everyone in business has been told that success is all about attracting and retaining(留住) customers. It sounds simple and achievable. But, 1 , words of wisdom are soon forgotten. Once companies have attracted customers they often 2 the second half of the story. In the exc

19、itement of beating off the competition, negotiating prices, securing orders, and delivering the product, managers tend to become carried away(忘乎所以). They forget what they regard as the boring side of business 3 that the customer remains a customer. 4 to concentrate on retaining as well as attracting

20、 customers costs business huge amounts of money annually. It has been estimated that the average company loses between 10 and 30 per cent of its customers every years. In constantly changing 5 , this is not surprising. What is surprising is the fact that few companies have any idea how many customer

21、s they have lost.Only now are organizations beginning to wake up to those lost opportunities and calculate the 6 implications. Cutting down the number of customers a company loses can make a big 7 in its performance. Research in the US found that a five per cent decrease in the number of defecting (

22、流失的) customers led to 8 increases of between 25 and 85 per cent.In the US, Dominos Pizza estimates that a regular customer is worth more than $5,000 over ten years. A customer who receives a poor quality product or service on their first visit and 9 never returns, is losing the company thousands of

23、dollars in 10 profits (more if you consider how many people they are likely to tell about their bad experience)The logic behind cultivating customer 11 is impossible to deny. “In practice most companies marketing effort is focused on getting customers, with little attention paid to 12 them,” says Ad

24、rian Payne of Cornfield University School of Management. “Research suggests that there is a close relationship between retaining customers and making profits. 13 customers tend to buy more, are predictable and usually cost less to service than new customers. Furthermore, they tend to be less price 1

25、4 , and may provide free wordofmouth advertising. Retaining customers also makes it 15 for competitors to enter a market or increase their share of a market.”()1.A.in particularBin realityCat leastDfirst of all()2.A.emphasizeBdoubtCoverlookDbelieve()3.A.denyingBensuringCarguingDproving()4.A.MovingBH

26、opingCStartingDFailing()5.A.marketsBtastesCpricesDexpenses()6.A.culturalBsocialCfinancialDeconomical()7.A.promiseBplanCmistakeDdifference()8.A.costBopportunityCprofitDbudget()9.A.as a resultBon the wholeCin conclusionDon the contrary()10.A.hugeBpotentialCextraDreasonable()11.A.beliefBloyaltyChabitDi

27、nterest()12.A.changingBunderstandingCkeepingDattracting()13.A.AssumedBRespectedCEstablishedDUnexpected()14.A.agreeableBflexibleCfriendlyDsensitive()15.A.unfairBdifficultCessentialDconvenient【语篇解读】在激烈的市场竞争中,谁留住了客户谁就发展壮大,看看本文是如何看待留住客户的。1B根据前后句意:这听起来非常简单也易行,但是智慧的语言很快就会被遗忘。in reality在这里用于进一步说明事实的真相。in r

28、eality“相当于”;in fact “事实上”;in particular“特别,尤其”;at least“至少”;first of all “首先”。利用排除法,故选B项。2C根据前两句可知,一旦公司吸引了客户,他们经常忘记这个故事的第二部分,即留住客户。故选C项。overlook“忽略”;emphasize “强调,重视”;doubt“怀疑”;believe“相信,认为”。3B破折号后面的 “ that the customer remains a customer”是用来解释说明前面的 “what they regard as the boring side of business”

29、所知的内容的,故根据句意“确保客户仍然是客户”可知,选B项。ensure“确保”;deny“否定,拒绝”;argue“辩论”;prove“证明”。4D根据上文再联系本句可知给公司造成重大损失的原因是没能够集中精力留住客户和吸引客户。fail to do sth.意为“没能够做某事”,符合句意,故选D项。5A句意为:在不断变化的市场中,这不足为奇。故选A项。market“市场”;taste“口味”;price“价格”;expense“消费,开支”。6C句意为:到了现在组织才开始对这些丢失的机会醒悟过来并开始计算其中的资金联系。cultural“文化的”;social“社会的”;financial

30、“财政的,资金的”;economical“经济的”。7D短语make a big difference意为“有很大影响,有很大关系”。8C由第三段最后一句可知应该是“导致(产生)百分之二十五到八十五的利润增长”。cost“费用”;opportunity“机会”;profit“利润”;budget“预算”。9A句意为:假如客户第一次就接收到糟糕的产品或服务,结果他不会再来,这样公司失去成千上万的潜在的利润。as a result“结果”;on the whole“基本上,大体上”;in conclusion“总之”;on the contrary“正相反,反之”。10Bhuge“巨大的”;pot

31、ential“潜在的”;extra“额外的”;reasonable“合理的”。11B句意为:培育客户忠诚度背后的逻辑是不可能否认的。belief“信任,信仰”;loyalty“忠诚”;habit“习惯”;interest“兴趣”。12C句意为:事实上,大多数公司的市场努力集中在赢得客户,而很少关心留住他们。change“改变”;keep“留住”;attract“吸引”;understand“理解”。13C句意为:固定的客户往往买更多的产品,有预测性,在服务方面通常比新客户花费得少。assumed“假装的,假定的”;respected“受尊敬的”;established“已建立的,固定下来的”;

32、unexpected“意外的,预料不到的”。14D句意为:此外,固定的客户往往对价格不太敏感,他们可以提供口头的免费广告。agreeable“令人愉快的,惬意的”;flexible“灵活的”;friendly“友好的”;sensitive“敏感的”。15B句意为:挽留住客户也使竞争者很难进入市场或增长市场份额。unfair“不公平的”;difficult“困难的”;essential“必要的,本质的”;convenient“方便的,便利的”。.语法填空A friends grandfather came to America from Eastern Europe. After 1. (set

33、tle) down at Ellis Island, he went into a cafeteria in Manhattan to get something 2. (eat). He sat down at an empty table and waited for someone to take his order. Of course nobody did. 3. (final), a woman with a tray full of food sat down opposite him and informed him 4. a cafeteria worked.“Start out at that end,”she said.“Just go alo

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论