版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
2026年河南省郑州市高职单招英语题库试题附答案1.Directions:Thereare10incompletesentencesinthissection.ForeachsentencetherearefourchoicesmarkedA,B,C,andD.Choosetheonethatbestcompletesthesentence.
(1)___________isknowntoallthattheGreatWallofChinaisoneoftheworld'sgreatestwonders.
A.It
B.That
C.As
D.What
Answer:C
(2)IfI___________you,Iwouldnothesitatetotakethejob.
A.am
B.were
C.be
D.havebeen
Answer:B
(3)Theteacheraskedthestudents___________quietlywhileshewasexplainingtheproblem.
A.tokeep
B.keeping
C.kept
D.keeps
Answer:A
(4)Itisimportantforus___________agoodrelationshipwithourneighbors.
A.tomaintain
B.maintaining
C.maintained
D.maintain
Answer:A
(5)___________youreturnthebook,Iwilllendittoyouagain.
A.Until
B.Unless
C.While
D.If
Answer:B
2.Directions:Thereare10readingcomprehensionquestionsbasedonthefollowingpassage.
Passage:
TheInternethasbecomeanintegralpartofourlives.Ithasrevolutionizedthewaywecommunicate,accessinformation,anddobusiness.TheimpactoftheInternetoneducationisprofound,withonlinecoursesandelearningplatformsbecomingincreasinglypopular.
(6)Whatisthemainideaofthepassage?
A.TheInternethaschangedthewaywecommunicate.
B.TheInternethasasignificantimpactoneducation.
C.TheInternethasrevolutionizedthewaywedobusiness.
D.TheInternethasbecomeanintegralpartofourlives.
Answer:D
(7)Accordingtothepassage,whichofthefollowinghastheInternetchanged?
A.Thewaywecommunicate
B.Thewayweaccessinformation
C.Thewaywedobusiness
D.Alloftheabove
Answer:D
(8)Whatistheauthor'sopinionabouttheimpactoftheInternetoneducation?
A.Itisnegative.
B.Itispositive.
C.Itisneutral.
D.Itisunclear.
Answer:B
(9)WhichofthefollowingisNOTmentionedasaresultoftheInternet'simpactoneducation?
A.Onlinecourses
B.Elearningplatforms
C.Traditionalclassroomsettings
D.Increasedpopularityofdistancelearning
Answer:C
(10)ThepassagemainlydiscussestheimpactoftheInterneton___________.
A.Communication
B.Education
C.Business
D.Dailylife
Answer:B
3.Directions:Fillintheblankswiththecorrectformofthewordsgiveninthebrackets.
(11)Thestudent(improve)hisEnglishskillsbypracticingregularly.
Answer:improved
(12)IfI(have)moretime,Iwouldtravelaroundtheworld.
Answer:had
(13)Theteacheraskedthestudents(notmake)anynoiseduringtheexam.
Answer:nottomake
(14)Itisimportantforus(keep)ahealthylifestyle.
Answer:tokeep
(15)Thecompany(plan)toexpanditsbusinessinthenextfewyears.
Answer:plans
4.Directions:TranslatethefollowingsentencesintoEnglish.
(16)我每天早上跑步来保持身体健康。
Answer:Iruneverymorningtokeepfit.
(17)这部电影让我想起了我童年时的美好时光。
Answer:Themovieremindedmeofthewonderfuldaysofmychildhood.
(18)我们应该珍惜时间,努力实现我们的梦想。
Answer:Weshouldcherishthetimeandworkhardtoachieveourdreams.
(19)在现代社会,网络购物变得越来越流行。
Ans
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 设备维护检修团队绩效评估表
- 服装设计行业设计师产品设计与开发能力绩效评定表
- 网络安全项目管理安全管理及漏洞修复绩效评估表
- 《为中华之崛起而读书》教案
- 广告行业客户经理客户满意度与项目创意度KPI考核表
- 关于2026年某区域渠道合作伙伴的确认函(3篇)
- 人教版(新教材)八年级地理第七章章末复习练习题课件
- 启程2026年新合作项目框架协议通知5篇范本
- 2026年财政税务系统事业单位招聘考试综合试题(专项训练)
- 2026年临床医学伦理学知识培训试卷
- 2025年山东公务员考试申论试题及答案(B卷)
- 雨课堂学堂在线学堂云《软件测试与质量保证(北京理工)》单元测试考核答案
- 青岛网约车合同范本
- T∕CROAKER 008-2025 大黄鱼鱼苗质量等级评定
- 基础化学仪器分析课件
- 2025承插型盘扣式钢管脚手架安全管理要点培训
- DG-TJ08-2144-2025 公路养护工程质量检验评定标准
- 误伤私了协议书范本
- 生物化学 -第四章 酶
- 2025版中石化石油化工项目可行性研究报告编制规定
- 2024年秋新沪教牛津版英语三年级上册 Unit 5 第1课时 教学课件
评论
0/150
提交评论