


免费预览已结束,剩余5页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
section grammar.完成句子1_(毫无疑问)he has told lies.2we were surprised by the fact_(他过去是个小偷)3_(消息传来)our team had won the match.4weve just heard a warning on the radio_(一场飓风可能即将来临)5you have no idea_(我是多么担心)at that moment!答案1there is no doubt that2that he used to be a thief3word came that4that a hurricane is likely to come5how anxious i was.阅读理解阅读下列短文,从每题所给的四个选项(a、b、c和d)中,选出最佳选项。ai work with volunteers for wildlife, a rescue and education organization at bailey arboretum in locust valley. trying to help injured, displaced or sick creatures can be heartbreaking; survival is never certain. however, when it works, it is simply beautiful.i got a rescue call from a woman in muttontown. she had found a young owl(猫头鹰) on the ground. when i arrived, i saw a 2to 3weekold owl. it had already been placed in a carrier for safety.i examined the chick(雏鸟) and it seemed fine. if i could locate the nest, i might have been able to put it back, but no luck. my next work was to construct a nest and anchor it in a tree.the homeowner was very helpful. a wire basket was found. i put some pine branches into the basket to make this nest safe and comfortable. i placed the chick in the nest, and it quickly calmed down.now all that was needed were the parents, but they were absent. i gave the homeowner a recording of the hunger screams of owl chicks. these advertise the presence of chicks to adults; they might also encourage our chick to start calling as well. i gave the owner as much information as possible and headed home to see what news the night might bring.a nervous night to be sure, but sometimes the spirits of nature smile on us all! the homeowner called to say that the parents had responded to the recordings. i drove over and saw the chick in the nest looking healthy and active. and it was accompanied in the nest by the greatest sight of all lunch! the parents had done their duty and would probably continue to do so.1what is unavoidable in the authors rescue work according to paragraph 1?aefforts made in vain.bgetting injured in his work.cfeeling uncertain about his future.dcreatures forced out of their homes.2why was the author called to muttontown?ato rescue a woman.bto take care of a woman.cto look at a baby owl.dto cure a young owl.3what made the chick calm down?aa new nest. bsome food.ca recording. dits parents.4how would the author feel about the outcome of the event?aits unexpected. bits beautiful.cits humorous. dits discouraging.答案与解析语篇导读:本文是一篇记叙文,主要介绍了作者救助一只小猫头鹰,给它做新的窝,帮助它回到父母身边的故事。1a推理判断题。根据第一段中的“trying to help injured, displaced or sick creatures can be heartbreaking;survival is never certain.”可知救助受伤的、流离失所的、生病的动物是令人心碎的,因为我们救助的动物是否能活下去,也就是说我们为救助动物而花费的努力可能会白费,这是不可避免的。故选a。2c推理判断题。根据第二段中的“she had found a young owl (猫头鹰) on the ground. when i arrived, i saw a 2to 3weekold owl”可知有人给作者打电话是因为有只小猫头鹰掉在地上了,作者赶过去看,文中并没有说小猫头鹰受伤了,作者只是过去看情况,所以d选项错误。故选c。3a细节理解题。根据第四段中的“i placed the chick in the nest, and it quickly calmed down”可知在作者把猫头鹰放在窝里之后,它很快就安静下来,所以是窝让小猫头鹰安静下来的。故选a。4b观点态度题。根据前文描述可知作者为小猫头鹰做了窝,并且帮助它找回了它的父母,小猫头鹰父母还为它带回了午餐,作者的救助成功了,说明结局是美好的。再结合第一段的“however,when it works, it is simply beautiful.”可推测,作者感觉很美好,故选b。 b when a leafy plant is under attack, it doesnt sit quietly. back in 1983, two scientists, jack schultz and ian baldwin, reported that young maple trees getting bitten by insects send out a particular smell that neighboring plants can get. these chemicals come from the injured parts of the plant and seem to be an alarm. what the plants pump through the air is a mixture of chemicals known as volatile organic compounds, vocs for short.scientists have found that all kinds of plants give out vocs when being attacked .its a plants way of crying out. but is anyone listening? apparently. because we can watch the neighbours react.some plants pump out smelly chemicals to keep insects away. but others do double duty. they pump out perfumes designed to attract different insects who are natural enemies to the attackers. once they arrive, the_tables_are_turned. the attacker who was lunching now becomes lunch.in study after study, it appears that these chemical conversations help the neighbors.the damage is usually more serious on the first plant, but the neighbors, relatively speaking, stay safer because they heard the alarm and knew what to do.does this mean that plants talk to each other? scientists dont know. maybe the first plant just made a cry of pain or was sending a message to its own branches, and so, in effect, was talking to itself. perhaps the neighbors just happened to “overhear” the cry. so information was exchanged, but it wasnt a true, intentional back and forth. charles darwin, over 150 years ago, imagined a world far busier, noisier and more intimate(亲密的) than the world we can see and hear. our senses are weak. theres a whole lot going on.5what does a plant do when it is under attack?ait makes noises.bit gets help from other plants.cit stands quietly.dit sends out certain chemicals.6what does the author mean by “the tables are turned” in paragraph 3?athe attackers get attacked.bthe insects gather under the table.cthe plants get ready to fight back.dthe perfumes attract natural enemies.7scientists find from their studies that plants can_apredict natural disastersbprotect themselves against insectsctalk to one another intentionallydhelp their neighbors when necessary8what can we infer from the last paragraph?athe world is changing faster than ever.bpeople have stronger senses than before.cthe world is more complex than it seems.dpeople in darwins time were imaginative.答案与解析语篇导读:本文是一篇说明文。研究发现,当多叶植物受到攻击时,它们不会坐以待毙,会发出vocs,以此来保护自己或者与周围的植物通过化学物质进行交流。5d细节理解题。根据“reported that young maple trees getting bitten by insects send out a particular smell that neighboring plants can get.these chemicals come from the injured parts of the plant and seem to be an alarm”可知,当植物受到伤害时,会分泌一种特殊的化学物质。故选d。6a词义推测题。根据“once they arrive,the tables are turned.the attacker who was lunching now becomes lunch”,一旦它们到达这里然后这些攻击者就会成为植物的午餐,根据语境,故选a。7b细节理解题。根据“ in study after study, it appears that these chemical conversations help the neighbors.the damage is usually more serious on the first plant, but the neighbors,relatively speaking,stay safer because they heard the alarm and knew what to do”可知,植物在必要的时候会通过分泌化学物质,通知周围的植物保持警惕。故选b。8c推理判断题。根据“imagined a world far busier, noisier and more intimate(亲密的) than the world we can see and hear.our senses are weak.theres a whole lot going on”可知,这个世界远比我们看到或听到的更热闹、更亲密,我们认知能力有限,有很多事仍在继续发生,远比我们想象的要复杂。故选c。con her first morning in america last summer, my daughter went out to explore her new neighborhood alone, without even telling my wife or me. of course we were worried; we had just moved from berlin, and she was just 8. but when she came home, we realized we had no reason to panic. beaming with pride, she told us how she had discovered the little park around the corner, and had made friends with a few local dog owners. when this story comes up in conversations with american friends, we usually meet with polite disbelief. most are horrified by the idea that their children might roam(闲逛) around without adult supervision(监管). a study by the university of california has found that american kids spend 90 percent of their free time at home, often in front of the tv or playing video games. such narrowing of childrens world has happened across the developed world. but german parents are generally much more accepting of letting children take some risks. “we are depriving(剥夺) them of opportunities to learn how to take control of their own lives,” writes peter gray, a research professor at boston college. he argues that this increases the chance that they will suffer from anxiety, depression, and various other mental disorders, which have gone up dramatically in recent decades. i am no psychologist like professor gray, but i know i wont be around forever to protect my girls from the challenges life holds in store for them. and by giving kids more control over their lives, they learn to have more confidence in their own abilities.9hearing the authors daughter exploring the new neighborhood alone, his american friends feel_aworried bproudcdoubtful dterrified10we can conclude from paragraph 3 that _aamerican kids enjoy playing at homebgerman parents are less protective than american parentscgerman kids like taking risks more than american kidsdamerican parents dont limit their childrens activities in their leisure time11its implied from professor grays words that _aparents should always be around their children to protect them from risksbmore and more parents suffer from mental problemscchildren are having more opportunities to take control of their livesdgiving children more freedom is beneficial to their mental development12which of the following words can best describe the authors parenting?aop
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 叉车买卖购销合同(标准版)
- 旅游广告合作合同(标准版)
- 卖房抢走合同(标准版)
- 企业厂房买卖合同(标准版)
- 安全用电培训知识内容课件
- 2025年筒灯项目提案报告
- 洪洞煤矿安全面试培训课件
- 安全用燃气培训心得课件
- 2025年医疗专业工程整体方案项目立项申请报告
- 法院诉源治理课件
- 机加工安全生产培训考核试题及答案(班组级)(精)
- 电梯从业证考试试题及答案解析
- 2024年武汉商学院公开招聘辅导员笔试题含答案
- DB32-T 5156-2025 零碳园区建设指南
- 人教版三年级数学上册第一单元分层作业设计
- 2024年国庆中秋安全教育主题班会《欢度双节 安全护航》主题安全教育【课件】
- 浙教版(2024)科学八年级上册 2.1力(第2课时)课件
- 中国外卖大战报告(中英)-高盛-202507
- 咖啡对身体健康的影响研究
- DB32∕T 4569-2023 发泡陶瓷保温板 保温系统应用技术规程
- 2025-2030中国地坪研磨机行业市场发展趋势与前景展望战略研究报告
评论
0/150
提交评论