版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、最新资料欢迎阅读 2020智慧树,知到中级英语写作章节测试【完整答案】 智慧树知到中级英语写作章节测试答案 1、问题: What are the three parts of a paragraph? 选项: A:a topic sentence B:a concluding sentence C:supporting sentences 答案: 【a topic sentence ; a concluding sentence; supporting sentences】 2、问题:What are the three sections of an essay? 选项: A:the intr
2、oductory paragraph B:the supporting paragraphs C:the concluding paragraph 答案: 【the introductory paragraph; the supporting paragraphs; the concluding paragraph】 3、问题:How is a paragraph expanded into an essay? 选项: A: The topic sentence of the paragraph becomes the thesis statement of the essay. B:The
3、supporting sentences of the original paragraph expand into three separate body paragraphs in the essay. C:The concluding sentence is made into a concluding paragraph. 答案: 【 The topic sentence of the paragraph becomes the thesis statement of the essay.; The supporting sentences of the original paragr
4、aph expand into three separate body paragraphs in the essay.; The concluding sentence is made into a concluding paragraph.】 4、问题:What are the common supporting sentences? 选项: A: major supporting sentences B:big supporting sentences C: minor supporting sentences D: small supporting sentences 答案: 【 ma
5、jor supporting sentences; minor supporting sentences】 5、问题:Read the first body paragraph of the essay“Animal Camouflage” and then analyze the supporting sentences.1In birds, for example, while adult males are brightly colored and very noticeable, adult females and young chicks are light brown or san
6、d-colored in order to blend into their background and escape the sharp eyes of a predator. 2Consider the bright red cardinal, a very common bird in colder areas of North America. 3The male is bright and showy to attract a mate, but you hardly ever see the females. 4They are sandy brown, with touches
7、 of red on the wings, tail, and breast. 5The peacock is another bird where the male is bright and showy, while the female is easily overlooked because of her dull coloring. 6The long tail feathers of the male are generally bright green and gold and have round markings of a rich color, known as peaco
8、ck blue. 7The female, called a peahen, has short tail feathers and is much less colorful than the male. 8In short, adopting camouflage colors helps the female birds survive and raise another generation of birds.(1).Which sentence is the first major supporting sentence? 选项: A:sentence 2 B:sentence 3
9、C:sentence 4 答案: 【sentence 2】 见面课:英语专业四级与非英语专业四六级考试作文 1、问题:What are the three major parts of an academic essay? 选项: A:Introduction B:Body part C:Diction D:Conclusion 答案: 【Introduction; Body part; Conclusion】 2、问题:What are needed in an introduction paragraph? 选项: A:Thesis statement B:Attention-getter
10、 C:Bridge D:Examples 答案: 【Thesis statement ; Attention-getter ; Bridge 】 3、问题:When you want to explain the supporting points of your essay, what methods can you use? 选项: A:Examples B:Elaborations C: Evidences D:Extra and relevant details 答案: 【Examples ; Elaborations; Evidences; Extra and relevant de
11、tails】 4、问题:A title is always needed for a piece of essay. 选项: A:对 B:错 答案: 【对】 5、问题:When personal experiences are used to support your points in an essay, you can only use other people”s experiences. 选项: A:对 B:错 答案: 【错】 见面课:说明文:回顾与练习 1、问题:What are the common patterns of expository essays?( ) 选项: A:C
12、ause-effect B:Illustration C:Definition D:Comparison and Contrast E:Process Analysis 答案: 【Cause-effect; Illustration ; Definition; Comparison and Contrast; Process Analysis 】 2、问题: What kind of focus can you have in a cause-effect essay?( ) 选项: A:Cause B: Effect C:Cause and effect D:None of the abov
13、e 答案: 【Cause; Effect ; Cause and effect 】 3、问题: What are the common methods of comparison and contrast essays?( ) 选项: A: Point-by-point B:Block contrast and comparison C: Comparison and contrast 答案: 【 Point-by-point ; Block contrast and comparison 】 4、问题:What are the two types of process analysis es
14、says? ( ) 选项: A:Formal B:Informal C: Informative D:Directional 答案: 【 Informative; Directional】 5、问题:In illustration essays, what kind of examples can writers use? ( ) 选项: A: General B:Specific C:Representative D:Relevant 答案: 【Specific ; Representative ; Relevant】 绪论 1、“中级英语写作”课程的主要写作训练是什么? A.句子写作 B.
15、段落写作 C.篇章写作 答案: 篇章写作 2、本课程不以应试为目的,但通过系统的写作训练可以达到应对英语专业四级和相应水平写作考试的要求。 A.对 B.错 答案: 对 3、本课程除了线上视频学习,没有其他直播互动环节。 A.对 B.错 答案: 错 4、我们的课程特色是什么? A.专业教师团队 B.国家精品课程之一 C.紧密结合教学实践 答案: 专业教师团队 ,国家精品课程之一 ,紧密结合教学实践 5、本课程采取“过程写作教学法”,主要包括哪些过程? A.预写 B.谋篇 C.文本修改 答案: 预写,谋篇,文本修改 第一章 1、As a writer, you should be clear ab
16、out your writing purpose and write for your purpose. A.对 B.错 答案: 对 2、If a writer can express his or her ideas clearly, he or she doesn”t have to consider too much about the audience. A.对 B.错 答案: 错 3、What is the second thing to do in the stage of prewriting? A.assess the writing situation B.generate
17、ideas C.organize ideas 答案: generate ideas 4、What could be the methods when you are generating ideas? A.freewriting B.clustering C.brainstorming 答案: freewriting ,clustering ,brainstorming 5、Revising is also a part of writing process. A.对 B.错 答案: 对 6、Thesis statement contains the main idea and outline
18、 of an essay. A.对 B.错 答案: 对 7、A thesis statement should be restricted and unified, but it doesn”t have to be specific. A.对 B.错 答案: 错 8、What may a good introduction look like? A.It is interesting. B.It quotes a famous saying. C.It may raise a controversial question. D.All of the above. 答案: All of the
19、 above. 9、What should you include in the body part of an essay? A.sub-points (or topic sentences) B.supporting details C.conclusion D.title 答案: sub-points (or topic sentences) ,supporting details 10、What should be included in a conclusion paragraph? A.summary of the main points B.restatemenst of the
20、 main points C.emphasis of the main points D.new ideas about the main points 答案: summary of the main points,restatemenst of the main points,emphasis of the main points 第二章 1、Narrative writings only include stories. A.对 B.错 答案: 错 2、What kinds of human conflict are involved in narrative writings? A.in
21、ternal conflict B.external conflict C.formal conflict 答案: internal conflict,external conflict 3、A writer can write a story in his or her own way without a definite focus. A.对 B.错 答案: 错 4、Should the thesis statement of a narrative essay always be in the introduction? A.Yes B.No 答案: No 5、Is the backgr
22、ound information necessary in the introduction of narration? A.Yes B.No 答案: Yes 6、Which part should a writer put the focus on in narrative writings? A.introduction B.conclusion C.climax 答案: climax 7、A writer can change the point of view from time to time in the narration. A.对 B.错 答案: 错 8、A writer sh
23、ould select details and events for the writing purpose instead of including everything of the story. A.对 B.错 答案: 对 9、Should there be a long ending for a story? A.Yes B.No 答案: No 10、What could be involved in narration? A.description B.dialogues C.time signals 答案: description ,dialogues ,time signals
24、第三章 1、What are the two kinds of descriptive essays? A.Objective description B.Subjective description C.Argumentative description D.Analytical description 答案:Objective description、Subjective description 2、What are the major language features of a good descriptive essay? A.It uses sensory language. B.
25、It provide sufficient details. C.It is very specific. D.It does not need a thesis. 答案:It uses sensory language.、It provide sufficient details.、It is very specific. 3、In descriptive essays, what is sensory language? A.Sight B.Hearing C.Smell D.Touch E.Taste 答案:Sight、Hearing、Smell、Touch、Taste 4、Object
26、ive descriptions are most frequently seen in scientific report, medical descriptions and crime report. A.对 B.错 答案:对 5、Subjective descriptions do not include personal feelings. A.对 B.错 答案:错 6、You have to include every detail when you write a descriptive essay. A.对 B.错 答案:错 7、You don”t need a thesis s
27、tatement when you write a descriptive essay. A.对 B.错 答案:错 8、Conclusion of a description should not include new points. A.对 B.错 答案:对 第四章 1、What is the most important thing for your thesis statement of comparison and contrast to tell the reader? A.The biggest differences between your subjects. B.Why i
28、t is important to compare these subjects. C.The biggest similarities between your subjects. 答案:Why it is important to compare these subjects. 2、Why do you sometimes choose to organize your essay using the compare then contrast format? A.It is the easiest format to use. B.To make your paper longer. C
29、.If one topic is better than the other. D.If your two topics are equally important. 答案:If one topic is better than the other. 3、Which thesis statement below is less effective ? A.New employees must go through four training sessions before they start to work. B.You can acquire a competitive spirit by
30、 practicing five personality traits. C.In this essay I want to discuss what the government should do to help homeless children. D.Preparing for a PowerPoint presentation can really be quite easy. 答案:In this essay I want to discuss what the government should do to help homeless children. 4、Which is n
31、ot the source of examples in expository? A.Personal experience B.Observation C.Personal reading D. Personal ideas 答案:Personal ideas 5、What can you emphasize when you write a cause-effect essay? A.Cause only. B.Effect only. C.Either cause or effect, or both. 答案:Either cause or effect, or both. 6、What
32、 is not correct concerning the conclusion paragraph of a cause-effect essay? A.It summarizes the main points of the essay. B.It restates the thesis. C.It can include new points that have not appeared in the body part. D.It emphasizes the major position of the author. 答案:It can include new points tha
33、t have not appeared in the body part. 7、In the process analysis writing, what can help a writer decide whether it is an informational or a directional type of process? A.the purpose of writing B.needs of audience C.the purpose of reading 答案:the purpose of writing、needs of audience 8、If one step in t
34、he process is trivial or unimportant, a writer can choose to omit it in the process analysis. A.对 B.错 答案:错 9、What should you consider when choosing to compare or contrast the two subjects? A.They belong to the same category. B.They are compared based on the same criteria. C.They are different enough
35、 to be compared. D.They are same enough to be compared. 答案:They belong to the same category.、They are compared based on the same criteria.、They are different enough to be compared. 10、What kind of orders can you follow when you write cause-effect essay? A.Chronological order. B.Order of time. C.Order of interest. D.Order of importance. 答案:Chronological order.、Order of interest.、Order of importance. 第五章 1、
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2026年江苏省宿迁市宿豫区黄山路中学等校中考数学一模试卷
- 考风考纪警示教育课件
- 草原牲畜皮毛加工疫病防护科普课件
- 全国交通安全日后续篇:儿童乘车安全课件
- 2025年甘肃史地专升本真题及答案
- 2025年上海市2025年黑龙江省(专升本)英语考试真题及参考答案
- 2026年安徽省马鞍山市初一入学语文分班考试试卷及答案
- 2025年安宁《VR设计师岗》专业培训试卷
- 2026成都市三十七中高一入学语文分班考试真题含答案
- 2026定点医疗机构医保业务知识考试题库附参考答案
- 中国慢性乙型肝炎功能性(临床)治愈临床实践专家共识课件
- 苏少版美术四年级上册第三课《精彩的表达》教学课件
- 起重吊装施工方案
- T/CAAMTB 220-2024电动载货汽车车架性能台架试验方法
- 2027物理步步高 大一轮复习第六章 微点突破3 机车启动问题
- 2026年辽宁省中考数学试卷(含答案及解析)
- 聚变装置-氚聚变设施和聚变燃料处理设施的密封和通风系统的设计和操作标准标准立项发展报告
- 家装水电施工工艺标准
- 2026-2030中国核电用铝合金材料市场需求预测与未来发展潜力研究报告
- 2026中国气象量子计算技术研发进展与产业化前景
- 2025-2030中国计算机硬件代理商行业供需关系研究投资价值评估分析报告
评论
0/150
提交评论