版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
直接细节理解题:抓关键词定位法
1.2023年新高考全国n卷第1篇第12题
Acrossthe320submissions,apatternofcategoriestheresearcherscalla"naturelanguage"beganto
emerge.Afterthecodingofallsubmissions,halfadozencategorieswerenotedmostoftenasimportantto
visitors.Theseincludeencounteringwildlife,walkingalongtheedgeofwater,andfollowinganestablished
trail.
Whatphenomenondoestheauthordescribeatthebeginningofthetext?
A.Pocketparksarenowpopular.B.Wildnatureishardtofindincities.
C.Manycitiesarcoverpopulated.D.Peopleenjoylivingclosetonature.
2.2024年高考英语二轮复习练习(新教材新高考)第1篇第1题
ExperiencingWildlifeinYellowstone(May26toSeptember2)
Whetheryou'rehikingabackcountrytrail,camping,orjustenjoyingthepark'samazingwildlifefrom
theroad,thisquickworkshopisforyouandyourfamily.Learnwheretolookforanimalsandhowto
safelyenjoyyourwildlifewatchingexperience.MeetattheCanyonVillageStore.
JuniorRangerWildlifeOlympics(June5toAugust21)
KidscantesttheirskillsandcomparetheirabilitiestotheanimalsofYellowstone.Stayforaslittleoras
longasyourplansallow.MeetinfrontoftheVisitorEducationCenter.
CanyonTalksatArtistPoint(June9toSeptember2)
Fromaclassicviewpoint,enjoyLowerFalls,theYellowstoneRiver,andthebreathtakingcolorsofthe
canyonwhilelearningaboutthearea'snaturalandhumanhistory.Discoverwhyartistsandphotographers
continuetobedrawntothisspecialplace.MeetonthelowerplatformatArtistPointontheSouthRim
Driveforthisshorttalk.
PhotographyWorkshops(June19&July10)
Enhanceyourphotographyskills—joinYellowstone^parkphotographerforahands-onprogramto
inspirenewandcreativewaysofenjoyingthebeautyandwonderofYellowstone.
6/19—Waterfalls&WideAngles:meetatArtistPoint.
7/10—Wildflowers&WhiteBalance:meetatWashburnTrailheadinChittendenparkingarea
Whichofthefourprogramsbeginstheearliest?
A.PhotographyWorkshops.B.JuniorRangerWildlifeOlympics.
C.CanyonTalksatArtistPoint.D.ExperiencingWildlifeinYellowstone.
3.2023年高考英语模拟题(新高考版)第1篇第24题
Turningsoil,pullingweeds,andharvestingcabbagesoundliketoughworkformiddleandhigh
schoolkids.Andatfirstitis,saysAbbyJaramillo,whowithanotherteacherstartedUrbanSprouts,a
schoolgardenprogramatfourlow-incomeschools.Theprogramaimstohelpstudentsdevelopscience
skills,environmentalawareness,andhealthylifestyles
WhatdoweknowaboutAbbyJaramill?
A.Sheusedtobeahealthworker.B.Shegrewupinalow-incomefamily.
C.Sheownsafast-foodrestaurant.D.SheisaninitiatorofUrbanSprouts.
4.2024年高考英语模拟试题(新高考版)第2篇第4题
Forexample,itsdevicehadtoallowboatstoeasilypassthrough,whilebeingabletorun24/7withno
impactontheenvironment.TheresultisRiverCleaning,a100percenteffective,low-cost,low-impact
solution.
WhatfeaturedoestheRiverCleaningdevicehave?
A.Itisexpensive.B.Itruns24/7.C.Itaffectstheenvironment.D.Itisdifficulttooperate.
5.2025年高考英语一轮复习练习(新教材新高考)第1篇第1题
AccordingtotheSeniorEditor,thebeginnerwritersaretemptedtoreplaceadull“said”withexciting
verbs.However,thiscanoftenleadtooverwritinganddistractthereaderfromtheactualdialogue.It*s
bettertoletthedialoguespeakforitself.
AccordingtotheSeniorEditor,thebeginnerwritersaretemptedto.
A.replaceadull"said"withexcitingverbsB.omitwhatthecharactersaidinadialogue
C.resistthewarningagainststrongemotionsD.overusetheword“said"intheirsubmissions
间接细节理解题:语义转换来概括
1.(2023年新高考I卷B篇第4题)WhenJohnToddwasachild,helovedtoexplorethewoods
aroundhishouse,observinghownaturesolvedproblems.Adirtystream,forexample,oftenbecameclear
afterflowingthroughplantsandalongrockswheretinycreatureslived.Whenhegotolder,Johnstartedto
wonderifthisprocesscouldbeusedtocleanupthemessespeopleweremaking.Afterstudyingagriculture,
medicine,andfisheriesincollege,Johnwentbacktoobservingnatureandaskingquestions.Whycan
certainplantstrapharmfulbacteria?Whichkindsoffishcancatcancer-causingchemicals?Withtheright
combinationofanimalsandplants,hefigured,maybehecouldcleanupwastethewaynaturedid.He
decidedtobuildwhathewouldlatercallaneco-machine.
WhatcanwelearnaboutJohnfromthefirsttwoparagraphs?
A.Hewasfondoftraveling.B.Heenjoyedbeingalone.
C.Hehadaninquiringmind.D.Helongedtobeadoctor.
2.(2023年全国甲卷第B篇第26题)Terri,whonowrentsahousewithfriendsinWandsworth,South
WestLondon,saysDIYalsosavesherfromlosinganydepositwhenatenancycomestoanend.Sheadds:
"I'vemovedhousemanytimesandIalwaysliketopersonalizemyroomandputuppictures,soit'sbeen
usefultoknowhowtocoverupholesandrepaintaroomtoavoidanychargeswhenI'vemovedout."
HowdidTerriavoidlosingthedepositonthehousessherented?
A.Bymakingitlooklikebefore.B.Byfurnishingitherself.
C.Bysplittingtherentwitharoommate.D.Bycancellingtherentalagreement.
3.(2024年高考英语二轮复习练习(新高考专用)第A篇第3题)RebeccaLeeCrumpler
(1831—1895)workedasanurseforeightyearsbeforestudyinginmedicalcollegeinBostonin1860.Four
yearslater,shewasthefirstAfricanAmericanwomantoreceiveamedicaldegree.ShemovedtoVirginia
in1865,wheresheprovidedmedicalcaretofreedslaves.
WhowasthefirstAfricanAmericanwithamedicaldegree?
A.JacquelineFelicedeAlmania.B.TanYunxian.C.JamesBarry.D.RebeccaLeeCrumpler.
4.(2023年新高考II卷第A篇第21题)YellowstoneNationalParkoffersavarietyofrangerprograms
throughouttheparkandthroughouttheyear.Thefollowingaredescriptionsoftherangerprogramsthis
summer.
ExperiencingWildlifeinYellowstone(May26toSeptember2)
JuniorRangerWildlifeOlympics(June5toAugust21)
CanyonTalksatArtistPoint(June9toSeptember2)
PhotographyWorkshops(June19&July10)
Whichofthefourprogramsbeginstheearliest?
A.PhotographyWorkshops.B.JuniorRangerWildlifeOlympics.
C.CanyonTalksatArtistPoint.D.ExperiencingWildlifeinYellowstone.
综合信息理解题:归纳概括定答案
1.(2023年新高考全国II卷第1篇第12题)Acrossthe320submissions,apattemofcategoriesthe
researcherscalla"naturelanguage"begantoemerge.Afterthecodingofallsubmissions,halfadozen
categorieswerenotedmostoftenasimportanttovisitors.Theseincludeencounteringwildlife,walking
alongtheedgeofwater,andfollowinganestablishedtrail.
Whydidtheresearcherscodeparticipantsubmissionsintocategories?
A.Tocomparedifferenttypesofpark-goers.B.Toexplainwhytheparkattractstourists.
C.Toanalyzethemainfeaturesof(hepark.D.Tofindpatternsinthevisitors1summaries.
2.(2023年新高考全国II卷第1篇第13题)Namingeachnatureexperiencecreatesausablelanguage,
whichhelpspeoplerecognizeandtakepartintheactivitiesthataremostsatisfyingandmeaningfultothem.
Forexample,theexperienceofwalkingalongtheedgeofwatermightbesatisfyingforayoung
professionalonaweekendhikeinthepark.Backdowntownduringaworkday,theycanenjoyamore
domesticformofthisinteractionbywalkingalongafountainontheirlunchbreak.
Whatcanwelearnfromtheexamplegiveninparagraph5?
A.Walkingisthebestwaytogainaccesstonature.
B.Youngpeoplearetoobusytointeractwithnature.
C.Thesamenatureexperiencetakesdifferentforms.
D.Thenaturelanguageenhancesworkperformance.
3.(2024年高考英语二轮复习练习(新高考专用)第2篇第2题)
Macau,asasmallcitywithonlyanareaof30.5squarekilometers,has23eye-catchingmuseums.Dueto
itsuniquehistory,bothEasternandWesternhistoricalsitescanbefound.Manyofthemareprotectedfor
culturalheritage,touristspots,ormuseums,suchastheGrandPrixMuseum,MaritimeMuseum,andWine
Museum.
WhatcanhelpyouknowmostaboutMacau'spast?
A.Takinglocalsasguides.B.Tastingatraditionaldinner.
C.Visitinghistoricalmuseums.D.Shoppingaroundeverycorner.
涉及数字计算题:加减乘除
1.(2023年新高考全国H卷第1篇第12题)
LocatedbetweenAberdeenandRepulseBay,theparksponsoredbytheHongKongDerbydatesbackto
1969.
Whatcanwelearnabouttheparkfromthetext?
A.Thelowlandsectionisthemainpartofthepark.
B.Theaudiencecanenjoysomemarineanimals'dishesthere.
C.Theparkownsthefirstin-wateramusementcenterintheworld.
D.Theparkhasahistoryofmorethanfiftyyears.
2.⑵)24年高考英语二轮复习练习(新高考专用)第1篇)Inastudy,researchersfoundthatcatsmeow
morefrequentlywhentheyarehungry.Onaverage,acatmeows15timesperhourwhenhungry,compared
toonly5timesperhourwhenwell-fed.
Howmanymoretimesdoesacatmeowperhourwhenitishungrythanwhenitiswell-fed?
A.5times.B.10times.C.15times.D.20times.
3.(2024年高考英语二轮复习练习(新高考专用)第1篇)
Achildwhoreadsonly5minutesadayoutsideschoolwillreadabout1millionwordsayear,whileachild
whoreads20minutesadaywillreadabout1.8millionwordsayear.
Howmanymorewordsdoesachildreadinayearifhereads20minutesadaythanifhereads5minutesa
day?
A.800,000words.B.1millionwords.C.1.8millionwords.D.2.8millionwords.
4.(2024年高考英语二轮复习练习(新高考专用)第1篇)
Themarinetheaterislocatedinthemiddleontopofamountainandcanhold4,000people.Inthecenter,
thereisahugepoolwithsharksandsealionsanddolphinsperforminginit.
Howmanymorepeoplecanthemarinetheaterholdthantheaquariumiftheaquariumcanhold2,500
people?
A.1,500people.B.2,500people.C.4,000people.D.6,500people.
5.(2024年高考英语二轮复习练习(新高考专用)第1篇)
Thehallofseawavesisahugewaterpool,andis152meterswide,122meterslongand2.7metersdeep.
Whatisthetotalareaofthehallofseawavesinsquaremeters?
A.18,544squaremeters.B.18,444squaremeters.
C.18,344squaremeters.D.18,244squaremeters.
答案:
直接信息理解题
1.2023年新高考全国11卷第1篇第12题
Ascitiesballoonwithgrowth,accesstonatureforpeoplelivinginurbanareasisbecominghardertofind.
Ifyouiclucky,theremightbeapocketparknearwhereyoulive,butit'sunusualtofindplacesinacity
thatarerelativelywild.
Whatphenomenondoestheauthordescribeatthebeginningofthetext?
A.Pocketparksarenowpopular.B.Wildnatureishardtofindincities.
C.Manycitiesareoverpopulated.D.Peopleenjoylivingclosetonature.
答案:B
细节理解题。根据第一段内容"Ascitiesballoonwithgrowth,accesstonatureforpeoplelivinginurban
areasisbecominghardertofind.Ifyou'relucky,theremightbeapocketparknearwhereyoulive,butit's
unusualtofindplacesinacitythatarerelativelywild.(随着城市的飞速发展,生活在城市地区的人们越
来越是以接近大自然。如果你幸运的话,你住的地方附近可能会有一个袖珍公园,但在城市里找到
相对天然的地方是罕见的)”可知,文章开头作者讲述了一种现象,在城市里,人们很难找到野生的
自然。故选B。
2.2024年高考英语二轮复习练习(新教材新高考)第1篇第1题
ExperiencingWildlifeinYellowstone(May26toSeptember2)
Whetheryou'rehikingabackcountrytrail,camping,orjustenjoyingthepark'samazingwildlifefrom
theroad,thisquickworkshopisforyouandyourfamily.Learnwheretolookforanimalsandhowto
safelyenjoyyourwildlifewatchingexperience.MeetattheCanyonVillageStore.
JuniorRangerWildlifeOlympics(June5toAugust21)
KidscantesttheirskillsandcomparetheirabilitiestotheanimalsofYellowstone.Stayforaslittleoras
longasyourplansallow.MeetinfrontoftheVisitorEducationCenter.
CanyonTalksatArtistPoint(June9toSeptember2)
Fromaclassicviewpoint,enjoyLowerFalls,theYellowstoneRiver,andthebreathtakingcolorsofthe
canyonwhilelearningaboutthearea'snaturalandhumanhistory.Discoverwhyartistsandphotographers
continuetobedrawntothisspecialplace.MeetonthelowerplatformatArtistPointontheSouthRim
Driveforthisshorttalk.
PhotographyWorkshops(June19&July10)
Enhanceyourphotographyskills—joinYellowstone'sparkphotographerforahands-onprogramto
inspirenewandcreativewaysofenjoyingthebeautyandwonderofYellowstone.
6/19—Waterfalls&WideAngles:meetatArtistPoint.
7/10一Wildflowers&WhiteBalance:meetatWashburnTrailheadinChittendenparkingarea
Whichofthefourprogramsbeginstheearliest?
A.PhotographyWorkshops.B.JuniorRangerWildlifeOlympics.
C.CanyonTalksatArtistPoint.D.ExperiencingWildlifeinYellowstone.
答案:D
分析:题目要求找出最早开始的项目,可以通过对比每个项目的时间来定位答案。文章中提到
“ExperiencingWildlifeinYellowstone(May26toSeptember2)”,时间最早。
3.2023年高考英语模拟题(新高考版)第1篇第24题
Turningsoil,pullingweeds,andharvestingcabbagesoundliketoughworkformiddleandhigh
schoolkids.Andatfirstitis,saysAbbyJaramillo,whowithanotherteacherstartedUrbanSprouts,a
schoolgardenprogramatfourlow-incomeschools.Theprogramaimstohelpstudentsdevelopscience
skills,environmentalawareness,andhealthylifestyles
WhatdowcknowaboutAbbyJaramill?
A.Sheusedtobeahealthworker.B.Shegrewupinalow-incomefamily.
C.Sheownsafast-foodrestaurant.D.SheisaninitiatorofUrbanSprouts.
答案:D
分析:题目中的关键词“AbbyJaramiH”可以直接定位到文章中的"AbbyJaramill,whowithanother
teacherstartedUrbanSprouts”,表明她是该项目的发起人。
4.2024年高考英语模拟试题(新高考版)第2篇第4题
Forexample,itsdevicehadtoallowboatstoeasilypassthrough,whilebeingabletorun24/7with
noimpactontheenvironment.TheresultisRiverCleaning,a100percenteffective,low-cost,low-impact
solution.
WhatfeaturedocstheRiverCleaningdevicehave?
A.Itisexpensive.B.Itruns24/7.C.Itaffectstheenvironment.D.Itisdifficulttooperate.
答案:B
分析:题目中的关键词“RiverCleaningdevice”可以直接定位到文章中的“beingabletonin24/7withno
impactontheenvironment”,表明该设备可以24小时运行。
5.2025年高考英语一轮复习练习(新教材新高考)第1篇第1题
AccordingtotheSeniorEditor,(hebeginnerwritersaretemptedtoreplaceadull“said”withexciting
verbs.However,thiscanoftenleadtooverwritinganddistractthereaderfromtheactualdialogue.It's
better(oletthedialoguespeakforitself.
AccordingtotheSeniorEditor,thebeginnerwritersaretemptedto.
A.replaceadull"said"withexcitingverbsB.omitwhatthecharactersaidinadialogue
C.resistthewarningagainststrongemotionsD.overusetheword"said"intheirsubmissions
AccordingtotheSeniorEditor,thebeginnerwritersaretemptedto.
选项:
A.replaceadull"said"withexcitingverbs
B.omitwhatthecharactersaidinadialogue
C.resistthewarningagainststrongemotions
D.overusetheword“said”intheirsubmissions
答案:A
分析:题目中的关键词“beginnerwriters"和“temptedto”可以直接定位到文章中的“thebeginnerwriters
aretemptedtoreplaceadull"said,withexcitingverbs”,表明初学者倾向于用激动人心的动词代替“说
间接理解题:词义转换概括
1.2023年新高考I卷第B篇第4题
WhenJohnToddwasachild,helovedtoexplorethewoodsaroundhishouse,observinghownature
solvedproblems.Adirtystream,forexample,oftenbecameclearafterflowingthroughplantsandalong
rockswheretinycreatureslived.Whenhegotolder,Johnstartedtowonderifthisprocesscouldbeusedto
cleanupthemessespeopleweremaking.Afterstudyingagriculture,medicine,andfisheriesincollege,
Johnwentbacktoobservingnatureandaskingquestions.Whycancertainplantstrapharmfulbacteria?
Whichkindsoffishcanealcancer-causingchemicals?Withtherightcombinationofanimalsandplants,he
figured,maybehecouldcleanupv/astethewaynaturedid.Hedecidedtobuildwhathewouldlatercallan
eco-machine.
WhatcanweleamaboutJohnfromthefirsttwoparagraphs?
A.Hewasfondoftraveling.
B.Heenjoyedbeingalone.
C.Hehadaninquiringmind.
D.Helongedtobeadoctor.
答案:C
分析:题目要求考生从文中提取关于John的特点。文中提到他从小喜欢探索自然,观察自然解决问
题的过程,并在长大后继续提出问题并研究如何利用自然过程清理污染。这些信息表明他具有好奇
心和探索精神,因此答案为C。
2.2023年全国甲卷第B篇第26题
Terri,whonowrentsahousewithfriendsinWandsworth,SouthWestLondon,saysDIYalsosavesher
fromlosinganydepositwhenatenancycomestoanend.Sheadds:"I'vemovedhousemanytimesandI
alwaysliketopersonalizemyroomandputuppictures,soit'sbeenusefultoknowhowtocoverupholes
andrepaintaroomtoavoidanychargeswhenI'vemovedout/
HowdidTerriavoidlosingthedepositonthehousessherented?
A.Bymakingitlooklikebefore.
B.Byfurnishingitherself.
C.Bysplittingtherentwitharoommate.
D.Bycancellingtherentalagreement.
答案:A
分析:题目要求考生理解Terri如何避免被扣除押金。文中提到她通过修补墙壁和重新粉刷房间,使
其看起来像以前一样,从而避免了被扣除押金。因此答案为A。
3.2024年高考英语二轮复习练习(新高考专用)第A篇第23题
RebeccaLeeCrumpler(1831—1895)workedasanurseforeightyearsbeforestudyinginmedicalcollege
inBostonin1860.Fouryearslater,shewasthefirstAfricanAmericanwomantoreceiveamedicaldegree.
ShemovedtoVirginiain1865,wheresheprovidedmedicalcaretofreedslaves.
WhowasthefirstAfricanAmericanwithamedicaldegree?
A.JacquelineFelicedeAlmania.
B.TanYunxian.
C.JamesBarry.
D.RebeccaLeeCrumpler.
答案:D
分析:题目要求考生从文中提取关于“第一个拥有医学学位的非裔美国人”的信息。文中明确提到
RebeccaLeeCrumpler是第一个获得医学学位的非裔美国女性,因此答案为D。
4.2023年新高考II卷第A篇第21题
YellowstoneNationalParkoffersavarietyofrangerprogramsthroughouttheparkandthroughouttheyear.
Thefollowingaredescriptionsoftherangerprogramsthissummer.
ExperiencingWildlifeinYellowstone(May26toSeptember2)
JuniorRangerWildlifeOlympics(June5toAugust21)
CanyonTalksatArtistPoint(June9toSeptember2)
PhotographyWorkshops(June19&July10)
Whichofthefourprogramsbeginstheearliest?
A.PhotographyWorkshops.
B.JuniorRangerWildlifeOlympics.
C.CanyonTalksatArtistPoint.
D.ExperiencingWildlifeinYellowstone.
答案:D
分析:题目要求考生比较四个项目的开始时间。文中提到的开始时间分别是:ExperiencingWildlifein
Yellowstone(5月26日)、JuniorRangerWildlifeOlympics(6月5日)、CanyonTalksatArtistPoint
(6月9日)和PhotographyWorkshops(6月19日)。因此,最早开始的项目是ExperiencingWildlife
inYellowstoneo
综合信息理解题:归纳概括定答案
1.2023年新高考全国H卷第1篇第12题
Acrossthe320submissions,apatternofcategoriestheresearcherscalla"naturelanguage"beganto
emerge.Afterthecodingofallsubmissions,halfadozencategorieswerenotedmostoftenasimportantto
visitors.Theseincludeencounteringwildlife,walkingalongtheedgeofwater,andfollowinganestablished
trail.
Whydidtheresearcherscodeparticipantsubmissionsintocategories?
A.Tocomparedifferenttypesofpark-goers.
B.Toexplainwhytheparkattractstourists.
C.Toanalyzethemainfeaturesofthepark.
D.Tofindpatternsinthevisitors'summaries.
答案:D
分析:题目要求归纳研究人员对参与者提交内容进行分类的原因。文章提到“apatternofcategories...
begantoemerge”和“Tofindpatternsinthevisitors'summaries,,,表明研究人员通过分类寻找规律,因
此答案为D。
2.2023年新高考全国II卷第1篇第13题
Namingeachnatureexperiencecreatesausablelanguage,whichhelpspeoplerecognizeandtakepartin
theactivitiesthataremostsatisfyingandmeaningfultothem.Forexample,theexperienceofwalking
alongiheedgeofwatermightbesatisfyingforayoungprofessionalonaweekendhikeinthepark.Back
downtownduringaworkday,theycanenjoyamoredomesticformofthisinteractionbywalkingalonga
fountainontheirlunchbreak.
Whatcanwelearnfromtheexamplegiveninparagraph5?
A.Walkingisthebestwaytogainaccesstonature.
B.Youngpeoplearetoobusytointeractwithnature.
C.Thesamenatureexperiencetakesdifferentforms.
D.Thenaturelanguageenhancesworkperformance.
答案:C
分析:题目要求归纳段落中例子的含义。文章提到“theexperienceofwalkingalongtheedgeofwater
mightbesatisfying...theycanenjoyamoredomesticformofthisinteraction”,表明相同的自然体验在不
同情境下有不同的形式,因此答案为C。
3.2024年高考英语二轮复习练习(新高考专用)第2篇第2题
Macau,asasmallcitywithonlyanareaof30.5squarekilometers,has23eye-catchingmuseums.Dueto
itsuniquehistory,bothEasternandWesternhistoricalsitescanbefound.Manyofthemareprotectedfor
culturalheritage,touristspots,ormuseums,suchastheGrandPrixMuseum,MaritimeMuseum,andWine
Museum.
WhatcanhelpyouknowmostaboutMacau'spast?
A.Takinglocalsasguides.
B.Tastingatraditionaldinner.
C.Visitinghistoricalmuseums.
D.Shoppingaroundeverycorner.
答案:C
分析:题目要求归纳了解澳门历史的最佳方式。文章提至『Duetoitsuniquehistory,bothEasternand
Westernhistoricalsitescanbefound.Manyofthemareprotectedforculturalheritage,touristspots,or
museums”,表明参观历史博物馆是了解澳门历史的最佳方式,因此答案为C。
涉及数字计算题:加减乘除
1.2023年新高考全国H卷第1篇第12题
LocatedbetweenAberdeenandRepulseBay,theparksponsoredbytheHongKongDerbydatesbackto
1969.
Whatcanwelearnabouttheparkfromthetext?
A.Thelowlandsectionisthemainpartofthepark.
B.Theaudiencecanenjoysomemarineanimals'dishesthere.
C.Theparkownsthefirstin-wateramusementcenterintheworld.
D.Theparkhasahistoryofmorethanfiftyyears.
答案:D
分析:题目要求考生通过计算时间得出答案
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 广西崇左2026学年八年级上学期期中数学试题附答案
- 内蒙古成考专升本高数二真题含答案卷
- 湖南成考高升专理化综合刷题自测试卷
- 2026年单调性的理解题目及答案
- 2026国内文旅消费复苏趋势报告
- 2026年10月广东广州市天河区智谷第一实验学校编外聘用制专任教师招聘1人笔试备考题库及答案解析
- 2026福建厦门市集美区康城幼儿园非在编教职工招聘1人考试备考题库及答案解析
- 2026黑龙江双鸭山市集贤县物业服务中心公益性岗位招聘4人笔试参考题库及答案解析
- 2026广西南宁上林县公安局面向社会招聘警务辅助人员50人笔试模拟试题及答案解析
- 2026广西南宁上林县医疗集团招聘编外工作人员22人(第三批次)考试参考题库及答案解析
- 《SJG29-2023合成材料运动场地面层质量控制标准》
- 我的梦想旅游
- 《红色的天空》话剧剧本
- 《自然教育志愿者规范》(T-CSF 020-2021)
- 单位资产清查报告范文(12篇)
- 2025版《VOCs废气处理设施安全检查表》(全)
- 道路运输和其他安全安全生产实务注册安全工程师考试(初级)试卷与参考答案(2024年)
- 中建污水顶管施工方案
- 安防监控系统供货及安装方案
- TCSBZ 004-2024 石材护理技术规范
- 国家临床重点专科建设项目-泌尿外科项目验收汇报
评论
0/150
提交评论