下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
2026年甘肃嘉峪关市高职单招英语试题及答案SectionA:VocabularyandStructure
1.I_______(be)ateacherfortenyearsbythetimeyoucomebacknextsummer.
A.willhavebeen
B.havebeen
C.was
D.am
答案:A
2.Thestudents_______(notfinish)theirhomeworkyet,sotheteacherisworriedabouttheirprogress.
A.haven't
B.don't
C.didn't
D.hasn't
答案:D
3.IfI_______(have)enoughmoney,Iwouldbuyanewlaptop.
A.willhave
B.have
C.had
D.wouldhave
答案:C
4.Theteacheraskedus_______(nottalk)duringtheexam.
A.tonot
B.notto
C.don't
D.not
答案:B
5.She_______(go)tothelibraryeveryweekend,butnowshehaschangedherhabit.
A.goes
B.went
C.hasgone
D.usedtogo
答案:D
SectionB:ReadingComprehension
Passage:
TheInternethasbecomeanessentialpartofourlives.Ithasrevolutionizedthewaywecommunicate,accessinformation,andevenshop.However,alongwithitsbenefits,theInternetalsobringssomechallenges.
Oneofthemainchallengesistheissueofonlineprivacy.Withtheincreasingamountofpersonalinformationbeingsharedonline,ithasbecomeeasierforhackerstostealidentitiesandcommitfraud.Moreover,theInternetcanbeaplatformforcyberbullyingandharassment.
Toaddresstheseissues,governmentsandorganizationsaroundtheworldareimplementingmeasurestoprotectonlineprivacyandensureasafeInternetenvironment.Thesemeasuresincludestrongerencryption,bettersecurityprotocols,andstricterregulationsondatacollectionandsharing.
6.Whatisthemainideaofthepassage?
A.ThebenefitsoftheInternet
B.ThechallengesoftheInternet
C.Theimportanceofonlineprivacy
D.Themeasurestoprotectonlineprivacy
答案:B
7.Accordingtothepassage,whatisoneofthemainchallengesoftheInternet?
A.Theincreasingamountofpersonalinformationbeingsharedonline
B.Therevolutionincommunication
C.Thedevelopmentofonlineshopping
D.Theriseofcyberbullyingandharassment
答案:A
8.Whatmeasuresarebeingtakentoprotectonlineprivacy?
A.Strongerencryptionandbettersecurityprotocols
B.Stricterregulationsondatacollectionandsharing
C.BothAandB
D.Noneoftheabove
答案:C
SectionC:Translation
9.PleasetranslatethefollowingsentenceintoEnglish:
"尽管遇到了很多困难,但她还是坚持完成了学业。"
答案:Althoughshefacedmanydifficulties,shestillperseveredincompletinghereducation.
10.Pleasetranslatethe
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2026年安全生产例会汇报模板
- 大学班级团建的活动策划书(3篇)
- 发言稿-教学经验交流发言稿(篇一)
- 年会汇报发言稿(3篇)
- 2026年校招:内蒙古水利水电勘测设计院面试题及答案
- 2026年校招:春秋航空心理测试题及答案
- 2026年江苏省部编版四年级科学第4课光课件
- 2026年校招:黑龙江新产业投资集团试题及答案
- 2026年校招:安徽国有资本运营控股集团面试题及答案
- 2026年校招:金东投资集团笔试题及答案
- 2026年专业技术人员继续教育公需科目-智慧城市历年参考题库含答案解析
- 2026年县直机关干部公开遴选笔试试卷(附答案)
- 26新六年级上册道德与法治【知识点总结】
- 石材护理技术规范SOP
- CSCO结直肠癌诊疗指南(2026版)
- 《新能源专业导论》新能源相关专业全套教学课件
- 临床实验(检验、病理)标本采集、储存、运送制度
- 2026国药控股星鲨制药(厦门)有限公司福建校园招聘备考题库新版
- 酒店管理心理学
- 司炉工培训课件下载
- 眼视光特检技术 第3版 课件 第7、8章 眼表综合分析仪;角膜地形图
评论
0/150
提交评论