版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、高中英语Unit4AglimpseofthefutureSectionBUsinglanguage试题含解析外研版选择性必修3高中英语Unit4AglimpseofthefutureSectionBUsinglanguage试题含解析外研版选择性必修3高中英语Unit4AglimpseofthefutureSectionBUsinglanguage试题含解析外研版选择性必修3Unit4AglimpseofthefutureSectionBUsinglanguage课后篇巩固提升基础夯实.单句语法填空1。More than one picture(show) that over 70 of th
2、e island(be) covered by water。答案shows;is2.Large amounts of money(be) spent on the magnificent building,but the poor(be) not allowed to have a single room。答案were;were3。I,who(be) your best friend,will surely stand on your side.答案am4。Barbara is easy to recognise as shes the only one of the women who(we
3、ar) evening dress.答案wears5。Not only I but also Jane and Mary(be) tired of having one examination after another.答案are6.Cathy,as well as her cousins,(study) Chinese in China now.答案is studying。短语填空on the horizon;couldnt wait to;result in;feel confident about;be bound to;have a talent for;take turns to1
4、。The nurses look after the patients last month。答案took turns to2.After graduation,she return to her hometown.答案couldnt wait to3。The commanders mind was at ease and he the future.答案felt confident about4。This section of the road is so narrow that there be traffic jams now and then。答案are bound to5。There
5、 is some excitement ,but I cant tell you about it。答案on the horizon6.He music and was appointed conductor of Shanghai Symphony Orchestra at the age of 30。答案had a talent for7。Look for a review partner because studying by yourself might eventually laziness。答案result in。完成句子1.昨天我们以每小时八十英里的速度顺风而下。Yesterda
6、y we were running down the windan hour。答案at the speed of eighty miles2.医疗队由十二名医生组成。The medical team .答案was made up of twelve doctors3。她是唯一一位迟到的女生。She was the only one of the girls .答案who was late4.我们所需要的是更多的时间。What we need 。答案is more time素养提升。七选五We are not born with courage,but neither are we born w
7、ith fear。Maybe some fears are brought on by your own experiences,by what someone has told you,by what youve read in the papers.Some fears are valid,like walking alone in a bad part of a town at two oclock in the morning.1Fears,even the most basic ones,can totally destroy our ambitions。Fear can destr
8、oy fortunes。Fear can destroy relationships.2 It is one of the many enemies hidden inside us.Let me tell you about four of the other enemies we face from within.The first enemy that youve got to destroy before it destroys you is indifference.Another enemy we face is indecision.Indecision is the thief
9、 of opportunity and enterprise.3 Take a sword to this enemy.The third enemy inside is doubt。Sure,theres room for healthy skepticism.You cant believe everything。But you also cant let doubt take over。Many people doubt the past,doubt the future,doubt each other,and doubt almost everything.4It will dest
10、roy your life and your chances of success.The final interior enemy is over caution。Timidity (怯懦) is not a virtue;its an illness.If you let it go,itll conquer you。Timid people dont get promoted。They dont advance and grow and become powerful in the marketplace.Youve got to avoid over caution。Do battle
11、 with the enemy。Do battle with your fears.5 Be courageous in your life and in your pursuit of the things you want and the person you want to become。A.Worse of all,they doubt themselves。B.It will steal your chances for a better future。C.Fear,if left unchecked,can destroy our lives。D.Whatever is out t
12、o get you,youve got to get it.E。It can be useful and drives you forward if you cope with it properly.F.Build your courage to fight whats keeping you from your goals and dreams.G。But once you learn to avoid that situation,you wont need to live in fear of it。【语篇解读】这是一篇议论文。文章主要讲述了人们的生命中面临多种敌人,恐惧是最基本的,呼
13、吁人们充满勇气和它们对抗。1.G根据第一段的“Somefearsarevalid,likewalkingaloneinabadpartofatownattwooclockinthemorning。”可知,此处列举了一个关于恐惧的情形;再结合全篇,告诉人们要战胜心中的恐惧。故G项(但是一旦你学会避免这个情况,你不需要生活在这种恐惧之中.)是对上句话的总结,符合题意。故选G项。2.C根据第二段“Fears,eventhemostbasicones,cantotallydestroyourambitions。Fearcandestroyfortunes.Fearcandestroyrelations
14、hips.可知,恐惧会摧残我们很多方面.故C项(恐惧,如果任其发展,会摧毁我们的生命。)是被摧残的方面之一,符合题意.故选C项。3.B根据第三段“Indecisionisthethiefofopportunityandenterprise.”可知,优柔寡断是小偷,故与B项(它会偷走获得更好未来的机会)相联系.故选B项。4。A根据第四段“Manypeopledoubtthepast,doubtthefuture,doubteachother,anddoubtalmosteverything.”可知,此段在论述人们都会怀疑什么。故A项(更糟的是,他们会怀疑自己.)是补充说明,符合题意。故选A项。5
15、。F根据第六段“Dobattlewiththeenemy.Dobattlewithyourfears.和“Becourageousinyourlifeandinyourpursuitofthethingsyouwantandthepersonyouwanttobecome.”可知,要和敌人对抗,去实现梦想。故F项“建立勇气去对抗阻碍你实现目标和梦想的事串联上下文,符合题意.故选F项。.完形填空One day,Taylor received a random Facebook message,“Im Willie from Liberia.I need some 1 assistance.” T
16、aylor didnt 2 it and thought it was some Internet scam(诈骗)。But he wanted to see what the 3 were.So he replied,saying that he owned a photography business and could use some pictures。Soon came Willies shots of people in shabby neighbourhoods。For Taylor,the images were 4。Hed never seen such poverty。He
17、 thought,“I have to find a 5 to reward him for his work。6,I would be the scammer。Taylor 7 a crowdfunding site,where he tried selling copies of Willies photos.In no time he raised $1,000.He sent Willie the money but asked him to 8 half of it.It was a test。But pictures arrived showing joyful 9 with ne
18、w book bags and notebooksWillie had bought out a market and blessed five schools with 10。“He came through。” Taylor eventually set aside his 11 and travelled 6,500 miles to meet Willie.“I set out to 12 a man,but ended up helping him。Sometimes people 13 you when you give them a chance。”Willie has chan
19、ged,too。“I used to 14。Now Im the one whos giving.When you 15 that,you come from nobody to somebody。Ive come from zero to hero。”【语篇解读】这是一篇记叙文。Taylor收到来自利比里亚的Willie的求助信息,尽管很怀疑但还是通过众筹的方式把筹到的钱寄给Willie。事实证明,Taylor的决定很正确,他的行为不仅帮到了别人,也让自己有了改变。1.A.technicalB。financialC.medicalD.legal答案B解析考查形容词词义辨析。句意:我需要一些经
20、济援助。下文提到Taylor给Willie寄钱,所以推出Willie需要经济援助。故选B项。2.A。buyB.graspC。resistD。read答案A解析考查固定搭配。根据“thoughtitwassomeInternetscam可知Taylor不信Willie所说的,不相信的固定表达是“dontbuyit”。故选A项。3.A.rulesB。commentsC。messagesD。tricks答案D解析考查名词词义辨析。根据上句中提到的Taylor认为是网络诈骗可知,此处用tricks来呼应“Internetscam”。故选D项.4.A。heartbreakingB.painstaking
21、C.well-developedD.oldfashioned答案A解析考查形容词义辨析。heartbreaking“令人心碎的”.根据前文提到的“SooncameWilliesshotsofpeopleinshabbyneighbourhoods.”可知,照片上的内容会让人觉得心碎。故选A项。5.A。personB.reasonC。schoolD。way答案D解析考查名词词义辨析。根据下文提到的Taylor到众筹网站,通过卖照片来筹钱的行为可知,Taylor想出了帮助Willie的方法。故选D项。6。A。HoweverB.ThereforeC。OtherwiseD.Instead答案C解析考查
22、副词词义辨析。根据句型结构判断“Iwouldbethescammer”是虚拟语气,选项中能用于虚拟语气的是otherwise。故选C项。7。A.broke intoB.turned toC.put downD.longed for答案B解析考查动词短语辨析。句意:Taylor求助于一个众筹网站,在网站上他尝试卖Willie拍摄照片的复印版.根据句意可知,Taylor在网站上卖照片筹钱,选项中和此意义相近的是B项。故选B项。8。A。raiseB。returnC.donateD。earn答案C解析考查动词词义辨析。句意:他把钱寄给Willie,但要求他捐出一半.根据下文提到的,Willie按Tay
23、lor的要求,虽然没有直接捐钱,但用钱给5所学校的孩子买了书包和笔记本可知,此处用“donate符合文意.故选C项。9.A。beggarsB.photographersC.studentsD.neighbours答案C解析考查名词词义辨析。由“newbookbagsandnotebooks”可知,照片上的人是学生。故选C项。10。A。abundanceB.intelligenceC。experienceD。patience答案A解析考查名词词义辨析。根据此句中的“boughtoutamarket可知,他买了大量的物品来帮助学校.故选A项。11。A.faithB.doubtC.wisdomD.l
24、oss答案B解析考查名词词义辨析。根据前文中提到的Taylor觉得信息是网络诈骗和他用钱测试Willie可知,他之前怀疑Willie。故选B项。12。A。confuseB.entertainC.assistD。embarrass答案D解析考查动词词义辨析.根据上文中提到的Taylor用谎话回复Willie可知,一开始他并不想帮他,只是想拆穿他让他难堪。故选D项。13.A。disappointB。respectC。surpriseD.bother答案C解析考查动词词义辨析。根据上文讲的故事可知,Willie做的事情对于Taylor来说是意外也是惊喜。故选C项。14.A。receiveB。save
25、C。cheatD。suspect答案A解析考查动词词义辨析.由句中的“giving”可知空格处用“receive”它们是两个相对的动作,符合本句句意。故选A项。15。A.sayB.doC.imagineD。consider答案B解析考查动词词义辨析。根据文章叙述的故事,Taylor因为帮助了Willie觉得自己有了好的改变,给予让他从小人物变成了一个对他人来说重要的人,他明白了给予的意义。“dothat”是指前文提及的“give”,意指“付出”和“给与。故选B项。.语法填空A computer program has beaten a human champion at the ancient
26、 Chinese board game Go.It marked an important advance for the 1. (develop) of artificial intelligence.The program,2. (call) AlphaGo,had taught itself how to win。It beat the European champion in all five games of a match in October.The developers say 3.(it) learning ability may someday let computers
27、help solve real-world problems.Those could include making medical diagnoses and 4. (conduct) scientific research.Previously computers have beaten humans in other 5。 (game)。But among classic games,Go has long been viewed as the most challenging for artificial intelligence to master。Go originated in C
28、hina more than 2,500 years ago.6. game involves two players who take turns putting markers on a checkerboardlike grid.The object is to surround more area on the board with the markers than ones opponent(对手)。Players obtain the opponents pieces 7。 surrounding them.The rules are simple,8。 playing it is not。Its probably the most complex game ever created by humans.Martin Mueller,a computing science professor,9. (wor
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 工程安装窗户合同范本
- 工业原料采购合同范本
- 山岭租赁合同协议模板
- 工程临时水电合同范本
- 工程进度担保合同范本
- 学校食堂厨师合同范本
- 工程维修承接合同范本
- 耳声发射应用x教案
- 小学六年级语文爷爷的毡靴教案及教学反思(2025-2026学年)
- 洁净室空气处理过程图教案
- NB-T20048-2011核电厂建设项目经济评价方法
- 生物医学分析化学方程式总结
- 钯金的选矿工艺
- 家庭系统疗法
- 四川省遂宁市2024届高三上学期零诊考试高三生物答案
- 桥梁施工技术培训课件
- 南部山区仲宫街道乡村建设规划一张表
- 锅炉焊接工艺规程
- 中学生地理奥林匹克竞赛(高中组)试题
- GB/T 4291-2017冰晶石
- GB/T 4249-2018产品几何技术规范(GPS)基础概念、原则和规则
评论
0/150
提交评论