外研版英语中考试卷与参考答案(2024年)_第1页
外研版英语中考试卷与参考答案(2024年)_第2页
外研版英语中考试卷与参考答案(2024年)_第3页
外研版英语中考试卷与参考答案(2024年)_第4页
外研版英语中考试卷与参考答案(2024年)_第5页
已阅读5页,还剩18页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

2024年外研版英语中考仿真试卷与参考答案

一、听力部分(本大题有20小题,每小题1分,共20分)

1>Listentotheconversationandanswerthequestion.

A.Whatisthemandoing?

B.WhatisthewomanJsopinionabouttheman'splan?

C.Wheredoestheconversationmostlikelytakeplace?

W:Hey,John,whatareyoudoinghere?Tdidn,tknowyouwereplanningto

visitthenewshoppingmall.

M:Yeah,Ihearditjustopenedupandwantedtocheckitout.Doyouthink

it'sworthavisit?

W:AbsnlntAly!I'VPhonntharoacoup1Aoftimpsalready.Thpstnrpsarp

greatandtheyhavesonefantasticdiscounts.

Q:Whatisthemandoing?

A.Heisplanningtovisitthenewshoppingmall.(Answer:B)

1、Listentothedialogueandchoosethebestanswertothequestion.

A.Whattimeisitnow?

B.Whatisthewomanplanningtodo?

C.Howdoesthewonanfeelabouttheweather?

M:Goodmorning,it'sabeautifuldayoutside,isn,tit?

W:Yes,itis.Iwasjustthinkingofgoingforawalkinthepark.Doyou

thinkit'sagoodidea?

M:Sure,whynot?Theweatherisperfectforawalk.It'snottoohot,and

thebreezeisnice.

W:Ithinkyou'reright.It'11beagreatwaytostarttheday.

Q:Whatisthewomanplanningtodo?

A.Sheisplanningtogoforawalkinthepark.(Answer:B)

解析:

1、根据对话内容,男士在询问女士是否觉得去新购物中心值得,女士表示绝对值

得,并提到她已经去过几次,商店很好,还有一些不错的折扣。因此,答案是B,男士

正在计划去新购物中心。

2、对话中男士说外面天气很好,女士表示她正在考虑去公园散步,男士同意这是

一个好主意,因为天气很完美。因此,答案是B,女士计划去公园散步。

3、Listentothefollowingconversationandanswerthequestion.

A;Hi,howareyoudoingtoday?

B:I'mfine,thankyou.Howaboutyou?

A:I'mdoingwell,butVmalittleworriedabouttheexamnextweek.

B:Whyarcyouworried0

A:IhavenJtstudiedenough.IfeellikeI'ngoingtofail.

Question:Whatisthemainconcernofthespeaker?

Answer:Thespeakerisworriedaboutfai1ingtheexam.

Explanation:Intheconversation,thespeakerexplicitlymentionsbeing

worriedaboutfai1ingtheexamnextweek,whichindicatestheirmainconcern.

4、Listentothefollowingdialogueandcompletethesentence.

M:Hi,canyouhelpmefindthebookaEnglishGrammarinUse“byRaymond

Murphy?

W:Sure,it'sinthenon-fictionsection.Youcanfinditonthesecondshelf

fromtheleft.

Question:Whereisthebook“EnglishGranmarinUse”located?

Answer:Thebookislocatedinthenon-fictionsectiononthesecondshelffrom

theleft.

Explanation:Inthedialogue,thewomandirectsthemantothenon-fiction

sectionandspecifiesthatthebookisonthesecondshelffromtheleft,

providingtheexactlocationofthebook.

5、WhatdoesSarahplantododuringhersummervacation?

A.SheplanstotravelaroundEurope.

B.SheinLendstovisithergrandparenlsinthecountryside.

C.Shewillbeattendingasummercamp.

Answer:B.Sheintendstovisithergrandparentsinthecountryside.

Explanation:Inthedialogue,Sarahmentionsthatshewantstospendsome

qualitytimewithhergrandparentswholiveonafarm.Thisindicatesthather

mainplanistovisitthemratherthantravelextensivelyorattendacamp.

6、HowwillMarkinprovehisEnglishspeakingskills?

A.Bypracticingwithnativespeakersonline.

B.BywatchingEngishmovieswithoutsubtitles.

Dr.Johnson:Absolutely,it'scrucial.Regularexercisenotonlyhelps

usmaintainahealthyweight,butitalsoimprovesourcardiovascularhealth,

strengthensourbones,andboostsourmentalwell-being.

Question:Whataresomebenefitsofregularexerciseaccordingto

Dr.Johnson?

A.Maintainingahealthyweight,improvingcardiovascularhealth,

strengtheningbones,andboostingmentalwel1-being.

B.Onlymaintainingahealthyweight.

C.Improvingcardiovascularhealthandstrengtheningbones.

D.Boostingmentalwell-being.

CorrectAnswer:A.Maintainingahealthyweight,improvingcardiovascular

health,strengtheningbones,andboostingmentalwell-being.

9.Youhearaconversationbetweentwostudentsataschoolevent.Thestudent

isdiscussingLheschool,supcomingsporlsday.

StudentA:"lean'twaitforsportsday.I'mgoingtoruninthe100-meter

dash."

StudentB:"That'sgreat!You'vcbeentrainingreallyhard.Whodoyouthink

isyourbiggestcompetitor?”

StudentA:"Ithinkit'sgoingtobeJohnfromthebasketballteam.He'ssuper

fast.”

Question:WhatsportisStudentAplanningtoparticipatein?

A)Basketbal1

B)100-meterdash

C)Longjump

D)Soccer

Answer:B)100-meterdash

Explanation:StudentAexplicitlymentions,"I'mgoingtoruninthe

100-meterdash,whichindicatesthatthisisthesporttheyplantoparticipate

in.

10.Youlistentoateacherexplainingtherulesofascienceprojecttoa

class.

Teacher:''Remember,yourscienceprojectoustincludeanexperiment.You

needtoclearlystateyourhypothesis,performtheexperiment,andthenanalyze

theresults.Don,tforgettoincludeaconclusionthatsummarizeswhatyou've

learned.”

Question:Wheildoestheteacheremphasizeshouldbeincludedinthescience

project?

A)Onlythehypothesis

B)Onlytheresults

C)Thehypothesis,experiment,andconclusion

D)Theteacherysapproval

Answer:C)Thehypothesis,experiment,andconclusion

Explanation:Theteacherspecifiesthattheprojectmustincludea

hypothesis,theexperimentitself,andananalysisoftheresults,followedby

aconclusion.Thisindicatesthatalltheseelementsareimportantcomponents

ofthescienceproject.

11.Youhearaconversationbetweentwostudentsdiscussingtheirweekend

plans.

A.Theyplantogotothebeach.

B.Theyplantovisittheirgrandparents.

C.Theyplantogohiking.

Answer:A

Explanation:Intheconversation,onestudentsays,“Iwasthinkingof

goingtothebeachthisweekend.wThisindicatesthatoptionAisthecorrect

answer.

12.Youhearateacherexplaininganewsubjecttoherclass.

A.Theteacheristalkingaboutscience.

B.TheteacheristalkingabouIhistory.

C.Theteacheristalkingaboutart.

Answer:A

Explanation:Theteacherusestermslike“elements,“"atoms,“and

“molecules,“whichar?relatedtoscience.Therefore,optionAisthecorrect

answer.

13.Listentothefollowingdialogueandanswerthequestion.

A:Howdoyoulikethenewpizzaplaceneartheschool?

B:Oh,it'sreallygreat!Theyhaveavarietyofflavors,andthecrust

iscrispy.

Question:Whatdoesthesecondspeakerthinkofthenewpizzaplace?

Answer:Thesecondspeakerthinksthenewpizzaplaceisreallygreat.

Explanation:Thesecondspeakerusesthephrase"Oh,it'sreallygreat!”to

expresstheirpositiveopinionaboutthenewpizzaplace.

14.Listentothefollowingpassageandcompletethefollowingsentencewith

thecorrectinformation.

Theworldisbecomingmoreandmoreconnected.Inthepast,peopleusedto

travelbyhorseandcarriage,butnowtheycanflyacrosstheglobeinjusta

fewhours.Thishasmadeiteasierforpeopletomeetanddobusinesswitheach

other.However,ithasalsobroughtsomechallenges.Onechallengeisthatpeople

arespendinglesstimewiththeirfamiliesandfriendsbecausetheyarealways

busywithworkandtravel.

Senlence:OnechallengeofglobalizaLionisthatpeoplearespendingless

timewiththeirfamiliesandfriends.

Answer:Onechallengeofglobalizationisthatpeoplearespendinglesstime

withtheirfamiliesandfriends.

Explanation:Thepassagedirectlystatesthatonechallengeofglobalization

isthatpeoplearespendinglesstimewiththeirfamiliesandfriendsdueto

theirbusyworkandtravelschedules.

15.Youwillhearaconversationbetweentwofriendsabouttheirweekend

plans.Listencarefullyandchoosethebestanswertothequestion.

Question:Whatdoesthemanplantodothisweekend?

A.Gotothemovies.

B.Visitafriend.

C.Stayathomeandreadbooks.

Answer:C

Explanation:Intheconversation,themansays,“Well,IthinkI'11just

stayathomethisweekendandcatchuponmyreading."Thisindicatesthathe

planstostayathomeandreadbooks.

16.Youwillhearashortpassageabouttheimportanceofexercise.Listen

carefullyandanswerthequestion.

Question:Accordingtothepassage,whatisthemainbenefitofregular

exercise?

A.Ithelpsyousleepbetter.

B.Ilimprovesyourmemory.

C.Itincreasesyourenergylevel.

Answer:C

Explanation:Thepassagestates,uRegularexercisecanboostyourenergy

levelsandhelpyoufeelmorealertthroughouttheday."Thissuggeststhat

themainbenefitofregularexerciseisthatitincreasesyourenergylevel.

17.Youhearaconversationbetweentwofriends,TomandLucy.Theyare

discussingtheirweekendplans.

Tom:"HeyLucy,doyouhaveanyplansfortheweekend?n

Lucy:"Notyet,Tom.Howaboutyou?”

Tom:“Well,Iwasthinkingofgoinghikingwithmyfriends.Howaboutyou?”

Lucy:"Thatsoundsfun!Imightjuststayinandreadsomebooks.”

Tom:“Okay,letmeknowifyouchangeyourmind.I'11beatthetrailheadat

8amonSaturday.”

Lucy:"Sure,Tom.I'11giveyouacallifIdecidetojoinyou.”

Question:Whatis,?om,splanfortheweekend?

A)Heplanstostayinandreadbooks.

B)Heplanstogohikingwithhisfriends.

C)Heplanstohaveanovienightwithhisfriends.

D)Heplanstogoshoppingwithhisfriends.

Answer:B

Explanation:Intheconversation,Tommentionsthathewasthinkingofgoing

hikingwiIhhisfriends.ThisindicateslhaIhisplanfortheweekendislogo

hiking.

18.Youhearaconversationbetweenastudent,John,andhisteacher,

Mrs.Smith,intheschoollibrary.

Mrs.Smith:"John,Inoticedyoudidn,tfinishyourassignmentfor

Englishclass.Canyouexplainwhathappened?r,

John:"Well,Mrs.Smith,Itriedtoworkonitlastnight,butIhadalot

oftroubleunderstandingthematerial.”

Mrs.Smith:"Isee.Doyouhaveanyquestionsabouttheassignmentthat

Icanhelpyouwith?”

John:"Yes,Mrs.Smith.I'mstrugglingwiththeessayprompt.Couldyou

pleaseprovidesomeguidanceonhowtoapproachit?”

Mrs.Smith:"Ofcourse,John.Let'smeetafterclasstodiscusstheessay

promptandworkonyourassignmenttogether.”

Question:WhatisthemainissuethatJohnisfacingwithhisEnglish

assignment?

A)Hedoesn,tunderstandtheessayprompt.

B)Hedidn,thaveenoughtimetofinishtheassignment.

C)Hedoesn'tknowhowtostructuretheessay.

D)Hecouldn'tfindthenecessaryresourcesfortheassignment.

Answer:A

Explanation:Johnmentionsthathe'sstrugglingwiththeessaypromptand

is1ookingforguidanceDOhowloapproachil.ThisindicatesIhaLhismainissue

isunderstandingtheessayprompt.

19.Youwillhearaconversationbetweentwofriends.Listenandanswerthe

followingquestion.

Whatdoesthemansuggestdoingthisweekend?

A.Goingtothebeach.

B.Visitingamuseum.

C.Stayingathome.

Answer:B

Explanation:Intheconversation,themansays,“Howaboutwevisitthe

museumthisweekend?Iheardtheyhaveanewexhibit."Thisindicatesthathe

suggestsvisitingthenuseum.

20.Youwillhearashorttalkabouthealthyeatinghabits.Listenandanswer

thefollowingquestion.

Accordingtothetalk,whichofthefollowingisNOTahealthyeatinghabit?

A.Eatingavarietyoffruitsandvegetables.

B.Drinkingplentyofwater.

C.Eatingfastfoodregularly.

Answer:C

Explanation:Inthetalk,thespeakermentionstheimportanceofeatinga

varietyoffruitsandvegetablesanddrinkingplentyofwater.However,they

alsowarnagainsteatingfastfoodregularlyduetoitshighfatandsugarcontent.

Therefore,eatingfastfoodregularlyisNOTahealLhyeatinghabit.

二、阅读理解(30分)

ReadingComprehension

Passage:

InthesmalltownofWillowCreek,therewasoncealibrarythatwasnot

likeanyother.Thislibrary,calledtheWillowCreekLibrary,wasamagical

placewherebookscouldtalkandstoriescouldcometolife.Thelibrarywas

runbyanelderlylibrariannamedMrs.Thompson,whohadagentlesmileand

awealthofknowledge.

Onesunnyafternoon,ayounggirlnamedLilywanderedintothelibrary.She

hadheardstoriesabout.themagicalbooksfromhergrandmother,whohadbeen

aregularatthelibraryforyears.Lilywasfascinatedbytheideaofbooks

thatcouldtellhertalesofadventureandwonder.

AsLilyexploredthelibrary,shefoundherselfinthechildren'ssection,

wheretheshelveswerelinedwithcolorfulbooks.Shepickedupabooktitled

“TheEnchantedForest"andbegantoread.Toheramazement,thewordsonthe

pagestartedtomoveandthestorybegantounfoldinfrontofhereyes.

l.WhatwasuniqueabouttheWillowCreekLibrary?

A)Ithadthelargestcollectionofbooks.

B)ItwasrunbyMrs.Thompson,whohadagentlesmile.

C)Thebookscouldtalkandstoriescouldcometolife.

D)Itwasasmalltownlibrary.

2.WhydidLilyvisittheWillowCreekLibrary?

A)Shewaslookingforanewbooktoread.

B)ShewantedtomeetMrs.Thompson.

C)Shehadheardstoriesaboutthemagicalbooks.

D)Shewasonaschooltrip.

3.WhathappenedwhenLilybegantoread“TheEnchantedForest”?

A)Thebookfellapart.

B)Thewordsonthepagebegantomoveandthestorycametolife.

C)Mrs.Thompsoninterruptedher.

D)Thelibrarystartedtospin.

Answers:

l.C)Thebookscouldtalkandstoriescouldcometolife.

2.C)Shehadheardstoriesaboutthemagicalbooks.

3.B)Thewordsonthepagebegantomoveandthestorycametolife.

三、完型填空(15分)

Title:ADayatthePark

Passage:

Itwasabeautifulday,soSarahdecidedtospendsometimeoutdoors.Shetook

herbicycleandrodetothenearestpark.Whenshearrived,shenoticedmany

peoplewerealreadythereenjoyingthesunshine.Somechildrenwereplaying

games,whileotherswerefeedingtheducksbythepond.Sarahfoundaquietspot

underabigtreeandsatdowntoreadherbook.Suddenly,sheheardsomeone

callinghername.ItwasherfriendTomwhohadcometojoinherforapicnic.

Theyspenttherestoftheafternoonchattingandlaughingtogether.

l.Sarahdecidedtospendsometime.

A.indoors

B.outdoors

C.studying

D.sleeping

2.Sarahrodetotheparkonher.

A.skateboard

B.scooter

C.bicycle

D.motorcycle

3.Thechildrenwerefeedingthebythepond.

A.cats

B.dogs

C.birds

D.ducks

4.Sarahfoundaquietspotunderabig.

A.building

B.tree

C.bench

D.bridge

5.TomcametojoinSarahfora.

A.party

B.picnic

C.game

D.movie

Key:

1._B._outdoors

2.C.bicycle

3.D.ducks

4.—B._tree

5.B.picnic

Thisexerciseaimstotestvocabularycomprehensionandcontext

understandingwithinanarrative.

四、语法填空题(本大题有10小题,每小题1分,共10分)

1、Ihavenever(go)toParis,butIwouldlovetovisittheEiffelTowerone

day.

A.gone

B.gone

C.go

D.going

Answer:A.gone

Explanation:Thecorrectformoftheverbtouseinthesentenceisthepast

participle,whichis“gone,“todescribeacoupletedactioninthepastthat

isrelevanttothepresentsituation.Thesentencemeans“Ihaveneverbeen

toParis,butIwouldlovetovisittheEiffelToweroneday.”

2、Ifyou(be)morecareful,youwouldnothavemadesomany

mistakesinyourreport.

A.were

B.was

C.be

D.are

Answer:A.were

Explanation:Thecorrectformoftheverbtouseinthesentenceisthepast

conditional,whichis“were"toindicateahypotheticalpastsituation.The

sentencemeans“Ifyouhadbeenmorecarefulinthepast,youwouldnothave

madesomanymistakesinyourreport.”

3、Yesterday,Imetanoldfriendof(I)atthepark.Wehadn,tseen

eachotherforyears.

•Answer:mine

•Explanation:Inthissentence,weusethepossessiveform'mine'which

standsfor'myfriend.’Itisusedwithoutafollowingnounwaenthe

contextmakesitclearwhatisbeingreferredto.Thepreposition'of'

requiresapronouninitsobjectform,hence'【nine'isIhecorrectchoice

ratherthan'me'or'I.'

4、Thelibrary,isopenfrom9a.m.to5p.m.,willbeclosedonweekends.

•Answer:which

•Explanation:Here,weneedarelativepronounthatintroducesa

non-restrictiverelativeclauseprovidingadditionalinformationabout

thesubject'thelibrary.’Sincetheclausedoesnotdefinewhich

librarybutgivesextrainformation,'which'istheappropriatechoice.

‘That'istypicallyusedforrestrictiveclauses,whichareessential

tothemeaningofthesentence,andwouldnotbesuitablehere.

5.1havebeentoParismanytimes,butIhavenevervisitedtheEiffelTower.

A.infact

B.actually

C.however

D.yet

Answer:D

Explanation:Thecorrectansweris“yet”becauseitisusedtoexpress

acontrastbetweenthespeaker,sexpectationorassumptionandthereality.

Tnthiscontext,thespeakerissurprisedthattheyhavenevervisitedtheEiffel

TowerdespitehavingbeentoParismanytimes.

6.Sheherbreakfastandwasreadytoleaveforschoolby7

o'clock.

A.hadfinished

B.finished

C.hasfinished

D.hadbeenfinishing

Answer:B

Explanation:Thecorrectansweris“finished”becausethesentence

describesacompletedactioninthepastthatledtothecurrentstate.Thephrase

“wasreadytoleave“indicatesthattheactionoffinishingbreakfastwas

completedbefore7o'clock."Finished“isthesimplepasttenseoftheverb

“finish,“whichisappropriateforthiscontext.Theotheroptionsareeither

inthepastperfectorpresentperfectcontinuoustenses,whichdonotfitthe

contextaswell.

7、After(finish)hishomework,Tomwentouttoplaywithhisfriends.

Answer:finishing

Explanation:Afterisapreposition,anditshouldbefollowedbythe-ingform

oftheverb,whichisthegerundinEnglish.

8、Theteacheraskedthestudentstowrite(they)namesonthetopright

cornerofthepaper.

Answer:their

Explanation:Thepossessiveadjective“their”isusedheretoshowpossession

orassociationwiththestudents'names.Notethatit'snotfollowedbyan's

asitisalreadyinitscorrectpossessiveform.

9.Theteacheraskedus___(be)quietinclass.

答案:tobe

解析:asksb.todosth,是固定搭配,意为“要求某人做某事”,因此空格史应填入

动词不定式toboo

10.IfI______(go)totheparty,Iwouldhavemetallmyoldfriendsthere.

答案:hadgone

解析:本句考查虚拟语气。根据主句的wouldhavemet可知,本句是对过去的虚拟,

从句的谓语动词用haddone的形式,因此空格处应填入hadgonco

五、简答题(本大题有5小题,每小题2分,共10分)

1、Whatarethemaindifferencesbetweenthepresentsimpleandthepresent

continuoustenseinEnglishgrammar?

答案:

l.Thepresentsimpletenseisusedtodescribehabits,generaltruths,andunchanging

situations,whilethepresentcontinuoustenseisusedtcdescribeactionsthatarehappening

atthemomentofspeakingorongoingactivities.

2.Thepresentsimpletenseisoftenformedwiththeverbinitsbaseform,

whereasthepresentcontinuoustenseisformedwith"am/is/are"+thepresent

participle(verb+ing)oftheverb.

3.Thepresentsimpletensedoesnothavean“ing”ending,whilethepresent

continuoustensealwayshasan“ing"ending.

解析:

Thisquestionasksstudentstoidentifyandexplainthedifferencesbetween

thepresentsimpleandthepresentcontinuouslenses.Theansweroutlinesthe

primaryusesofeachtense,thestructureofthetenses,andthepresenceor

absenceofthe“ing”ending.Ithelpsstudentsunderstandwhentouseeach

t.pnspcorrect!yinEngish.

2、HowcanyouuseadjectivestoformthesuperlativedegreeinEnglish?

答案:

l.Toformthesuperlativedegreeofanadjective,youusuallyadd”-est〃totheendof

theadjective.Forexample,"big〃becomes“biggest."

2.Foradjectivesthatendin"y,"youchangethe"y"to"i"before

adding"-est.”Forexample,“happy“becomesuhappiest.”

3.Adjectivesthatendin“辅音字母+e"donotchangebeforeadding"-est.”

Forexample,“large”becomes“largest.”

4.Forirregularadjectives,thesuperlativeformisnotalwaysformedby

adding"-est.”Forexample,"good”becomes“best,”“bad”becomes

worst,"many”becomes"most,"and"few"becomes"fewest.”

解析:

Thisquestiontestsstudents,knowledgeofformingthesuperlativedegree

ofadjectivesinEnglish.Theanswerprovidesthegeneralruleforforming

superlativesandincludesexceptions,suchasadjectivesendingin"y,"“辅

音字母+e,"andirregularadjectives.Ithelpsstudentsunderstandhowto

correctlyformsuperlativeadjectivesinsentences.

3、Accordingtottwpassage,whaLareIwobenefitsofreadingbooks

regularly?

Answer:

•Itimprovesvocabularyandlanguageskills.

•Itenhancesimaginationandcreativity.

Explanation:

Thequestionisbasedontheassumptionthatthepassagehasdiscussedthepositiveeffects

ofreading.Regularreadingexposesthereadertonewwordsanddifferentwaysofusing

language,whichcannaturallyenhanceone/svocabularyandlanguageproficiency.

Furthermore,engagingwithstoriesandideaspresentedinbookscanstimulatethemind,

encouragingreaderstoimaginescenariosandpossibilities,thusfosteringcreativityand

imagination.

4、Whyisitimportanttorecycle,andwhataretwomaterialsthatare

commonlyrecycled?

Answer:

•Recyclingisimportantbecauseithelpsconservenaturalresourcesand

reducespollution.

•Twocommonlyrecycledmaterialsarepaperandplastic.

Explanation:

Recyclingisakeypracticeinenvironmentalconservation.Byrecycling,wereducetheneed

toextractrawmaterials,whichhelpspreserveournaturalresourcessuchastrees,water,

andminerals.Additionally,theprocessofrecyclingoftenrequireslessenergythan

producingitemsfromvirginmaterials,whichcanlowergreenhousegasemissionsandother

pollutants.Paperandplasticarewidelyrecycledmaterialsbecausetheyareusedinlarge

quantitiesandcanbereprocessedintonewproducts,reducingwasteandthedemandfor

freshrawmaterials.

5.Whatisthemainpurposeofreadinganovel?

A.Tolearnnewvocabulary.

B.Togainknowledgeabouthistory.

C.Toenjoythestoryandthecharacters*experiences.

D.Toimprovereadingcomprehensionskills.

Answer:C.Toenjoythestoryandthecharacters,experiences.

Explanation:Themainpurposeofreadinganovelistoengagewiththestory

andthecharacters*exper

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论